Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
O ovoj opremi je rec....Hvala unapred
Ako se konektujes to znaci da je sve podeseno kako treba, a ako ne mozes na net to znaci da mreza ima filter zastitu.Evo ovako pristupam kad sve povezem kao na slici otvorim pretrazivac ukucam ip adresu od ip od acesspointa 192.168.1.254 stavim ime admin i pasword admin udjem udjem u opciju wairles pa u wairles mod i tu podesim da je u client mod odem na survey i tu refresujem ap listu nadjem otkljucan ruter i conentujem se e sad sta se dogadja nece da izadje na net to me zanima da li trebam neku ip adresu u mreznoj u komp da podesim ili nesto jos u acespointu? Hvala unapred
Pozdrav zanima me da mi neko objasni lepo sta kako i gde da podesim oko ip adrese acesspointa,tacnije sta me zanima imam acesspoint tp link TL-WA500G i spoljnu antenu grid kao na slici,kada povezem i udjem u podesavanja acesspointa vidim otkljucane i zakljucane rutere povezem se na neki od otkljucan ruter i kad izadjem na internet nece da otvri nista...problem je gde? Hvala unapred