Religija - rasprave o nedoumicama

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Stvarnoslap - nije laž.
Sve sam više uveren da ti svesno iznosiš neistine - pišući o drugima da to čine, a to u stvari ti činiš, jer smatraš da ima onih koji ne znaju ove pojedinosti i da će poverovati u tvoje reči kako ja laćem i iznosim neistinr, a to sve činiš planski da bi ih odvratio od istine, ne samo po ovom - već i po drugim pitanjima.

Drugo, ja nemam šta sebe da opravdavam, jer sam znam da nikada ne lažem.
Svako ko je upoznat sa ovim što sam izneo - zna da je ovo istina.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ne vredi sa tobom diskutovati, ti pte svega nemaš ono osnovno, a to je tajednica sa Isusom.

Sve ostalo što činiš je posledica tog nedostatka.

Pozdrav!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
To je tvoje subjektivno misljenje, a ti se moli Bogu pa vidi sta ces sa tim.
Ja niti lazem, niti je ta ljudska osobina ikada bila deo mog karaktera - cak i dok sam bio u svetu, i tako ce ostati do kraja istorije sveta, jer ja ne pravim kompromis sa grehom.

Pozdrav i svako dobro.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Одавно, сарађује са државним органима по питањима секти. Говори о овима који се ухвате за пар догми и то врте бесконачно, о онима који промовишу телесно здравље као да је то пресудно (вегетаријанство) и др.

Pa upravo je Miroljub najveći zagovornik o promotor "zdravog života".

Не пратим шта ради, али видим да се сада посветио православљу и Србству. Мислим да је добро када човек има искуства, јер тако може другима да помогне да не буду преварени. Као што рекох, најбољи пример је апостол Павле.

Je, je, evo njegove posvete pravoslavlju:

Miroljub (25.11.2014.): Velike crkve, kao katolicka i pravoslavna, odavno veruju u besmrtnost duse, iako medju pravoslavnim teolozima se nailazi na neke koji u to ne veruju, i oni predstavljaju veliku svetlost u svojim sredinama.

Na internetu postoje brojna svedocanstva ljudi koji su govorili o svojim strasnim iskustvima sa demona dok su se molili mrtvima, a najpoznatiji medju njima su Alberto Rivera i Roze Morno.

Da ne ispadne da reklamiram Jehovine svedoke i adventiste. Oni imaju teoloske zablude druge vrste, ali po pitanju stanja mrtvih imaju ispravan stav.

Forumaš (18.11.2014.): Dr. Miroljube, citam knjigu dr. Alberta Rivere 'Vatikanse ubice', u jednom delu on navodi da je krst kao simbol hriscanstva, ustvari okultni simbol.

Miroljub
: Govorio sam o tome, ali nisi citao forum od pocetka. Krst je jedan od najmocnijih satanskih simbola za prizivanje demona. Imas o tome, i drugim slicnim stvarima, u knjizi na donjem linku:

Forumaš: Da li to doktore znaci da npr. ja kao pravoslavac, kada se prekrstim prizivam demone i ako je moja molitva upucena Isusu?

Miroljub: To je kao da pitas: Da li ja, kao revan i brizan roditelj, kada vakcinisem svoje dete, prizivam bolest i smrt svog deteta? Odgovor je: Da.

Jesu li ovo stavovi pravoslavnih i Pravoslavne Crkve?

Лично мислим да је велики човек, јер је доказао своју искрену веру, без обзира да ли је испитивао култове. Нису хтели да му одобре магистарски рад, па су чак преиспитивали дипломски где је тема била нешто невезано за креационизам. О некој планини. А за магистарски није хтео да се одрекне тврдње да је Бог створио све, да је еволуција лаж. Треба велика храброст и вера да буде у човеку да тако нешто уради. Ово сам нашао:

Vjeru u što i koga? Vjeru da je križ i križanje najmoćniji sotonski i okultni simbol? Kakav je to veliki čovjek koji ovako poučava svoje "pacijente" i koji bi Boga branio lažima?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Koliko znam, krst, kao antropoidni simbol čovjeka, nalazio se i na predmetima iz neolita, dakle hiljade godina prije pojave hrišćanstva, da bi ga (čovjeka) nastavio "pratiti" preko egipatske civilizacije, pa sve do pojave hrišćanstva. I od njegove pojave, pa kroz čitavu ljudsku istoriju i u svim civilizacijama, predstavljao je simbol zaštite, te su ga zbog toga ljudi odslikavali na predmetima i stavljali na grobove umrlih.
Tvrditi sada da je to santanski znak, obična je glupost.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Jeste satanski simbol čim mu ljudi pridaju magijski značaj, čak se tradicionalisti mole časnom krstu. U danima nevolje nek im onda krst pomogne.

Natrag