Član
- Učlanjen(a)
- 01.02.2011
- Poruka
- 702
Ne desava se nista istruli bude hrana za nize organizme
Gluperda!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne desava se nista istruli bude hrana za nize organizme
Ovo je odlična tema. Veoma interesantna za razmišljanje i pretpostavke.
Imam nekoliko pitanja za Laodikeja, gerakules2, Adrian BG & ostale hiperaktivne članove.
Pretpostavimo da sam "bacila kašiku" i da treba da idem Bogu na istinu.
1) Ako je Bog jedan, a ja kao ateista nisam opredeljena ni za jednu religiju, kojem Bogu ću biti dodeljena nakon smrti?
2) Da li će "moj slučaj" raspravljati Sveto trojstvo (otac, sin i sveti duh) ili samo "glava" tj. Stvoritelj po imenu Jahve (Jehova).
3) Ako je Bog jedan, kako tvrde muslimani i hrišćani, da li su Allah i Jahve jedno te isto?
4) Ako nisu, ko bi onda bio nadležan za moj ateistički slučaj: Allah ili Jahve?
5) Ako su moja pitanja suviše jeretička i pretpostavimo da ne zaslužim Raj tj. Džennet, ko će onda biti nadležan za moju budućnost nakon smrti? Đavo ili Šejtan?
Pitanje: :buba: Odgovor: :beach: Posledica: :cry:
Eh, nabrojao si čak TRI nadimka. Pokazao si da ništa ne znaš.... čak ni pravopis... A ja znam ko si,Mika ili glasnik ,smesko.
Prijatelju mozes ti da ispises sve knjige Elen Wajt a li djaba ti to.
glup si ko cuskija.iako kako vidim si obrazovan na fakultetu adventa.
Bacio tu bibliju "holy" i citaj pravu bibliju koja je osnovana na kanone.
Mada citas bibliju koja je kanonska nisi ni svestan da si jeres.
Mislim da je ovo trebalo da de na temu ADVENTISTI, ali meni ne smeta, sve mi je jedno gde je.To je tvoje subjektivno mišljenje, a ne proizvod Božanskog otkrivenja, prema tome nema za mene nikakvog značaja, osim saznanja na čemu se zasniva vaša dogmatika, na crkvenom i svetootačkom predanju, a ne na Božjem otkrivenju.
Ovo je odlična tema. Veoma interesantna za razmišljanje i pretpostavke.
Imam nekoliko pitanja za Laodikeja, gerakules2, Adrian BG & ostale hiperaktivne članove.
Pretpostavimo da sam "bacila kašiku" i da treba da idem Bogu na istinu.
1) Ako je Bog jedan, a ja kao ateista nisam opredeljena ni za jednu religiju, kojem Bogu ću biti dodeljena nakon smrti?
2) Da li će "moj slučaj" raspravljati Sveto trojstvo (otac, sin i sveti duh) ili samo "glava" tj. Stvoritelj po imenu Jahve (Jehova).
Ako je Bog jedan, kako tvrde muslimani i hrišćani, da li su Allah i Jahve jedno te isto?
4) Ako nisu, ko bi onda bio nadležan za moj ateistički slučaj: Allah ili Jahve?
5) Ako su moja pitanja suviše jeretička i pretpostavimo da ne zaslužim Raj tj. Džennet, ko će onda biti nadležan za moju budućnost nakon smrti? Đavo ili Šejtan?
Pitanje: :buba: Odgovor: :beach: Posledica: :cry: