Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2010
- Poruka
- 119
ti iza svega stojis , i sve tvrdis a ne iznosis nikakve dokaze . ako ti verujes i kazes ja znam. onda ces samo ti idalje znati, a drugi ? znaci da si sebican u znanju il sta ? ovo je forum za razmenu znanja i misljenja i ako mi izneses neke dokaze , mozda cu ja poverovati u to, i reci , u pravu si, a necu tvrditi suprotno i iznositi ti mnogo vece dokaze suprotno od onoga sto si ti hteo da kazes. ako stvarno imas neku teoriju o tome koja moze biti ubedjujuca zasto je ne izneses ? il je ta istina kojom si nadahnut samo za tebe ?
mozes reci kako si to nadahut, sta si citao , sta je tebe ubedilo da verujes u to .. a ne ovako .
a sto se nauke, religija(prava) I nauka idu zajedno, tako da ti idalje razmisljas kao u ono vreme kada je crkva spaljivala naucnike , iako im je Hrist rekao ne Ubijaj oni su ubijali, radi toga da bi sacuvali ''istinu'' do danas , a vidim da i ti hoces na taj nacin da nas ubedis u tvoje verovanje tako sto ces negirati nauku.
mozes reci kako si to nadahut, sta si citao , sta je tebe ubedilo da verujes u to .. a ne ovako .
a sto se nauke, religija(prava) I nauka idu zajedno, tako da ti idalje razmisljas kao u ono vreme kada je crkva spaljivala naucnike , iako im je Hrist rekao ne Ubijaj oni su ubijali, radi toga da bi sacuvali ''istinu'' do danas , a vidim da i ti hoces na taj nacin da nas ubedis u tvoje verovanje tako sto ces negirati nauku.