Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Ja cu uvek tvrditi da ste jedno te isto pakovanje , Slijepac slijepca ne moze voditi , jer ce oboje pasti u jamu.
A ja isto tako mogu tvrditi da su Adventisti i Jehovini Svedoci jedno te isto pakovanje , jer je vasa vera od njih otpala.
Adventisti su ok, ja Laodikeju veoma postujem jer znam da je iskren covek,vernik, i premda postoje mnoge stvari s kojima se ja trenuto ne slazem, vecina je ispravna i u skladu sa Hriscanskim ucenjem, a on se pridrzava biblije i ja nikada ni jednu zamerku nisam imao, vec normalno diskutujemo.
Ali se ti ismejavas svime i svakome ko nije tvoje vere, a da saslusas i drugu stranu nije ti ni na pamet palo.
Zato te reci koje nama upucujes mogu se direktno i na tebe i tvoje vodje primeniti: ''slepac kada vodi slepca obojica ce u jamu pasti''.
''Oni vas vode a vi slepo verujete'', slusate ih ne ispitujuci i ne proveravajuci odakle te reci dolaze(a iz biblije nisu), sto je najgore, vi ne znate ni sopstvenu istoriju, a to bolje znamo mi na forumu, koji smo ispitali te stvari detaljno , jer smo mislili da J.S imaju ''istinu'' ali ta istina je suplja ko saksija.
Ne mozes ti koji si programiranog uma to razumeti.
Kada te uhvatim da izvrces bibliju ti se izvlacis napadom na moje versko opredeljenje, umesto da odgovoris i proveris sta biblija sama kaze, onda bezis.. Toliko o tvom postenju , slepoci i drzanju Bozje Reci.
''U lazi su kratke noge'' - kaze poslovica - zato pazi da ne padnes u tu jamu o kojoj pricas.
Ja se nikada zlodelima svestenika bilo koje vere nisam bavio , jer u svakoj religiji ima gresnika koji se ne pridrzavaju Hristovog ucenja, a to se i svakoj veri moze pripisati.
To su zamene teza, da se gresi pojedinaca izjednace sa ucenjem neke verske zajednice kojoj taj vernik pripada.
To je tako pokvareno i zlonamerno, da ja uopste nemam reci kojima bi tu pokvarenost opisao.
Ja sam covek posten, i nemam nameru da napadam J.S. zato sto je neki clan vodeceg tela zloupotrebio svoj polozaj pa vozi skupi dzip, ili sto je neki clan vodeceg tela pedofil ili sto je preljubnik.
Vec sam ti postavio, (a mogu ti postaviti jos slucajeva) gde vase vodje upravo to rade.
Kada bi to stalno postavljao, da li bi to dokazalo da je ucenje vase zajednice ''lazno''???
NE NIKAKO!
Ali ti se neces dozvati pameti nikada..
Pricas jedno te isto ko pokvarena ploca, programiranog uma, pa ponavljas ono sto su te ucili, a oni su zlonamerni(vase vodje), a ti ne vidis dalje od nosa, a potpuno si iracionalna osoba. Pa se smejes na svaku sitnicu, a ne znas ni sta drugi pisu.
Zaslepljen si ponosom misleci da su J.S. jedini u pravu, i da si ti iznad drugih(da imas odgovor na svako pitanje).
Toliko puta smo to videli na ovom forumu i licno u razgovoru sa njima..
Sta sa tobom pricati? Jel vidis kako se ponasas?
Vi ste izabrani, a mi smo svi: ''pagani'' ''vuci'' ''prevaranti'' i ''otpad''.
Ti sa takvim stavom, ne da neces nigde stici, nego ces u jamu o kojoj pricas i upasti...
Poslednja izmena: