Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Probaj da isključiš firewoll i antivirus na kompu .
Pregledaj stanje firewoll-a na ruteru.
Pa pokušaj da se nakačiš.
Možda ti oni blokiraju konekciju !
Potrebna mi je pomoc oko drajvera za wireless. Nikako ne mogu da pronadjem gde da ih skinem
Dobio sam laptop IBM ThinkPad R52 Type 1862-A14 instaliran je XP service pack 3
http://www.majorgeeks.com/mg/getmirror/iobit_driver_booster,2.htmlProbraj s programom Driver Boster
Instalirao sam Driver Booster i updejtovao sve sto nije bilo up to date, ali se nista nije desilo osim sto
sam uz to skinuo i gomilu spam programa, cpu monitora i slicnih gluposti.
U svakom slucaju hvala.
Evo ovako pristupam kad sve povezem kao na slici otvorim pretrazivac ukucam ip adresu od ip od acesspointa 192.168.1.254 stavim ime admin i pasword admin udjem udjem u opciju wairles pa u wairles mod i tu podesim da je u client mod odem na survey i tu refresujem ap listu nadjem otkljucan ruter i conentujem se e sad sta se dogadja nece da izadje na net to me zanima da li trebam neku ip adresu u mreznoj u komp da podesim ili nesto jos u acespointu? Hvala unapred
Da iskljuci fire i antivirus i nakaci se na otvorenu mrezu?
Posto je sajt moje pitanje pogresno objavio a ne mogu da vrsim izmene jer mi stalno govori da je doslo do greske,da se vratim nazad da osvezim stranicu i pokusam ponovo. Ja cu da postavim isto pitanje opet:
Ljudi,pozdrav. Skoro mi se desilo da sam na telefonu uhvatio pun wifi signal kladionice (ADB Broadband) koje je udaljena otp 400m od mene,mreza je otkljucana (zivim u zgradi inace,3 sprat). Nisam imao net na svom desktop racunaru. Brze bolje sam odmah sutradan kupio TP-LINK TL-WN722N i odmah se povezao (bilo je lepo dok je trajalo) posle nekih divnih tri meseca besplatnog neta desilo mi se da se na pokazivacu za jacinu signala u donjem desnom uglu desktopa pojavio trougao zute boje sa uzvicnikom unutar njega. Drugar mi je rekao da trebam rucno da unesem neke ip adrese i dns servere,uradio sam to i radio je posle. Nakon toga je to pocelo bas cesto da mi se desava i u adress bar svog browsera sam ukucao 192.168.1.1 (citao sam nesto na netu da se tu to moze resiti) ja sam iz svog neznanja tu nesto restartovao izgleda,barem je tako delovalo jer mi receno da sacekam. Vise mi se ta mreza ne pojavljuje kao dostupna.
E sad,kazite vi meni da li ja mogu da odem u tu kladionicu i da odem u ta podesavanja i da vratim stvari kako su bile? Tj kako to da uradim,posto mi pristup tom kompu nije problem? Unapred,hvala.
Konobar je ovde bio jasan. Samo sto se neslazem sa njim je pod stavkom 3vise stvari koje su mogle da se dese:
1.pomerili su ruter
2.promenio se kanal na ruteru
3.provalili te i zabranili ti pristup po mac adresi
Na kojem,cijem ruteru? Nema racunar problema vec usb adapter 100% sam siguran. Ja sam se odlucio da pre promenim adapter nego kompjuter i zamisli isplatilo se. Sve sto je trebao da uradi je da isprazni kako bih rekao,hmmmm.....ajd ovako: Da isprazni svoje internet cash konekcije koje je racunar zabelezio pri svakom njegovom rucnom podesavanju u IPV4 opciji. To se moze iz Command Prompta ili evo ovdeNaravno da mozesh da vratish sve na default, ali verovatno si samo ugasio WiFi na tom ruteru, a sto se tiche tih upisivanja adresa na tvom racunaru, lako se moze desiti da tvoj racunar ima problem sa DHCP serverom jer ne uzima adresu od rutera koji je podesen tako da DHCP dodjeljuje adrese klijentima.
Ne odustaj....cekaj staniuzimam adsl,batalio sam ovo
hvala svima
Alimpije1 je ovde skroz upravu. Doslo je vreme kad ces nakon 3 meseca morati da ulozis jos malo para u opremu koja ti se vec visestruko isplatila.Spoljna grid antena moze da se nadje za 1200din.