koji plejer si uradio skriptu? U kom jeziku si pisao? Naravno ako nije tajna.
To je foobar2000 plejer, scripta je pisana u javi. Postoji plugin koji instaliras - JScript panel, i onda ga mozes programirati da radi sta god pozelis. Mozes menjati citav interfejs plejera. Ja sam napravio "YT radio".
Ali pravio sam i druge stvarcice, recimo "Auto Tager", vrsi identifikaciju pesama u toku reprodukcije, skida genre, ime albuma iz kojeg je pesma, playcount i slicne informacije i to upisuje u Tag. To skida sa last.fm-a . Takodje, ima opciju za "Auto Raiting" , mozes da podesis ako si na primer pustao pesmu 100 puta, da ti je obelezi sa Raitingom 5.
Neko je napravio i skriptu za biografiju, tako da imas i biografiju izvodjaca i slike izvodjaca. I to sam modifikovao jer mi se nije svidjalo kako radi.
Sad nevolja je sto to ne radi u Linuxu, jer plejeru treba "internet explorer" za povezivanje sa netom.
Što se tiče naših izvođača, ne znam da li si probao sa korišćenjem ošišane latinice, jer i tu last.fm ume da pravi probleme?
Koliko se secam uvek nadje sa osisanom latinicom. Ali moze biti da si ti u pravu, jer postoji vise profila od istih izvodjaca, jedni imaju "ć" na kraju a drugi nemaju.
Evo sad sam bas pogledao, to i jeste slucaj. A ovi sa osisanom latinicom nemaju puno "slicnih izvodjaca" sto meni treba. Ali nisam to resavao kad ne slusam nase pesme
Mogao bih da resim. Ipak mislim da je problem i sa youtube-om, los kvalitet cesto kod nasih pesama..
Inače znam da sa pretraga istog na engleskom radi dobro.
Radi savrseno. Skoro identicno last.fm radiju, dok je jos postojao.
Ako ćemo pravo, to nije niti ljudski, niti Hrišćanski. Ne smemo biti povodljivi, čak ni prema onima koji su nam u krvnom srodstvu.
Nikako, znas, bude ti zao i biras reci naravno jer zelis bratu dobro i sve to stoji. Ali mu moras reci.
Sad, ja znam da su ovi njega u private dobro naribali. Ali nece to ovde reci.
Po pravilu, prvo brata upozoris privatno, a javna osuda ide tek onda ako te brat ne poslusa u cetiri oka i ako je nepopravljiv i bezobrazan. Onda ako je bas uporan i nanosi stetu crkvi, onda ga moras prijaviti da ga i oni ukore.
Prosto moramo im ukazati na greške i tačka. Ljutili se ne ljutili.
Tako je, ali uvek treba na lep nacin birajuci reci ukazati na propuste. To se radi takticno i blagp, da osoba shvati da mu ne zelis zlo. A ako naidjemo na ovakvog kao sto je Tripo, e to je vec nesto drugo. To je poseban slucaj. On je i svoje koji su ga ukorili izvredjao.
To bi bilo isto kao kada bi neko samo zato šo je Katolik, ili pravoslavac, ne bitno, mogao da radi šta hoće, da recimo ubija, drogira se, ili obija trafike, a ja. ili ti ili bilo ko trebamo da tog nekog sledimo u tome, i da ne kažemo ništa, jer pobogu taj neko je deo naše Crkve.
Ne znas ti, oni su njega privatno naribali, ali cute javno. Znas li zasto?
Zato, da ne bismo mi rekli "eto kako ste vi neslozni"!
Oni nama stalno nabijaju na nos "raskol" , pa ne mogu onda sebi dopustiti da se to i njima desava.
Shvatas li?
Zato i cute.
To što im on čini medveđu uslugu i predstavlja ih loše, njih nije čini se briga.
Pa bolje im je da ih sramoti valjda, nego da se pokazu neslozni. Cista ludost!
Nego to rade zato što je pripadnik iste "zajednice" i ne žele da budu optuženi za širk - otpad.
Ma ne brate, nego zato sto ne zele da nam idu na ruku, jer misle da cemo ih otuziti i iskoristiti ovo da ih prikazemo kao "raskolnike".
Zato i nas hoce da posvadjaju.
da recimo ubija, drogira se, ili obija trafike, a ja. ili ti ili bilo ko trebamo da tog nekog sledimo u tome, i da ne kažemo ništa, jer pobogu taj neko je deo naše Crkve.
Brate, mi i osudjujemo takve u svojoj crkvi koji te gadosti rade, ali oni misle da je njima duznost da ciste smece drugih a svoje smece nece prstom da dotaknu.
U tome je velika razlika, sto oni moraju da istaknu tudje greske i upiru prstomu druge, a svoje grehe nece nikada reci.
Vidimo kako cute na grehe u svojoj crkvi.
To naravno nije Hriscanski. To rade da bi podmetnuli.
Nije Hriscanski trubiti pred sobom kako su katolici ovakvi i onakvi, kako su puni zala i gadosti, a onda kada se pokaze gad i u njihovim redovima praviti se lud! Samo zato da im se "ne bi osramotila crkva".
Pa samim tim ponasanjem je sramote, sto cute, ne pomazu joj nimalo.