Dvije osobe, ali koje imaju jednu volju, namjeru, djelovanje, postojanje. Dakle jedan Bog. Dokaz da je Isus Bog upravo jeste Stefan.
59 I zasipahu kamenjem Stefana, koji se moljaše Bogu i govoraše: Gospode Isuse! primi duh moj. Dela 7,59
"A duh se vrati Bogu, koji ga je dao" Propovednik 12,7
Znači da je Isus Bog, ravan Svom Ocu.
Uprosti šta si mislio kada si to rekao da se DUH Isusov vratio Bogu a to je tebi dokaz da Bog nije numerično jedan nego TROJSTVO.
Dakle da mi vi to uprostite tog vašeg jednog Boga u dve osobe što imaju jednu volju, nameru, delovanje i naravno postojanje od veka.
Obijasnite kako to mislite Bog je TROJEDAN?
Jedan Bog u TRI ličnosti, TRI ličnosti jedna osoba, TROJEDNAKOST kod božanstava što imaju istu volju, nameru, delovanje jer postoje oduvek i od veka.
Niste mi odgovorili koliko ukupno JEHOVE imate? koliko ELLOHIMA u jednu osobu božanstva i koliko osoba u jednu ličnost? to prvo da mi vi pojasnite pa da idemo dalje sa tom vašom Biblijskom istinom koju ovde misionirate.
Drugo, zašto mi ne tumačite koj Bog množine je svemogući Bog i naravno sva ta pitanja što sam vam postavio od početka teme, čudi me zašto krijete istinu od prostog naroda a ovde pljujete po neistomišljenicima.
Gde su sada ti posvećeni Advenstisti da mi cititaju iz njihove Biblije koju studiraju u subotnjim školama stih po Jovanu 1,1 do pet(5) da vidimo dal je to Biblijska istina ili stavili tu famoznu masku Adventističkog belog slona i lažno proroče.
Hajd da vidimo šta je Biblijska istina a šta je LAŽ i da mi tumačite zašto ste opsednuti sa JS Kulom i stražarom.
Kada ćete mi tumačiti u šta je jedini svemogući(jer nema iz TRI) Bog JEHOVA Isus pretvorio vodu na svadbi u Kani Galilejskoj? šta imate koji problem, dal vam je i to neka posvećena sveta tajna i primiste onako kako su vam servirali?
Hajd opustite se i da mi tumačite što vas ovde pitam zar sada nije taj kanal istine u vama? Insistiram da mi tumačite kako se ta jedna ličnost božanstva kao posebna osoba u vas ulije, zalije, dolije dok se ne preliva, izvolte slušam Biblijsku istinu.
Dodatno pitanje glasi:
Da li ste farbali jaja? i naravno šta je Biblijska istina o farbanju jajeta i navedite koji stih da niko ne kaže evo lažnog proroka, jednostavno zar ne.