Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
I ti si mi teolog? Pa zato su te i ukorili sto ne znas teologiju a pametujes. Naravno da su fariseji bili "sveci" oni su u Hristovo doba bili "pojam svetog coveka"! Svi to znaju, samo ti ne. Pitanje je sta si ti uopste ucio ako to ne znas???Pa oni nisu govorili da se treba postići savršenost. Vidiš da pričaš besmislice fariseji nisu držali zakon kao ni vi.
A zasto ti izmisljas nesto sto ja nisam rekao? Mislis da ces se lazima izvaditi? To tako ne ide. Ili prihvati gresku pa budi posten ili odustani od rasprave, sto je postenije, ali nemoj lagati da ja govorim nesto sto nisam rekao.. I nemoj da mi skreces opet na formalizam, jer znam da ces to pokusati..Kako nije držao zakon? Jeste. Vidiš da lupaš gluposti po tebi se može neko spasiti ko je klao , pljačkao itd.
Ja ne znam cime se ti hranis, ali ne bi se nikad hranio necim sto me odmah potera u wc kao tebe.Teška je to hrana za tebe.
A ko je od nas rekao da će ga zakon spasiti. Neće. Zakon je dokaz ljubavi prema Bogu i vjere.
Adventisti nisu to rekli, ali ste vi svojim stavom to rekli. Vi tvrdite da "niko ko nije postao svet u drzanju zakona nece uci u zivot'! Dakle govorite o "spasavanju kroz dela" a ne da je spasenje odraz vere!
Opet vas je tu pobio Hristos dajuci zivot zlocincu koji nije imao 'bas nikakva dela' niti je postao svet kroz drzanje zakona!
Nisam ja ovo izmislio, vi ovo tvrdite! I zavodite druge takvim recima, ali to nije stav adventizma, adventizam ovo ne uci! Ali podstice ljude da postanu fariseji kao i vi nazalost, sto je posledica sabatarenja..
Obavezno kopiram. Ide preko reda ovo.
Milose, mozes ti da kopiras sta god zelis od mene, ali ti nista ne vredi. Pomoci ce tvojoj prodaji knjiga ali ce ti to biti jedina plata.
Piše ali neću da ti kažem, svjejedno ne bi verovao.
Gde pise da je "Pavle pobedio greh"?
Ovo je dokaz da ti o teologiji ne znas nista, o bibliji nemas pojma!
I kad god pogresis onda kao malo dete vices - "necu da ti dam dokaz"! A pravis se inace mnogo pametan!
Da li to prilici ozbiljnom coveku? Ne!
Ti nisi ozbiljan covek, ti teras svoje u krug, jer ako bi priznao da smo mi u pravu, onda nista od tvoje prodaje knjiga, porekao bi i samog sebe, upropastio sebi posao. E to je tvoj najveci problem!!! A ne ovo sto mi pisemo. Bolje bi ti bilo da ne diskutujes uopste! Sta se upustas u diskusiju kad nisi sposoban odbaraniti to sto zastupas? Drzi se onda fb. pa tamo lazi do mile volje!
Da, verujemo ali ono sto pise u bibliji, i po iskustvu.
Mene tvoje iskustvo uopste ne interesuje. djavo daje mnoga iskustva. Ti ne mozes da oboris ono sto sam ja dao, nisi se ni potrudio jer ne mozes. Milos je bar pokusao, ali neuspesno kao i uvek, glupirajuci se.
Poslednja izmena: