Wireless - pitanja i odgovori

Član
Učlanjen(a)
16.03.2010
Poruka
542
ajmo ovo u pc deo obzirom da se javilo zensko nagrnulo brdo ljudi :roll: i spamujemo temu sa nepotrebnim postovima.

Učlanjen(a)
03.01.2014
Poruka
32
Pozdrav zanima me da mi neko objasni lepo sta kako i gde da podesim oko ip adrese acesspointa,tacnije sta me zanima imam acesspoint tp link TL-WA500G i spoljnu antenu grid kao na slici,kada povezem i udjem u podesavanja acesspointa vidim otkljucane i zakljucane rutere povezem se na neki od otkljucan ruter i kad izadjem na internet nece da otvri nista...problem je gde? Hvala unapred

Učlanjen(a)
03.01.2014
Poruka
32
109416894261127675438229.jpg

Učlanjen(a)
03.01.2014
Poruka
32
Evo ovako pristupam kad sve povezem kao na slici otvorim pretrazivac ukucam ip adresu od ip od acesspointa 192.168.1.254 stavim ime admin i pasword admin udjem udjem u opciju wairles pa u wairles mod i tu podesim da je u client mod odem na survey i tu refresujem ap listu nadjem otkljucan ruter i conentujem se e sad sta se dogadja nece da izadje na net to me zanima da li trebam neku ip adresu u mreznoj u komp da podesim ili nesto jos u acespointu? Hvala unapred

Učlanjen(a)
10.08.2009
Poruka
120
Jel zna neko pouzdan drajver za Intel AC7260 za Win 8.1 koji god stavim ili je bezicni ugasen pri restart kompa, ili pri povratku iz standby nema uopste mrezne karte pa mora restart.

Neznam kako Intel nikako da napravi drajver kako treba ili je problem hardver a jos imam reviziju B koja je kao trebala da resi to.

Učlanjen(a)
29.12.2013
Poruka
129
Evo ovako pristupam kad sve povezem kao na slici otvorim pretrazivac ukucam ip adresu od ip od acesspointa 192.168.1.254 stavim ime admin i pasword admin udjem udjem u opciju wairles pa u wairles mod i tu podesim da je u client mod odem na survey i tu refresujem ap listu nadjem otkljucan ruter i conentujem se e sad sta se dogadja nece da izadje na net to me zanima da li trebam neku ip adresu u mreznoj u komp da podesim ili nesto jos u acespointu? Hvala unapred
Ako se konektujes to znaci da je sve podeseno kako treba, a ako ne mozes na net to znaci da mreza ima filter zastitu.
Moze da bude i do signala, ako je slab signal ili kvalitet puca veza.

UPLOADER
Učlanjen(a)
27.05.2013
Poruka
1.908
Pozdrav zanima me da mi neko objasni lepo sta kako i gde da podesim oko ip adrese acesspointa,tacnije sta me zanima imam acesspoint tp link TL-WA500G i spoljnu antenu grid kao na slici,kada povezem i udjem u podesavanja acesspointa vidim otkljucane i zakljucane rutere povezem se na neki od otkljucan ruter i kad izadjem na internet nece da otvri nista...problem je gde? Hvala unapred

Probaj da isključiš firewoll i antivirus na kompu .
Pregledaj stanje firewoll-a na ruteru.
Pa pokušaj da se nakačiš.
Možda ti oni blokiraju konekciju !

Natrag