Ko je rekao da je Tesla "izmislio struju" pametnice? Koja si ti sramota od coveka. Edison mu je obecao pare ako mu unapredi generator, sto je ovaj i uradio, i umesto da dobije pare, dobio je veliko nista, posle mu je Edison rekao da se salio i da je to americki humor, dakle pokrao ga je.
Opet zvoj formalizam, ajd malo se vrati na 7. stranicu pa vidi šta si rekao. Nisi spomenuo struju, ali nisi ni generator.
Ne smiješ ni da kažeš konkretno šta si mislio, nisi guglao prije toga. Meni to ne treba.
Koja si ti sramota od coveka. Edison mu je obecao pare ako mu unapredi generator, sto je ovaj i uradio, i umesto da dobije pare, dobio je veliko nista, posle mu je Edison rekao da se salio i da je to americki humor, dakle pokrao ga je. Tvoj protestant ga je pokrao. To je vas mentalitet!
Sada si se otvorio. Mora da si guglao.
Hrvat je koliko je i Srbin to je sam rekao, ti ces da kazes sta je?
Hrvat sin pravoslavnog sveštenika. Hoćeš da se uvlačiš katolicima.
Ovo obavezno kopiram i širim dalje.
A sad nije Pravoslavac posto je cinio dobro za svet, a da je cinio zlo kao hitler, onda bio bio pravi i istinski pravoslavac?
Nisi čitao njegove religijske stavove, to je miješavina raznih religija, a najbliže je zen budizmu.
Ma nemaš pojma o ovome.
Kako te bre nije sramota?
Hvala na komplimentu.
Sesces i ti, ali kod Boga nema popravnog ispita zli covece!
To je vaša odlika, zastrašivanje i spaljivanje. Samo su sada došla druga vremena pa prijetite sudom.
Vašeg boga lažnog se ne bojimo on ne sudi, vaših lažnih bogova.
To smo svi od Adama i Eve na ovamo.
Svi znamo da je praktikovao i jogu i slicne gluposti, ali to ne menja njegovu religijsku pripadnost!
Znam ja da ste vi skloni hidnuističkim satanskim duhovnim obredima.
Zato je govorio da je srbin hrvat i amerikanac..
Vidim da si pun citata za Hrvate i Srbe, a ja sam dao se osjećao Amerikanac i prije dolaska tamo.
Još je nahvalio tu "zlu" Ameriku. Bez nje bi čuvao ovce u Lici.
A jel vidis koliko si ti bolestan?
A pozivao si me na mirnu raspravu.
Pa ti mislis da je neko toliko glup da misli da je "Tesla izmislio struju"? Ti si obrazovan a mi svi glupi ili hoces da nas napravis. Sramoto jedna! Pa ja nisam nigde rekao da je Tesla izmislio struju!
To si ti i mislio, vi ste jednobrazni u besmislicama tipa teorija zavjere.
Ti si obrazovan a mi svi glupi ili hoces da nas napravis. Sramoto jedna! Pa ja nisam nigde rekao da je Tesla izmislio struju!
Formalno nisi. Istinski i po smislu jesi.
Nije zuta stampa rekla, to je Ajnstajn rekao!
Vrlo važno.
A sta je izmislio? Pa to treba ti da znas ti si profesor svega, sramoto jedna! Hoces reci da nije nista izmislio? Pa ti ucis decu u skoli?
Svakako znam bez guglanja, što tebi treba.
Ovo je već zabrinjavajuće.
Apostolutno sve se zasniva na Teslinim izumima, skoro nista ne bi radilo da nije bilo njega, a oni ga pokrali!
Ali nije bio pravoslavac. Tačnije bio je po rođenju. Poslje nije.
Hvalis se takvom lopovskom protestantskom amerikom, jadnice!
Znao sam da će da ispliva tvoje pravo lice. Sve više i više ideš u glib.
Tvoj problem, moj nije.
Jeste, da nije bilo amerike nacisticki naucnici bi visili po banderama, da ih americka vlada nije uposlila, jadnice bre jedan!
A naš Tesla rođeni Srbin bi čuvao ovčice.
Moram prije da kopiram ovo sve.
aj Edison i ta amerika za koju je jadan Tesla mislio da je 'raj' ga je na kraju unistila i pokrala, posebno Edison koji mu je rekao kada mu je Tesla dosao po pare -" pa vi mladicu ne razumete americki humor"!
Ma da kriva baba Vanga, Harp, zaprašuju nas.
Nisi ti ni toliko glupav, koliko si bezobrazni nasrtljivac koji ovde palamudis misleci da je posisao svu mudrost ovog sveta!
Puno "hrišćanskih" izraza.
Ti to projektuješ sebe, po ment. sklopu.
Theodosius Dobzhansky - evolutionary biologist
U jake nauke evolucija, pa to je religija.
Nikola Tesla - inventor, electrical engineer, mechanical engineer, and futurist
Da baš je bio pravoslavac taman kao i kralj Džejms.
Michael I. Pupin - famous physicist
Pupin išao u protestantsku crkvu u Plimutu.
Čovjek napisao čitav niz pohvala za protestante nije ni išao u PC.
A pogledaj spisak uglavnom sve neki teoretičari.
Pupin napisao knjigu Nova reformacija.