Religija - rasprave o nedoumicama

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ne upotrebljavajte u raspravama uvrdljive izraze i uopšte uvrede bilo koje vrste!

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Pa ti i mnemas nista iz glave izvuci jer si glup , nego izvlacis kopy paste nekih sektolomaca koji mrze JS ja takvo sto i ne citam zamorno mi je citati neistinu , uostalon ne mozes pobiti stavke koje sam naveo , najvaznije da nije kriz pa se ti slikaj sa tvojim kasapljenjem .

Nikad nisam yagovarao da se iko banuje ali ovo je već mnogo nazivati sagovornika ,,papkom,, i ,,glupim,, je osobina malograđanštine i ne vaspitanja.
Niko tebe čoveče ne mrzi već ti nudimo Isusa spasa našega da čuješ istinu i obratiš se i krstiš kako apostoli krstiše. Tebe savest ne može podsećati jer ste Duha Svetoga najurili i čekate da vas nesretni rob pečati.....zar ne vidiš svoje jadno stanje i bolest duha?

Što se tebe tiče iz srca predlažem trajni ban bez banovine pa kad se naučiš pristojnije razgovarati onda se javi a pre toga nauči nešto bar iz Biblije i neće te leđa više boleti.

Pogazio sam na ovom forumu svoju reč da sa tom vrstom neću razgovarati i pogrešio sam. Sad samo čekam da mi dođu na vrata i zovem policiju što remete porodični mir a tući vas neću jer će to Bog raditi i oni što se drže starog zaveta.Do skoro su vrata bila otvorena ali zbog takvih nesreća ne želim više da vas vidim.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
12.02.2014
Poruka
207
Nikad nisam yagovarao da se iko banuje ali ovo je već mnogo nazivati sagovornika ,,papkom,, i ,,glupim,, je osobina malograđanštine i ne vaspitanja.
Niko tebe čoveče ne mrzi već ti nudimo Isusa spasa našega da čuješ istinu i obratiš se i krstiš kako apostoli krstiše. Tebe savest ne može podsećati jer ste Duha Svetoga najurili i čekate da vas nesretni rob pečati.....zar ne vidiš svoje jadno stanje i bolest duha?

Što se tebe tiče iz srca predlažem trajni ban bez banovine pa kad se naučiš pristojnije razgovarati onda se javi a pre toga nauči nešto bar iz Biblije i neće te leđa više boleti.
Istina mene treba trajno banovati :give_r:zato sto smeta nekima istina , meni ne trebaju nuditi takvi spas koji sami sebe ne mogu spasiti , sto se tice jadnoga stanja i bolesti duha ja sam to izneo video materijalom kakvo stanje vlada kod vas a to je stvarno jadno i bolesno , prema tome zdravi ne trebaju lecnika nego bolesni kao sto ste vi , drugo nisi ti dostojan da se krstiis kako Apostoli , daleko si ti ispod nivoa i razuma da budes krsten kao oni , to je samo ne poznavanje istine :D

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Istina mene treba trajno banovati :give_r:zato sto smeta nekima istina , meni ne trebaju nuditi takvi spas koji sami sebe ne mogu spasiti , sto se tice jadnoga stanja i bolesti duha ja sam to izneo video materijalom kakvo stanje vlada kod vas a to je stvarno jadno i bolesno , prema tome zdravi ne trebaju lecnika nego bolesni kao sto ste vi , drugo nisi ti dostojan da se krstiis kako Apostoli , daleko si ti ispod nivoa i razuma da budes krsten kao oni , to je samo ne poznavanje istine :D

Da si izneo neku ''istinu'' , pa da te se neko i plasi.
Nego jedino sto radis je da pokazujes ogromnu neozbiljnost, nekulturu i netrpeljivost, ovde na religioznom forumu.
Netrpeljivost prema svima koji nisu tvoje vere.
Ponasas se kao da si usao u leglo sa zmijama..
Ovo je jako tuzno, i ne prilici jednom ''hriscaninu''..

Nisam - da te se banuje, pisi sta god hoces...
Ti si ionako sam sebe svojim ponasanjem diskreditovao, pa te vise niko i ne slusa...
A koristeci takve pogrdne izraze za mene, vidi se da sam ja izneo istinu, a ti si izneo laz..
Zato te to boli, i zato me psujes...

Učlanjen(a)
12.02.2014
Poruka
207
Da si izneo neku ''istinu'' , pa da te se neko i plasi.
Nego jedino sto radis je da pokazujes ogromnu neozbiljnost, nekulturu i netrpeljivost, ovde na religioznom forumu.
Netrpeljivost prema svima koji nisu tvoje vere.
Ponasas se kao da si usao u leglo sa zmijama..
Ovo je jako tuzno, i ne prilici jednom ''hriscaninu''..

Nisam - da te se banuje, pisi sta god hoces...
Ti si ionako sam sebe svojim ponasanjem diskreditovao, pa te vise niko i ne slusa...
A koristeci takve pogrdne izraze za mene, vidi se da sam ja izneo istinu, a ti si izneo laz..
Zato te to boli, i zato me psujes...
Ooo!!! , ohhhhprostite mi svi , nisam znao da ste na jako religioznom forumu , imas pravo usao sam u leglo sa zmijama a to ne ide , evo necu smetati pozdrav svim religioznim forumasima , mozda ce vam sad biti veliko olaksanje:D

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ooo!!! , ohhhhprostite mi svi , nisam znao da ste na jako religioznom forumu , imas pravo usao sam u leglo sa zmijama a to ne ide , evo necu smetati pozdrav svim religioznim forumasima , mozda ce vam sad biti veliko olaksanje:D

Ako ces se ponasati ozbiljno, uvazavati sagovornika i diskutovati o temama dokazujuci Biblijom svoje tvrdnje, onda si dobrodosao ovde. Ali ako ces se izrugivati i ponasati kao malo dete, onda idi na odeljak ''religiozni vicevi''...

Učlanjen(a)
12.02.2014
Poruka
207
Ako ces se ponasati ozbiljno, uvazavati sagovornika i diskutovati o temama dokazujuci Biblijom svoje tvrdnje, onda si dobrodosao ovde. Ali ako ces se izrugivati i ponasati kao malo dete, onda idi na odeljak ''religiozni vicevi''...
Ne ne ghvala , ovde su samo JS neozbiljni i kaznjavani , ostali sa svojim vicevima su svi ok.

1Kor.6:
14 Ne uprežite se u nejednak jaram s nevjernicima. Jer što je zajedničko pravednosti i bezakonju? Ili kakvo zajedništvo ima svjetlo s tamom? 15 Nadalje, može li vladati sklad između Krista i Belijala? Ili što je zajedničko vjerniku i nevjerniku? 16 I kako se hram Božji slaže s idolima? Jer mi smo hram Boga živoga, kao što je Bog rekao: “Prebivat ću među njima i biti među njima i bit ću Bog njihov, a oni će biti narod moj.” 17 “‘Zato iziđite iz njihove sredine i odvojite se’, kaže Jehova, ‘i ne dotičite više ništa nečisto’, ‘i ja ću vas primiti.’” 18 “‘I bit ću vam otac, a vi ćete mi biti sinovi i kćeri’, kaže Jehova, Svemogući.”

Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
Ovi stihovi koje si naveo mogu da posluže kao neverovatna separatistička izjava. Da Bog ima takvu mržnju prema ljudima vać davno bi bili uništeni. Kad bi se samo malo spustili na zemlju i da priznate da ste i vi deo svega toga.

Natrag