Član
- Učlanjen(a)
- 16.03.2010
- Poruka
- 542
vidljivost je 100 % znaci nema ni jedne grancice prepreke. on je na jednom brdu a ja na drugom.
pare nisu bitne, mislim nisu bitne, bitne su one ali sam u stanju da investiram jer na tom brdu u krugu 500m ima jos 3 kuce koje bi koristile taj isti internet tako da bi ja pokrio svoje troskove interneta. imam liniju od 10MB/s adsl koju bi rado bez gubitaka prosledio do tog druga a onda od njega tim ostalim kucama.
ne razumem se bas mnogo tako ne znam da li je 5GHz zabranjena frekvencija ili ne, znam da je manje opterecena i da bi vjerovatno bila stabilnija. u svakom slucaju hteo bih da imam stabilan link, da kad je magla, kisa nemam problema.
hvala ti puno u napred.
ako mozes naprevi mi idealno resenje i za 2,4 i za 5GHz ali da sigurno stabilno rade pa cu videti sta mi je lakse za nabaviti.
lep pozdrav
koliko bih ljudi mogao da prikljucim na adsl liniju od 10MB/s?
kada dobijas link od nekog internet provajdera wlan-om. npr dobijas link od 1Mb/s koliko ljudi mozes spojiti na njega, znaci ne radi se o adsl vec o linku. kako se to racuna s obzirom da je 1MB/s preko adsl jedva dovoljno za jednog korisnika kako se racuna taj link od 1Mb/s?
veliki pozdrav[/QUOTE
evo slike kako to treba da izgleda!