- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Vidis Darth, da sve to sto si pripisao nama upravo je tvoj stil "DISKUSIJE". Ti ni jednu recenicu nisi izneo normalnu, nego u svemu se otkriva tvoje ponizenje drugih, tvoja pakost i osveta.
Ako to nije podcenjivanje, pljuvanje, vredjanje i lazno prikazivanje onih sa kojima si dosao da diskutujes, kazi nam staje?
Proceni sam, da li je moguce voditi diskusiju sa tobom ako nastavis ovako da se ponasas? Sve sto si nama gore pripisao, dokazao si da je uprtavo tvoje vlastito.
Umesto da menjas druge, sto nije u tvojoj valsti, promeni prvo sebe. Pokazi primerom kako bi drugi trebali da diskutuju, a ne podcenjivanjem i vredjanjem
Marko, ne priliči vam da izvrćete. Prvo to nije moj stil, nego stil vašeg brata po shabatu. Veoma ste lako zaboravili kakvi su bili moji prvi postovi na ovom delu foruma, sa kojima ste se slagali, sve dok nisam iskazao svoje protivljenje Sola Scriptura. Moje navodno "pljuvanje" počinje kao odgovor na ponašanje vašeg brata po "veri" i negovu aroganciju. Ujedno ja ne pljujem, nego razoktrivam istinu o vašem kultu, a kult jeste, ma šta vi tvrdili.
Nikoga ja nisam podcenio, nego je upravo suprotno. Vi podcenjujete druge i namećete sebe kao posednike "istine". A tako se ne vodi diskusija. Uostalom zašto bi vernici Hristovi uopšte vodili diskusiju sa vama (ne vama lično, nego sa vašom "verom")? Da vas obrate? To mi nije namera, tako da ono vaše o tome da nisam vlastan promeniti vas ili druge, ne stoji, to mi i nije namera. Namera mi je da odbranim istinu iznošenjem svega što vašu "argumentaciju" čini ništavnom.
Pokažite vi kako se pravilno diskutuje. Prestanite da za uzdizanje svog kulta koristite napade na druge. Uostalom gde su Luterani, Evangelici, gde su svi ostali protestanti koje ovde "branite", a u stvari ih poistovećujete sa sobom? Gde su, nema ih. Zašto ih nema? Oterali ste ih. Da ne govorim o tome da na sve načine želite da raspirite svađu između Katolika I Pravoslavaca, koristeći se nacionalizmom i nesrećnim odnosima Srba i Hrvata. I posle ja pljujem? Ne, Marko, to radi vaš brat po "veri" a vi ga u tome podržavate, Vi. Ne ja. Nikome od nas koji nisimo sledbenici SDA, nije palo na pamet da traži načina za uklanjanje sa foruma vašeg brata po adventizmu, iako za to postoje itekakvi razlozi, nego je to vama palo na pamet. Vi želite da ućutkate, ne mi. Tako da, nemojte svoje greške pripisivati drugima.
Ujedno, sve što sam rekao o vama, vašoj "proročici" i ostalom stoji. Nažalost vašu istina je. Ne nazivamo je mi Katolici "malim svetlom", nego vi, Vama je ona stub vere, nama nije, Vama je zabranjeno da posumnjate u njene umotvorine. Zato i jeste dobili epitet EGWisti, koji vam pristaje. Isto kao i epitet subotara. Toliko o tome.