Ne postoji adven. pravoslavna, katolička itd. Biblija, ona je Božija. Samo vi imate neku svoju lažnu Bibliju.
Ako ne postoji posvećena Advenstistička biblija kaži iz koje biblije studirate u subotnjim školama?
Jesi ti čuo za "Adventističku masku belog slona"?
A Clear Word Bible čija biblija iz koje institucije izašla i ko je koristi u subotnjim školama?
Protumači mi šta ti podrazumevaš pod: "Samo vi imate neku svoju lažnju Bibliju"
Citiraj mi iz te posvećene Adventističke biblije koju studiraš u subotnjim školama Jovana 1,1 do pet(5) pa da vidimo šta plasirate kao Biblijsku istinu.
Isus to govori apostolima, i jeste sam dao primjer pošto je Isus i čovjek, a ne samo Bog.
Međutim Isus je samo "manji" od Oca dok je bio na zemlji.
Koji Isus? kada je Isus bio i čovek i Bog ne samo Bog, protumači kad je to ovo bilo: MEĐUTIM Isus je samo "manji" od Oca dok je bio na zenlji.
Zar Isus nije uvek isti numerično jedan Bog taj JEHOVA jer nemate ih TRI?
Protumači mi šta svedočiš da je Tomi sada ovaj tvoj Isus i naravno dal je i Tomi on sada "manji" od Oca dok je bio na zemlji?
O kojem Ocu se ovde radi? prorokuj ko je taj tvoj Adventistički Otac i koliko Otaca po posvećenom Adventizmu imate i naravno priloži stih i te biblije koju studiraš u subotnjim školama.
Ajmo malo Otkrivenje 5,13
Stvorenja se klanjaju Isusu, kao i Ocu na prestolu.
Koja stvorenja Adventistička posvećena stvorenja sa darovima proricanja iz poslednjeg vremena ili koji?
Kolega za HRIŠĆANE stoji napisano GOSPODA njihovoga HRISTOSA neka zapoved u ovom stilu:
Ali mi imamo samo jednoga Boga oca, od kojega je sve, i mi u njemu, i jednoga Gospoda Isusa Hrista, kroz kojega je sve, i mi kroza nj.
Tada reče njemu Isus: idi od mene, sotono; jer stoji napisano: Gospodu Bogu svojemu poklanjaj se i njemu jedino služi.
E a sada prorokuj dal je Sotona znao ko je BOG ili nije znao? i
Koga je to Sotona kušao kada mu je Isus to svedočio?
A sada ovo
[FONT=&]- Isus car nad carevima i gospodar nad gospodarima - Otkrivenje 19. 14 - 16 / 17. 14 Vidiš da je Isus Gospodar i iznad svih stvorenja, znači da je Bog. [/FONT]
- 14 I vojske nebeske iđahu za njim na konjima bijelijem, obučene u svilu bijelu i čistu.
- 15 I iz usta njegovijeh iziđe mač oštar, da njime pobije neznabošce; i on će ih pasti s palicom gvozdenom; i on gazi kacu vina i srdnje i gnjeva Boga svedržitelja.
- 16 I ima na haljini i na stegnu svome ime napisano: car nad carevima i gospodar nad gospodarima.
Da li si primetio da ti citiram neke druge sekcije posvećenih Adventista bibliju, jesi, dobro.
E a sada da mi ti protumačiš šta su tebe učili u subotnjoj školi:
Ko je i kako se zove taj numerično jedini Bog jer nemate ih valjda TRI?
Imenuj toga Boga svedržitelja jer neznabožci imaju ELLOHIME mnoštva ne numerično jednog i jedinog Boga.
I naravno imenuj ko je taj car nad carevima i gospodar nad gospodarima, još pojasni nad koga sve caruje i gospodari?
- 14 Ovi će se pobiti s jagnjetom i jagnje će ih pobijediti, jer je gospodar nad gospodarima i car nad carevima; i koji su s njim, jesu pozvani i izbrani i vjerni.
- 15 I reče mi: vode, što si vidio, gdje sjedi kurva, ono su ljudi i narodi, i plemena i jezici.
Hajd da vidimo gdje to sjedi kurva, protumači mi ko je postavio Isusa za cara, gde će Isus da caruje i naravno dokle će to Isus kao car tamo carovati i šta se posle zbiva? lepo da sročiš niko da ne kaže da si lažni prorok, bogohulnik ili bezbožnik koji krivi Biblijsku istinu a i pravdu.
A ja Boga i Sv. Trojstvo ne mogu potpuno shvatiti, niti želim. A ko želi da shvati zna se čiji je sluga. Zna se ko se htio izjednačiti sa Višnjem.
Ako nisi potpuno svatio to što ovde prorokuješ kao SVETO TROJSTVO nije li to dobar znak da trebaš stiskati usne da se ne nađeš LAŽNI PROROK iz zadnja vremena?
Zašto ne pitaš posvećene pastore da ti bolje izjasne a ti se potrudi da ih razumeš oni znaju jer to je jedini kanal isine, nisu oni bez škole nego završili i diplomirali doktorat na te više Teološke škole.
Još mi nisi odgovorio koliko ELLOHIMA imaš u jednu ličnost božanstva a koliko osoba u jednu ličnost, hajd TROLAJ se da spamuješ forum izovli.
[TABLE]
[TR]
[TD="align: right"]Jovan 3,36.[/TD]
[TD]Ko
vjeruje sina, ima život vječni; a ko ne
vjeruje sina, neće vidjeti života, nego gnjev Božij ostaje na njemu.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"] 1.Jov. 5,10.[/TD]
[TD]Koji
vjeruje sina Božijega ima svjedočanstvo u sebi; koji ne vjeruje Bogu načinio ga je lažom, jer ne vjerova svjedočanstvu koje svjedoči Bog za sina svojega. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Veruješ li ti sina ili si lažni prorok koji neće videti života nego gnjev Božiji ostaje na tebi?
Tripo odnesi ovo i podaj tvome pastoru, evo ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=MbFUGFO6V_M
http://www.youtube.com/watch?v=quzQtk9cIN8&feature=endscreen