Stvaranje sveta

Član
Učlanjen(a)
28.03.2010
Poruka
119
zanimljiva tema, evo da se i ja ukljucim , kao prvo moram reci da je ovo sto je naveo slobadidi u prvom postu zvuci jako zanimljivo , i malo neshvatljivo.

- Moderna Nauka Kaze Jasno da Je zivot Nastao Iz Vode

-Casni Kur'an kaze o tome :

Zar ne znaju nevjernici da su nebesa i Zemlja bili jedna cjelina, pa smo ih Mi raskomadali, i da Mi od vode sve živo stvaramo…
(Prevod značenja Kur’ana 21:30)

- takodje je nauka dokazala da je Svemir bio jedna celina , jedna masa , pa je ''Big Bang-om'' nastala zemlja i planete.

kratko i jasno

MODERATOR
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
6.683
свако има своју теорију,а само ја истину....:)

MODERATOR
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
6.683
износим много више доказа,него што их званична наука износи...:)

Član
Učlanjen(a)
28.03.2010
Poruka
119
pa iznesi , mislim da se mnogi zale da si otvorio temu i samo copy/paste jedan tekst, mozes opsirinije opisati svaku stavku sto si naveo.

MODERATOR
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
6.683
не копирам никога износим своја сазнања...ви копирате такозване свете оце који никада нису постали свеци,већ су се поново реинкарнирали...ви имате туђа мишљења,а ја износим своја сазнања...појединци пробају да буду чак и духовити,али само пробају...многи су залуђени црквеном истином која је комплетна лаж...
копију само пренесем са мога блога где сам писао...
за неке ствари не постоје материјални докази...шта нам је и та "званична наука" понудила као доказ ? ништа и они нуде теорију...и ја сам вам понудио теорију и стојим иза те теорије...на вама је да верујете или не...:)

Član
Učlanjen(a)
28.03.2010
Poruka
119
do tih si saznanja mogao doci tako sto si cuo od nekoga , ili si istrazivao i dosao do istine uz pomoc neke knjige .. mislim da nisi mogao nikako drugacije doci do tog stava, ili si mozda nadahnut tom istinom , a sto se nauke tice , kada je dokazala mnogo toga , istrazila svemir zasto nebi mogla znati i ovo , ljudi su radili na svim podrucjima zemlje kako bi dosli do istine , ne mora ona biti tacna , ali svakako je realnija i pruza vise dokaza nego ovo tvoje . kao sto si reko svako ima pravo da veruje u koju oce teoriju ..

- i kada je Casni Kur'an objavio sva ta cuda i naucna otkrica, koja su tacna , zar bi samo ovde pogresio a da ga nauka pritom podrzava..

MODERATOR
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
6.683
ето пријатељу мој,рецимо да сам надахнут истином...
где је то наука истражила свемир???
наука не може да објасни ни рођење,а тек како је настао свемир....
књиге су ми помогле у неким стварима да откријем где је лаж...
мени је лично најбитније да своја сазнања изнесем,да ли ће их неко прихватити???то није на мени...:)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
ето пријатељу мој,рецимо да сам надахнут истином...
где је то наука истражила свемир???
наука не може да објасни ни рођење,а тек како је настао свемир....
књиге су ми помогле у неким стварима да откријем где је лаж...
мени је лично најбитније да своја сазнања изнесем,да ли ће их неко прихватити???то није на мени...:)
Ako hoćeš nekoga da zainteresuješ, a očito je da hoćeš, jer da nije tako ne bi pisao na ovim stranicama, onda vodi računa šta pričaš. Neke stvari je mudrije prećutati, pogotovu ako o njima nisi obaviješten. Reći danas da nauka ne može da objasni ni rođenje, posve je netačna konstatacija, a u uz to dosta govori o tebi kao "poznavaocu" svijeta koji nas okružuje.
Nauka ne samo da ne može objasniti rađanje, nego može mnogo više od toga,- manipulisati sa rađanjem, vršiti operacije na fetusu, čak i predviđati fizičke i karakterne osobine budućeg čovjeka ili žene.

MODERATOR
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
6.683
pusti to prijatelju moj,stojim iza toga da nauka ne ume da objasni rađanje...
sve su to pretpostavke o polu i genetskim osobinama...
nauka misli da dete razmišlja još u majčinoj utrobi...a nije tako,jer život počinje onoga trenutka kada duša ulazi u telo...znam tačno šta govorim...nauka je na najnižem stepenu razvoja...

Natrag