Ljudi,pozdrav. Skoro mi se desilo da sam na telefonu uhvatio pun wifi signal kladionice (ADB Broadband) koje je udaljena otp 400m od mene,mreza je otkljucana (zivim u zgradi inace,3 sprat). Nisam imao net na svom desktop racunaru. Brze bolje sam odmah sutradan kupio TP-LINK TL-WN722N i odmah se povezao (bilo je lepo dok je trajalo) posle nekih divnih tri meseca besplatnog neta desilo mi se da se na pokazivacu za jacinu signala u donjem desnom uglu desktopa pojavio trougao zute boje sa uzvicnikom unutar njega. Drugar mi je rekao da trebam rucno da unesem neke ip adrese i dns servere,uradio sam to i radio je posle. Nakon toga je to pocelo bas cesto da mi se desava i u adress bar svog browsera sam ukucao 192.168.1.1 (citao sam nesto na netu da se tu to moze resiti) ja sam iz svog neznanja tu nesto restartovao izgleda,barem je tako delovalo jer mi receno da sacekam. Vise mi se ta mreza ne pojavljuje kao Ljudi,pozdrav. Skoro mi se desilo da sam na telefonu uhvatio pun wifi signal kladionice (ADB Broadband) koje je udaljena otp 400m od mene,mreza je otkljucana (zivim u zgradi inace,3 sprat). Nisam imao net Ljudi,pozdrav. Skoro mi se desilo da sam na telefonu uhvatio pun wifi signal kladionice (ADB Broadband) koje je udaljena otp 400m od mene,mreza je otkljucana (zivim u zgradi inace,3 sprat). Nisam imao net na svom desktop racunaru. Brze bolje sam odmah sutradan kupio TP-LINK TL-WN722N i odmah se povezao (bilo je lepo dok je trajalo) posle nekih divnih tri meseca besplatnog neta desilo mi se da se na pokazivacu za jacinu signala u donjem desnom uglu desktopa pojavio trougao zute boje sa uzvicnikom unutar njega. Drugar mi je rekao da trebam rucno da unesem neke ip adrese i dns servere,uradio sam to i radio je posle. Nakon toga je to pocelo bas cesto da mi se desava i u adress bar svog browsera sam ukucao 192.168.1.1 (citao sam nesto na netu da se tu to moze resiti) ja sam iz svog neznanja tu nesto restartovao izgleda,barem je tako delovalo jer mi receno da sacekam. Vise mi se ta mreza ne pojavljuje kao Ljudi,pozdrav. Skoro mi se desilo da sam na telefonu uhvatio pun wifi signal kladionice (ADB Broadband) koje je udaljena otp 400m od mene,mreza je otkljucana (zivim u zgradi inace,3 sprat). Nisam imao net na s