Član
- Učlanjen(a)
- 11.03.2013
- Poruka
- 98
Ja sam jevrejin i ne slavim subotu. Nekako mi je nedelja dan odmora a ne subota. Nije mi jasno što pojedini pseudo hrišćani pokušavaju da kopiraju jevreje. Kažem kopiraju jer pored toga što slave subotu (ajd to i nekako) ne jedu "nečistu hranu" iako je lepo Isus rekao: Jedite jer sve vam je stvoreno za hranu ( parafrazirano). Msm ili jeste ili niste Hrišćani. Takođe, plaćaju i desetak koji se u državi Izrael ne plaća. Čemu taj njihov apsurd? Primetio sam da subotari (oficijelno adventisti) pokušavaju na sve moguće načine da se "uvuku" jevrejima. Pogledajte samo grupe srpsko-jevrejskog prijateljstva ili Jevrejska opština srbie. Sve sami nejevreji- uglavnom subotari. Šta god okačim oni se kao mušice sjate da to lajkuju. Nećete postati jevreji tako, jer je to nemoguće! Ili jesi ili nisi
Da i što sad? I ne slaviš subotu kad se ne držiš Tore odnosno Bibliju.
Zbilja, uvlaće se Adventisti, joj.. jadni oni. Nego jel si znao od kako su propali Židovi, kao narod Božji. Od onda su novi narod Božji Kršćani duhovni Izraelci. Joj, to ti je omaklo. O, da zaboravih kad ne čitaš Bibliju. Uostalom,kakve ti uopće veze i imaš s Židovima? Kad i to sam nisi!!
Poslednja izmena: