Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Da evo bas se mi mrzimo. Pa ti bi uzivao da je to stvarno tako. To je toliko mizerno.. I onda izokrenes tvrdnju kako bi mi uzivali da se vi svadjate, a to je jos mizernije..Pa ga štite jedni od drugih pravoslavci od katolika i obrnuto, zatim pravoslavci od pravoslavaca i katolici od katolika.
Ne znas ti sta ces od muke, pa moras da izokreces.
Nisu zrtve same sebe spalile, vec ste ih vi spalili svojom inkvizicijom.Ovde ce jos izmisliti da su sve te zrtve same sebe spalile
Stvarno je monstruozno da isticete tudje grehe a svoje krijete. Ni malo postenja nemate, nego sve izvrcete. A to lici samo na jedno - "delovanje oca lazi"!
Ovo je po meni diskutabilno, jer u nekim apokrifnim spisima koje je EGW citala zaista i pise da su se ljudi ukrstali sa zivotinjama. Tako je nastao npr. "kentaur". Moguce je da je ona to procitala i zato je to napisala a moguce je da je sve sto je rekla izvrnuto. Eto, ja cu da budem posten za razliku od ostalih koji namerno izvrcu...Postovsaje Antonije, drago mi je da si i ti tu.
Elen Vajt ne tvrdi da su se ljudi PARILI SA ZIVOTINJAMA NITI DA SU ONI RADJALI DEMONE.
ONA TVRDI DA SU SE LJUDSKE RASE MESALE, DAKLE LJUDI SA LJUDIMA,I ZIVOTINJJE medjusobno.