http://
dakle ocigledno da NISI citao Bibliju cim kazes da je na osnovu nje pisao knjigu,jos i preporucujes,a tek ako veruje u ono sto je napisano,[B]onda si daleko prijatelju od Hrista[/B][/quote]
[B]Ja sam knjigu prepeporučio domicusu jer čovek čita, gleda i proučava.[/B] Nisam ni ja poverovao u ono što piše, ne očekujem da to on učini. Ali da je jedna takva mogućnost moguća nije nemoguće. Dakle vrlo dobro znam kako je nastala ta knjiga. Možda sam bio malo neprecizan pa si ti samo izveo pogrešan zaključak.
Generalno cobi, sve to nema neku posebnu važnost, jer ta knjiga nije ni tema.
Ako si pak u trećem delu poslednje rečenice greškom ispustio slovo [B]š [/B] i zamenicu [B]Ti[/B] pa se to udaljenje od Hrista odnosi na mene onda ti mogu poručiti da to ti ne možeš znati. Ti čak ne znaš koliko si sam blizu. Zamisli samo da sam mu ja možda bliži nego ti. [B]Ne kažem da jesam ali samo zamisli.[/B] Mnogobrojna su moja dobra dela prijatelju cobi ali eto nisam ih zapisivao, čak se mnogih ni ne sećam jer nisam ih činio da bi dobio nečiju milost. To je zapravo bitno samo mojoj duši. yes3
domicus ipak ti to malo prelistaj, ako nemaš knjigu, imam je ja (elektronsko verzija).
I vidi molim te za onu vodi iznad. Daj neka to [B]bar za mene[/B] budu oblaci (promenljivo oblačno, jer bih hteo videt i malo od Mjeseca.) Beep vidi, ipak su i oblaci praktično voda :yea: