Pravoslavci i katolici štite hrišćanstvo

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ti misliš da je istinito pisala i Ellen White kad je naučavala i pisala da je 22.10.1844. završilo vrijeme pokajanja i spasenja za grešnike. Dakle, kad je Anti-Evanđelje propovijedala.

Opet ponavljanje istog izvađenog iz konteksta, da bi se ljudi naveli da veruju u laž.

Dakle, Miler je to propovedao da će Isus doći tada, pogrešno protumačivši proročanstvo iz Danila 8 i 9 poglavlja, i Ellen White piše da su oni okupljeni oko Milera ( Protestanti, Rimokatolici..itd.. ) tada u to verovali, dok Bog nije objasnio Milerovu pogrešku.

Drugo o čemu piše kasnije je da su oni koji su odbacili istinu o Isusovoj posredničkoj službi, bili odbačeni, jer su odbacili ovu svetlost.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nije deset godina, jer postoje dva različita događaja.

Čak i da je tako kakve ti veze imaš s time.

Tio trebaš kao ozbiljan Hrišćanin da se baviš svojom crkvom, a ne da viriš iza tuđih vrata.

To se zove rašomonstvo ili voajerizam.

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Ponavljam,

Možda je Marko to napisao IZ POJEDINIH razloga, što se naslućuje i iz priložene izjave:

Marko1932 said:
Mogao bih vam pola dana pisati u lazima koja je izneo Alberto. Zato ne mozemo verovati svim izvestajima.

Dakle, ovde se vidi da je naglašeno "da se ne može verovati SVIM izjavama"

O kojim izjavama je reč treba da objasni sam Marko, ja nisam njegov advokat, ali smatram da je Alberto Rivera objektivno i istinito pisao o RKC, a da postoji zavera da se on diskredituje.

Vidima da se mucite da protumacite ono sto sam prilozi - ISKUSTVO ALBERTA RIVERE.

Da je Darth posten pa da iznese istinu, cak ako je to i kritika, ne bi bilo problema. Ali Darth neprestano prosipa lazi o drugima sto je neposteno.

Sada je poceo da ismejavam Adventisticke Univerzitete i one koji su na njima diplomirali i od toga pravi humor.

Zbog toga sam naveo izjavu Alberta Rivere
Da je Darth posten i da iznosi istinu, ja ovo nikad ne bih postirao niti bilo kome preporucio.
Ali navo sam primer njihovog brata jezuite, svestenika i Biskupa. Darth, to je plod skole u kojoj si ti diplomirao.
Ni ti nisi nista bolji od Alberta, oba se bavite intrigama, jer ste bez istine. Jesi li i ti diplomirao na Albertovom univerzitetu? Sto si trazio, to si i dobio.

Kao sto je Laodikeja naveo, ja sam i pre ovoga izjavio da ja u sve Albertove izjave sumnjam, jer sam ustanovio barem za jednu, da Karem nije samo glumila da je njegova devojka, nego da su njih dvoje imali dvoje dece, a nikad se nisu vencali. Ali mozda to kod jezuitskih svesteni i biskupa moze tako.

Vec ranije sam rekao da imam dve Albertove knjige, na frnacuskom i na nasem jeziku. Ali mozete je naci i na internetu pod naslobvom, Vatikanske ubice. Licno sam protivnik takvih alarmantnih vesti, a posebno naslovne strane koju je nekakav pravoslavac izmislio i pripremio, a sto ja smatram da je pogresno i neposteno, isto kao sto i Darth neposteneo i lazno opisuje Adventiste.

Nadam se da ste ovim razumeli sve sto ste trazili.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Kako ga štite vidjeli smo, raskošne palate i crkve, dok su mnogi siromašni ili umiru od gladi.

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Velika promjena za zemlju koja se smatra konzervativnom i katoličkom
Oba referenduma, i onaj o gay brakovima i ovaj o pobačaju, predstavljaju veliku promjenu za Irsku koja je imala reputaciju konzervativne, tradicionalističke katoličke zemlje.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Velika promjena za zemlju koja se smatra konzervativnom i katoličkom
Oba referenduma, i onaj o gay brakovima i ovaj o pobačaju, predstavljaju veliku promjenu za Irsku koja je imala reputaciju konzervativne, tradicionalističke katoličke zemlje.

Je li Katolička crkva u Irskoj zagovara gay brakove i abortus?

Adventist, vidjesmo, na abortusima zarađuju, a kako stoje što se tiče gay brakova?

Natrag