Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hahaha sta znam?pitaj ti sta te interesuje druze a o toj anteni mogu da ti pisem satima!ne ozbiljno pitaj sta te interesuje?zelis da je kupis pa te interesuju performanse i mogucnosti ili me ovako pitas.malo suzi pitanje jbg odgovor moze da bude veliki ovako.pozzTD-24 wifi antena sta znas o njoj
Pozdrav, imam problem sa Air Live 1700USB koji nikako nece da se poveze na wireless. Nadje mrezu i samo vrti acquiring network address i onda posle par minuta izbaci poruku Limited...U kompu takodje imam i D-Link AirPlus G DWL-G510 koji radi bez problema. Da li neko ima predstavu sta bi to moglo da bude?
Naime napravio sam neku usmerenu katenu od limenke i uradio sve sa n konektorom i bakarnom žicom i povezao kabal imam i mrežnu karticu ubacio sam drugi kraj kabla tj.konektor u karticu medjutim ništa se ne sešava nemogu ostvariti nijednu mrežu možda mi hvali neki program.Jel može pomoć šta je sad na redu pošto sam sve povezao. udaljenost do rutera mi je nekih 300m.
imam opremu 2.4ghz ruter tplink veliku antenu grid 24db daljina do ap je 12km cista vidljivost ruter mi je kod antene napolju a mreznog kabla imam 80m od rutera do kompa nisam zadovoljan na rad interneta hteo bih da predjem na 5ghz i dali ce to biti bolje za mene
http://www.gigatronshop.com/mrezna_oprema/tenda_w306r_300mbps_wireless_n_router-15004<br /><br />i
treba pech kablom da povezes adsl ruter i ovaj ruter.
moras videti koji ti je internet port na adsl ruteru on ima 4 lana ali su obicno 2 samo za internet.najcesce su to prvi i cetvrti port.
ubodes pech kabal u prvi port u adsl ruteru a drugi kraj kabla ubodes u wan ali samo wan port na ovom ruteru jer ti u suprotnom nece raditi!slike su ti male pa ne vidim interfejs za setovanje ako bi uploadovao neke vece slike pomogao bi ti i oko zakljucavanja tog rutera.
imas moju temu koju vodim pa se javi za dalju pomoc.pozz
http://serbianforum.org/internet/185930-wireless-internet-pitanja-i-odgovori.html