- Učlanjen(a)
- 23.11.2014
- Poruka
- 87
Meni se to desavalo ....plav ekran, crash dump,odbrojavanje do 100% booom RESET ......TAKO?Kompjuter mi radi normalno dok se ne konektuje na internet, onda pocne da se resetuje sve dok ne ugasim internet. Da li iko zna zasto se to desava i kako to da resim? Ne razumem se u te stvari ni malo, ali svako sa kim sam o tome pricala nikad nije cuo da se to nekom desava
quronja je to lepo rekao i slazem se. Meni se to desavalo dok sam koristio VMware i on je pokretao usb adapter za internet koji je vec bio pokrenut od windowsa i to je prouzrokovalo konflikt pa reset. Ili tako nesto,ne secam se a i mozda nisam lepo objasnio.Mico to se često dešava ako ti je neispravna mrežna kartica.
Ono sto bi mica43 trebalo da uradi je sledece.
Udje ovde:
CHANGE ADAPTER SETINGS
A potom:
ovde i DISABLE svaki adapter koji ne koristi.
Po ovom sto nam je receno skoro sam siguran da mica43 tu ima problem osim ako nije ziva struja od interneta pa hard flesuje
da ugasi internet iz rutera,zida,sa bandere ili kao Chuck Noris iz sveta. Gde znam, moramo biti precizniji kad pitamo nesto a i isto tako pazljivo procitamo.Kompjuter mi radi normalno dok se ne konektuje na internet, onda pocne da se resetuje sve dok ne ugasim internet.
Poslednja izmena: