Pravoslavci i katolici štite hrišćanstvo

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Eto, to je Alberto Rivera. Da, vjerovali ili ne, ovaj lik zaista je postojao. Toliko stvarno je postojao da je mogao i krasti, i otimati i lagati i pisati. Neka njegova „pisanja“, na ovim našim prostorima, u jednu knjižicu sabrao je i objavio, što mislite tko? Da, Miroljub Petrović je to „uredio i objavio“ pod naslovom „Vatikanske ubice“.

Da je samo Miroljub (pod mač bato) Petroivić, koji gle čuda ima psihološki profil maltene identičan Riverinom, ali i Raselovom, nego su Riverina pisanija objavljivali i koristili i vlasnik sajta "prosvetitetljstvo" kao i Pavle Simović, dr.mr and pr, "Instituta za izučavanje religije". Zajedničko im je osim korišćenja Riverinog "pisanija" i sličan mentalni sklop, to jest patološka mržnja prema Crkvi.

Rekao je Hristos i sledece, pa niko od vas ne drzi:

"Idi prvo te se pomiri sa bratom svojim, PA ONDA DODJI I PRINESI DAR SVOJ"

Dakle, prinosite li vi zrtve???

Koje žrtve? Desetak nije žrtva, a nije ni po Bibliji, jer šta će Bogu novac. Darovi? Ni to ne donose. A ono što donesu je implictno naredba, "stewardship" i koristi se za finansiranje sekte, profit je ogroman i meri se desetinama milijardi dolara, koje oni koriste da otvaraju bolnice u kojima ubijaju nerođenu decu abortusom. Hrišćani malo sutra.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Da je samo Miroljub (pod mač bato) Petroivić, koji gle čuda ima psihološki profil maltene identičan Riverinom, ali i Raselovom, nego su Riverina pisanija objavljivali i koristili i vlasnik sajta "prosvetitetljstvo" kao i Pavle Simović, dr.mr and pr, "Instituta za izučavanje religije". Zajedničko im je osim korišćenja Riverinog "pisanija" i sličan mentalni sklop, to jest patološka mržnja prema Crkvi.

Alberto Rivera glavni je "izvor istine", :), i Walteru Veith-u, jednom od najvećih živućih adventista lažova.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Naravno, kada u Srbiji postoji cenzura.

To sam se lično uverio kada sam uporedio primerak dve knjige pod naslovom "Iluminati" jednu na engleskom, drugu na Srpskom.

Iz Srpske su izbacili trećinu knjige, delove koji govore o papstvu i RKC.

A znaš engleski pametnjakoviću, a od mene tražiš da ti prevedem dokaze o kontradikcijama učenja Ellen G White... Ha, pa pročitani ste odavno....

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
otvaraju bolnice u kojima ubijaju nerođenu decu abortusom.
Ovo me bas zanima nisam proveravao. Zar stvarno ubijaju decu? Ne bi me cudilo, ovde je i Laodikeja podrzavao abortus ranije...

A znaš engleski pametnjakoviću, a od mene tražiš da ti prevedem dokaze o kontradikcijama učenja Ellen G White... Ha, pa pročitani ste odavno....
Zna on engleski, al mu cenjeni "profesor" zvani Tripo, koji je uzgred doktor filozofije, muzikologije, biologije i ko zna cega jos (kao i Rivera) ne zna!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Zna on engleski, al mu cenjeni "profesor" zvani Tripo, koji je uzgred doktor filozofije, muzikologije, biologije i ko zna cega jos (kao i Rivera) ne zna!

Da, da, a ovamo je tražio prevod teksta koji sam postavio. Hmm. licemerni ljudi koji izbegavaju istinu (da budem malo finiji), a koji nas nazivaju kojekakvim imenima.. Inače, to i jeste taj Rivera mentalni sklop.... "Genijalci" kojima je navodno bog dao genijalnost da budu "njegovi" svedoci.

Sama ova informacija je potvrdila moju tvrdnju da oni zatvaraju oči pred onim što im se ne sviđa, što u strahu da će im izazvati sumnju, što u paranoji da ne budu obeleženi "znakom" zveri i unesu razdor u "remnant".

Lepo je rečeno: "što se u tami učini biće privedeno svetlu" tj razotkriće se.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ovo me bas zanima nisam proveravao. Zar stvarno ubijaju decu? Ne bi me cudilo, ovde je i Laodikeja podrzavao abortus ranije...

Opet projekcija.

I ja znam engleski, za ove stvari posebno. Samo ti ne znaš psihologiju, pa moraš da guglaš.

Selo vam gori, a vi se češljate po forumu.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Braća vam (po Jeleni) nerođenu djecu po adventističkim bolnicama ubijaju, a vi ovdje na forumu o frizurama drugih raspravljate!?

Arogantni su kao i uvek. To im je u DNK, valjda od jednog od očeva im Lutera.

Misliš li da je njih briga za nerođenu decu? Da ih je briga što se klanjaju Molohu? Nije to njih briga, oni sardonski se osmehujući čekaju istražni postupak, i "midnight cry", kada će po njihovom verovanju da im bude presuđeno, po subotama, iću, piću, desetku i pripadnosti "crkvi" Saturnovoj.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Arogantni su kao i uvek. To im je u DNK, valjda od jednog od očeva im Lutera.

I tu si omanuo.

Misliš li da je njih briga za nerođenu decu?

Rekao član kat. crkve.

Da ih je briga što se klanjaju Molohu?

Rekao klanjaoc Marijinom kipu.

kada će po njihovom verovanju da im bude presuđeno, po subotama, iću, piću, desetku i pripadnosti "crkvi" Saturnovoj.

Zar ne piše da će se presuditi po djelima, ali i po nedjelima.

Kao jedenju piga, kršenju subote.

Natrag