Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pozdrav, nadam se da mi mozes pomoci, evo u cemu je problem, uspostavim konekciju i ona radi savrseno celih 5-10 min zatim prestane, da bi ponovo radila moram da restartujem racunar i sve tako.... nije samo da se diskonektuje sa neta nego uopste ne vidi ni 1 antenu tako da nemogu da se konektujem... ako se samo prikljucim na antenu onda radi bez problema ali cim ukljucim internet isto se desava.
Pitaj sve sto te zanima, nisam pocetnik na racunaru tako da slobodno budi komplikovan ako je potrebno.
nalazim se u Grčkoj i imam dva problema:
Na jednom laptopu hvatam wireless ali nemam internet,model je asus a win vista
a na drugom ne hvatam wireless a komšijin vidim.Na trećem laptopu je sve u redu
Molim za pomoć
Pozdrav, nadam se da mi mozes pomoci, evo u cemu je problem, uspostavim konekciju i ona radi savrseno celih 5-10 min zatim prestane, da bi ponovo radila moram da restartujem racunar i sve tako.... nije samo da se diskonektuje sa neta nego uopste ne vidi ni 1 antenu tako da nemogu da se konektujem... ako se samo prikljucim na antenu onda radi bez problema ali cim ukljucim internet isto se desava.
Pitaj sve sto te zanima, nisam pocetnik na racunaru tako da slobodno budi komplikovan ako je potrebno.
sad ce da ti radi to je sigurno,lisce polako opada i radicer super ali na prolece tu ne dajem mnogo nade ))))) radice i tada ali veoma lose i sa gubicima.koju opremu ima ona sa te druge strane,koji uredjaj,antenu itd?da bih znao sta tebi treba moram da znam sta ima on.Zdravo: Imam jednog druga na nekih 350 m vazdusno udaljenog od mene ali izmedju mene i njega nema opticke vidljivosti ima (DRVECE).Da li bih mogao sa nekom wirless opremom da uhvatim njegov wifi signal??? Hvala unapred pozz Milos