Stvaranje sveta

Član
Učlanjen(a)
28.03.2010
Poruka
119
ti iza svega stojis , i sve tvrdis a ne iznosis nikakve dokaze . ako ti verujes i kazes ja znam. onda ces samo ti idalje znati, a drugi ? znaci da si sebican u znanju il sta ? ovo je forum za razmenu znanja i misljenja i ako mi izneses neke dokaze , mozda cu ja poverovati u to, i reci , u pravu si, a necu tvrditi suprotno i iznositi ti mnogo vece dokaze suprotno od onoga sto si ti hteo da kazes. ako stvarno imas neku teoriju o tome koja moze biti ubedjujuca zasto je ne izneses ? il je ta istina kojom si nadahnut samo za tebe ?

mozes reci kako si to nadahut, sta si citao , sta je tebe ubedilo da verujes u to .. a ne ovako .

a sto se nauke, religija(prava) I nauka idu zajedno, tako da ti idalje razmisljas kao u ono vreme kada je crkva spaljivala naucnike , iako im je Hrist rekao ne Ubijaj oni su ubijali, radi toga da bi sacuvali ''istinu'' do danas , a vidim da i ti hoces na taj nacin da nas ubedis u tvoje verovanje tako sto ces negirati nauku.

MODERATOR
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
6.683
опрости којим језиком ти говориш...
па ставио сам клип,ставио сам линк,ставио сам објашњења...о чему ти говориш...
једино ако нису избрисали,а ја нисам ни погледао???
значи све сам ставио у слици и речи...

Član
Učlanjen(a)
28.03.2010
Poruka
119
uh, to nacrtano bi ja mogo lepse da uradim , taj klip nema veze s vezom , a ni tvoje tumacenje . al dobro , ne vredi raspravljati, veruj ti da je tako bilo , i a drugi ce drugacije , i to je to ;)

MODERATOR
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
6.683
meni nije do toga da nacrtam već da dam istinu,u šta ti veruješ,to je tvoja stvar,izneo sam samo svoje viđenje...a ne pročitah da je neko izneo svoje lično...:)

MODERATOR
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
6.683
DOKUMENTARNA EMISIJA NAPRAVLJENA NA OSNOVU LIČNE SPOZNAJE.
GOVORI MM SLAVICA ŠETINA istraživač i najbolji tumač BIBLIJE I SLOBODAN ŽIVKOVIĆ DIDI.
KRAJ VREMENA JE I PROSTORA,A OVA EMISIJA ĆE VAS UPUTITI U ISTINU KAKO DA SE VAZNESETE.
ISTINU ŠIRITE I PRENOSITE,JER ĆETE TAKO I VI POSTATI BOŽIJI APOSTOLI.
ISTINA JE U ISTINI.

ISTINA FINAL on Vimeo

Poslednja izmena od urednika:
MODERATOR
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
6.683
uh, to nacrtano bi ja mogo lepse da uradim , taj klip nema veze s vezom , a ni tvoje tumacenje . Al dobro , ne vredi raspravljati, veruj ti da je tako bilo , i a drugi ce drugacije , i to je to ;)
зашто не урадиш...ја немам шта да верујем,ја знам да је тако било.

Učlanjen(a)
03.05.2010
Poruka
25
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=3kpgZcTTdLU"]YouTube - Misterije stvaranja - Nadprirodni fenomeni (1/3)[/ame]

MODERATOR
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
6.683
u svakom slučaju mnogi potvrđuju ono što sam izneo...svako svojom terminologijom...

MODERATOR
Učlanjen(a)
28.05.2009
Poruka
6.683
Sudnji dan
Slika 1. vam prikazuje GORDIJEV ČVOR.
Gordijev čvor je najveća misterija čovečanstva i perpetum mobile.
Legenda kaže :“Onaj koji bude rešio Gordijev čvor biće Gospodar sveta“.
Mnogi su kroz eone pokušavali da odgonetnu i reše tu misteriju,ali im nije polazilo za rukom.
Svojevremeno je Gordijev čvor ,Aleksandar Karanović Makedonski,presekao mačem i simbolično
dokazao da je tada bio gospodar sveta,ali ga nije rešio.
Danas se svi nerešivi problemi nazivaju Gordijev čvor.
Nema nerešivih problema!
Pratio sam simbole kroz vekove koje su nam ostavljali naši preci,a i mi sami sebi…
Zašto kažem sami sebi?
Zato što znam da reinkarnacija/inkarnacija postoji.
Gde je to zapisano?
U Tominom Jevanđelju:
„Ta vidljiva tijela preživljavaju jer proždiru stvorenja slična sebi, pri
čemu se tijela mijenjaju. No, što se mijenja, propast će i nestati, i nema
mu više nade za život, budući da je to tijelo zvijeri. I kao što tijela zvijeri
propadaju, tako će isto i ova obličja propasti. Ne proizlaze li ona iz
snošaja koji je nalik životinjskom? Ako i ono (tijelo) isto proizlazi iz
snošaja, kako bi mogla rađati išta drugo osim zvijeri? Iz tog ste razloga
vi dojenčad, sve dok ne postanete savršeni.“
Zašto je crkva to izbacila već sam pisao,pa ne bih da se ponavljam.
Da se vratimo Gordijevom čvoru.
SUDNJI DAN ? Istina's Blog

Učlanjen(a)
04.09.2009
Poruka
1
"Svojevremeno je Gordijev čvor ,Aleksandar Karanović Makedonski,presekao mačem i simbolično
dokazao da je tada bio gospodar sveta,ali ga nije rešio."

???!!!

Konfucije, cuveni srpski kosooki filozof poreklom iz Male Mostanice, iz roda Mutivodic je rekao: "Ako želiš sebe da uzdigneš, uzdigni druge"...

Natrag