Wireless Problemi MOLIM ISKUSNE ZA POMOC
Znam da je ova tema bila vise puta na dnevnom redu ali ja nisam mogao naci ono sto meni treba.Izvinjavam se zbog toga.Dakle Poceo bih : Amater sam jos uvek u tome.Imam ADSL ruter 4mb/ps brzina.Planirao sam kupiti TL-WR1043ND (
) Ovaj wireless ruter.Da li je dovoljan ili vi prepoirucjuete nesto bolje.Potrebno mi je da posaljem signal vise od 500 metara.Radionica mi je toliko daleka.Opticaka vidljivost ostvarea.Da li bih ja mogao,da mu skinem ove antene,a umesto njih na jednu bih stavio OMNI ANTENU MALO JACU,a na drugu USMERENU.Moje misljenje dabi 16dbi bilo sasvim doboljno.To bih montirao na krovu (ispod krova )a antene na krov.Zanima me jos,koje kablo da stavim,od rutera do antene,koliki otopr sme da bude i koliak je ta maksimalna duzima kabla od rutera do antene. Sta vi preporucujete.Da... Imajte u vidu,2 brata pored mene bi koristila jos moj internet,oni su bilizu (manje od 50 metara)njih bi ova OMNI antena od 10-15dbi zadovoljila .Ovaj router ima antene,ovu jedno bih korstio za mene,za kucu.Zahvaljujem svima kojui ce pomoci da moj projekat ozivi
Znam da je ova tema bila vise puta na dnevnom redu ali ja nisam mogao naci ono sto meni treba.Izvinjavam se zbog toga.Dakle Poceo bih : Amater sam jos uvek u tome.Imam ADSL ruter 4mb/ps brzina.Planirao sam kupiti TL-WR1043ND (
Kod:
http://www.tp-link.rs/Proizvodi/Wireless LAN/300Mbs Wireless N LAN/TL-WR1043ND.aspx
Poslednja izmena od urednika: