Stvaranje sveta

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Dakle, stvorio nas je Bog? I to prema svome liku i obličju. "Znamo" i kako?
Prvo je od blata stvorio Adama, pa od njegovog rebra Evo. To su bili prvi ljudi. Od njih je nastao svijet.
Kako je od njih nastao svijet? Pa, imali su djecu. Ta njihova djeca su se morala međusobno h...vati, da bi i oni imali djecu i tako dalje. Šta je to nego incest? Prema tome, svi smo mi djeca incesta, iako današnja crkva incest strogo zabranjuje.
Pomozite meni neznalici i nevjernom Tomi, kako me sektor naziva, pa me razuvjerite da to nije tako.

MODERATOR
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
6.683
Biblija je Adamov rodoslov...bilo je i drugih naroda...

16. И отиде Кајин испред Господа, и насели се у земљи Наидској на истоку према Едему.

17. И позна Кајин жену своју, а она затрудње и роди Еноха. И сазида град и прозва га по имену сина својега Енох.

18. А Еноху роди се Гаидад; а Гаидад роди Малелеила: а Малелеило роди Матусала; а Матусал роди Ламеха.
19. И узе Ламех двије жене: једној бјеше име Ада а другој Села.
20. И Ада роди Јовила; од њега се народише који живе под шаторима и стоку пасу.
21. А брату његову бјеше име Јувал; од њега се народише гудачи и свирачи.
22. А и Села роди Товела, који бјеше вјешт ковати свашта од мједи и од гвожђа; а сестра Товелу бјеше Ноема.
23. И рече Ламех својима женама, Ади и Сели: чујте глас мој, жене Ламехове, послушајте ријечи моје: убићу човјека за рану своју и младића за масницу своју.
24. Кад ће се Кајин осветити седам пута, Ламех ће седамдесет и седам пута.
25. А Адам опет позна жену своју, и она роди сина, и надје му име Сит, јер ми, рече, Бог даде другога сина за Авеља, којега уби Кајин.
26. И Ситу се роди син, којему надједе име Енос. Тада се поче призивати име Господње.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Biblija je Adamov rodoslov...bilo je i drugih naroda...

16. И отиде Кајин испред Господа, и насели се у земљи Наидској на истоку према Едему.

17. И позна Кајин жену своју, а она затрудње и роди Еноха. И сазида град и прозва га по имену сина својега Енох.

18. А Еноху роди се Гаидад; а Гаидад роди Малелеила: а Малелеило роди Матусала; а Матусал роди Ламеха.
19. И узе Ламех двије жене: једној бјеше име Ада а другој Села.
20. И Ада роди Јовила; од њега се народише који живе под шаторима и стоку пасу.
21. А брату његову бјеше име Јувал; од њега се народише гудачи и свирачи.
22. А и Села роди Товела, који бјеше вјешт ковати свашта од мједи и од гвожђа; а сестра Товелу бјеше Ноема.
23. И рече Ламех својима женама, Ади и Сели: чујте глас мој, жене Ламехове, послушајте ријечи моје: убићу човјека за рану своју и младића за масницу своју.
24. Кад ће се Кајин осветити седам пута, Ламех ће седамдесет и седам пута.
25. А Адам опет позна жену своју, и она роди сина, и надје му име Сит, јер ми, рече, Бог даде другога сина за Авеља, којега уби Кајин.
26. И Ситу се роди син, којему надједе име Енос. Тада се поче призивати име Господње.

Čekaj, sve je to lijepo i krasno..., ali...
Otkud sad odjednom Naidska zemlja i ljudi u njoj? Zar Adam nije bio prvi čovjek od koga je nastalo čovječanstvo? Zar tako ne kaže Biblija? Ako je tako, onda tu očito nešto ne štima. Ako svi potičemo od Adama i Eve, otkud onda zemlja Naidska i ljudi u njoj, već u vrijeme Adamovog sina?

MODERATOR
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
6.683
Vrlo jednostavno i posle ove kataklizme biće preživelih...uvek ostane neko iz predhodnog perioda.

MODERATOR
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
6.683
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=-VZgzfyYQ-0[/YOUTUBE]
Истина је само једна!!!

[YOUTUBE]VZgzfyYQ-0[/YOUTUBE]

зашто не приказује са јутјуба???

Nešto nisi uradio korektno.
http://www.youtube.com/watch?v=-VZgzfyYQ-0

Poslednja izmena: