- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
A što kažeš na piroxa? On ne tvrdi da je Pavao samo neki "pilićar", nego ga naziva masovnim ubojicom. Gdje je to pirox uopće mogao naučiti? I razumiješ li ti uopće njegov jezik? Koji je njegov materinji jezik?
Izvini što se mešam u tvoj dijalog sa PIroxovim "pretečom" .
Dao ti je odgovor. Pirox je isto kao i oni svoja shvatanja našao u "Bibiliji". Očekujem uskoro i pojavu onih koji negiranje postojanja Isusa, Mojsija, proroka, pa i samog Boga, nalaze u Bibliji.
Kako to da ne znaš što pirox izjavljuje, ali ti nije teško u nedogled izmišljati i klevetati mene? Čovječe, što sam ti ja skrivio? Jesam li ja kriv zato što Adventisti sedmog dana u svojim bolnicama ubijaju djecu, i zato što je to sada bjelodano jasno? Priznajem, ja sam ovdje postavio video koji o tome govori, ali pobogu, taj video je napravio pripadnik crkve ASD. Mene možeš samo mrziti i napadati jer sam to učinio dostupnim ovdje na forumu, ali nije pošteno da me napadaš zbog iznošenja istine.
Nije mu teško, jer mu rušiš sistem verovanja sa kojim se identifikovao. Posebno sada kada prenosiš ono što o tome iznosi član iste "crkve". Meta si jer sve što ruši sliku o "moralnoj, hristolikoj - crkvi vernog ostatka" kakvom adventisti sebe predstavljaju, mora biti napadnuto i ućutkano.
No to nije ono o čemu bi mi trebali da raspravljamo. Naime dok se ovde vodi rat, napadaju nas (katolike i pravoslavce) za ovo i ono, zemlje koje se diče svojim protestantizmom sve dublje i dublje padaju pod uticaj satanske gender ideologije, moral se raspada, a vera ustupa mesto hedonističkim kultovima.
O tome "visoko moralni" sledbenici "božanskog pera" ćute, ili za to napadaju Crkvu, nalaze za te napade opravdanje u Svetom PIsmu, i pričaju bajke o tome da će ih neko progoniti zbog senke. Na njihovu sreću, nikome i ne pada na pamet da bilo koga progoni zbog llažnog "pečata božijeg", ali zato i te kako neprijateljjima ljudskim pada na pamet da progoni svakog ko ne padne pod uticaj sveta ogrezlog u satanskoj ideologiji "humanizma i ljudskih prava".
Adventiste ni tu neće progoniti, jer su već u tome. Duboko u tome.
Budimo otvoreni i iskreni do kraja. Što sam to ja strašnije pripisao crkvi ASD od onoga što joj ti pripisuješ? Nisi li ti baš ovih dana, u nekoliko navrata, pisao, parafraziram, kako je "narod Bozji odbacio vijest i pozive na probudjenje i reformu", i pri tome se prema tebi ponijeli kao prema zadnjem ološu. Zašto mene napadaš jer sam istinu o njima iznio, a oni se u isto vrijeme prema tebi odnose kao da si kužan. Nisu zaslužili da ih braniš, pogotovo ne za ubijanja djece.
Ništa ti strašnije nisi rekao, ali ti si kao i ja "paganin, mrski Katolik", dakle neprijatelj po definiciji. On je sa druge strane "verni" sin "ostatka" i sa njima ima lični nesporazum. Ti, Mire, Antonija, Ja, bilo ko ko je "neprijatelj" ne sme niti može da kritikuje, on, koji pripada istoj to sme, a stvari koje iznosi protiv praksi "ostatka" imaju za njega kao dela tog istog, veću težinu i istinitije su od prave istine koju svako od "neprijatelja" iznosi.
Shodno tome, mi "lažemo", i trebamo biti napadani, jer nam je cilj da adventizam sprečimo da širi svoje "evanđelje" prefecta, a on ne napada sam adventizam, nego prakse, i to ne zato što su one zaista pogrešne, nego zato što on misli da su pogrešne.
Poslednja izmena: