Wireless - pitanja i odgovori

Učlanjen(a)
11.01.2015
Poruka
6
Najbolje da pojacas signal,

Najbolje da pojacas signal nekom dodatnom antenom, ako je ruter restartovan onda je promenio kanal i moguce da je signal malo oslabio. A cisto sumnjam da u kladionici znaju da blokiraju nekog po MAC adresi. Logicno da bi prvo stavili sifru.
Za google server imas ovde:
https://developers.google.com/speed/public-dns/docs/using
Restartovao sam ruter i vratio podesavnja na default ali se nista ne desava.
Probao sam da improvizujem i da pojacam signal koristeci kartonsku kutiju iznutra oblozenu alu folijom ali sam samo nasao jos zakljucanih mreza.
Videcu da kupim antenu ali ce to malo teze da ide.
Hvala.

Učlanjen(a)
29.12.2013
Poruka
129
Restartovao sam ruter i vratio podesavnja na default ali se nista ne desava.
Probao sam da improvizujem i da pojacam signal koristeci kartonsku kutiju iznutra oblozenu alu folijom ali sam samo nasao jos zakljucanih mreza.
Videcu da kupim antenu ali ce to malo teze da ide.
Hvala.

Spoljna grid antena moze da se nadje za 1200din. Antenu mozes i da napravis, ili tvoju omni antenu da priblizis prozoru. Signal je najbitniji, dzaba ti i da znas sifru ako nemas signala. Ako je mreza otvorena moze jos neko da se nakaci i opadne protok. Koliko si daleko od izvora signala, tj. rutera? Vidi s mobilnim dokle ide signal. Probaj i da pomeris malo ruter i antenu na njemu da daje jaci signal.

Učlanjen(a)
02.08.2014
Poruka
1
Kompjuter mi radi normalno dok se ne konektuje na internet, onda pocne da se resetuje sve dok ne ugasim internet. Da li iko zna zasto se to desava i kako to da resim? Ne razumem se u te stvari ni malo, ali svako sa kim sam o tome pricala nikad nije cuo da se to nekom desava :(

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.192
Kompjuter mi radi normalno dok se ne konektuje na internet, onda pocne da se resetuje sve dok ne ugasim internet. Da li iko zna zasto se to desava i kako to da resim? Ne razumem se u te stvari ni malo, ali svako sa kim sam o tome pricala nikad nije cuo da se to nekom desava :(

Mico :rolleyes: to se često dešava ako ti je neispravna mrežna kartica.

Učlanjen(a)
21.01.2015
Poruka
44

Imam dva pitanja za tebe:
Da li je laptop u pitanju ili PC
Da li si promenio Driver za netwrok karticu

Natrag