Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ohoo Nesto novo , kojoj veri pripadate ako smem pitatipozdrav dragi moji kolege
nemogu se složiti sa izjavom da idu svi kod pape
jer
ima nas kršćana koji nećemo u vatikan ni 25. u decembru
ni 7. u januaru
...A, nigdje nije to ni zabranio!pripadam kršćanskoj vjeri, dakle sljedbenik sam Isusa Krista
proučavajuči cijelo Pismo, knjige prije Krista i nakon Krista nigdje nisam pronašao da nam je Učitelj ostavio da slavimo Božić, pa bio to decembar ili januar
Papa Franjo je i izabrao ime Franjo po sv. Franji Asiškom, velikom ljubitelju životinja i svecu zaštitniku životinja. Sv Franjo je čak i propovedao životinjama (neljudima). Njega se u umetničkim delima uvek predstavlja u društvu životinja:
svi ste vi u jedno pakovanje , drzi se ti za Mire i on za tebe pa ce te biti spaseni a i ova nacrtana lepojka zvana Antonijadz , ne zaboravite da promenite kalendar po novom od sad slavite bozic 25 Decembra nema vise 7 Januara , odoste svi vi kod pape da mu ljubite ruke
Ohoo Nesto novo , kojoj veri pripadate ako smem pitati
Pozdravljam te , ti se nikako nemožeš uspoređivat sa Mirom i Taramanom to jest lavićem , koji cjene svoju vjeru i znaju opraštat , tako i Krist uči . Lavića uspoređivat sa mojom vjerom i vatikanom , onda ti nisi ništa još pročitao na ovom forumu , ali je bar kulturan i zna oprostiti , trebao bi malo učit od njega .
Nije on ovde novi
svi ste vi u jedno pakovanje , drzi se ti za Mire i on za tebe pa ce te biti spaseni a i ova nacrtana lepojka zvana Antonijadz , ne zaboravite da promenite kalendar po novom od sad slavite bozic 25 Decembra nema vise 7 Januara , odoste svi vi kod pape da mu ljubite ruke
...A, nigdje nije to ni zabranio!
Tvoj odgovor iz Svetog Pisma ne samo da je dvosmislen, nego jasno pokazuje da Sveto Pismo tumačiš proizvoljno i tendeciozno, a sve s ciljem da bi opravdao svoju disidentsku ideju u odnosu na tradicionalno hrišćanstvo. Nema, spedy, nigdje u ovim stihovima potvrde tvojoj tvrdnji da je Bog zabranio slavljenje Isusovog rođenja. Jasno je kao dan da se kritika ili zabrana u Jeremijim stihovima - o slavljenju drveća odnosi na mnogobožako vjerovanje, a nikako na monoteističko hrišćanstvo.poštovani uredniče,
pripremio sam odgovor iz Svetog Pisma koji nedvosmisleno govori
kao što se lopov zastidi kad ga uhvate, tako će se zastidjeti sinovi - dom Izraelov, oni, kraljevi, knezovi, svećenici i proroci njihovi
koji govore drvetu: "Ti si otac moj!"
Jeremija 2:25
samo priznaj krivnju da si se odvrgla od "Jehove", boga svojega, i odlutala k tuđincima, pod svako zeleno drvo i nisi slušala glasa mojega - riječ je "Jehovina"
Jeremija 3:12
bujna je loza bio Izrael, rod bogat ona je nosila. I što mu je više rodilo plodova, to je više umnažao žrtvenike; što mu je bogatija zemlja bila, to je kićenije dizao stupove.
Hošea 10:1