Pravoslavci i katolici štite hrišćanstvo

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Je li Katolička crkva u Irskoj zagovara gay brakove i abortus?

Adventist, vidjesmo, na abortusima zarađuju, a kako stoje što se tiče gay brakova?

I to će prihvatiti ne brini se, ako već nisu. Kod njih brak i nije sakrament, oni ih i nemaju, tako da, pastori će lako da venčavaju pripadnike "oppressed" community, pod uslovom da štuju shabat, da su vegani, ne piju alkohol... i tako to, uz naravno desetak....

Ps. za one što sumnjaju u moje poštenje, ja nisam ukrao pismo, i izvrnuo ga nakon što me je kamen drmnuo u glavu, kao što su to oni i njihovi pioneers uradili. Drugo, nisam diplomirao na Isusovačkom Fakultetu, a i da jesam, bio bih savršeno zadovljan sa time, najveći broj naučnika od svetskog glasa je pripadao ili studirao na Isusovačkim fakultetima. Nije za samo nekoliko sedmica postao doktor iz kvazi nauke i kontra znanja na univerzitetima čekalaca Dies Saturni, kao što su to učinili Miroljub (pod mač bato) Petrović, "prosvetitelj" Bogdanović, i naravno Pavle Simović...

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Tvoja sekta je, čim se rodila, zavirila u Kristovu crkvu i urliknula: "Iziđite iz nje narode moj".
Rašomonstvo i voajerizam je sitnica za ovaj vaš porođajni krik.

Na to poziva biblija, da se izađe iz duhovnog vavilona koji čini SVE crkve koje prave kompromis sa papstvom.

Biblija jasno identifikuje koja je to crkva koja je u istoriji imala vlast nad carevima zemaljskim i sa njima pravila kompromis, progonila svete, i ona koja je okarakterisana kao Antihrišćanska.

Ako biblija to otkriva, kakve to ima lične veze sa Adventistima?

Oni uče ono što biblija uči.

Je li Katolička crkva u Irskoj zagovara gay brakove i abortus?

Adventist, vidjesmo, na abortusima zarađuju, a kako stoje što se tiče gay brakova?

U tradicionalnim crkvama je SVE dozvoljeno, i danas se veći deo populacije deklarišu kao pripadnici neke od tradicionalnih crkava, a žive u opštem grehu i bezakonju, a crkve ih tapšu po ramenu i uspavljuju u tom stanju, samo da se da novac i sve je ok, tada su svešteničke oči zatvorene za stanje u svetu.

Tradicionalne crkve i te kako tajno podržavaju sve nastranosti savremenog sveta, zato što je puna gejeva, pedofila, kurvara i ostalih nastranosti.
Tajno jer ne žele da se to obelodani jer ih savest nagoni na prikrivanje, pa formalno mašu pamfletima da bi to sve prikrile.
Mada ima dosta otkrivenih afera i u SPC i u RKC.

Marko je već dao jedan tekst u vezi stava Adventističke crkve o abortusima, i iz kojih razloga on može da se obavi.

Amin!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
I to će prihvatiti ne brini se, ako već nisu. Kod njih brak i nije sakrament, oni ih i nemaju, tako da, pastori će lako da venčavaju pripadnike "oppressed" community, pod uslovom da štuju shabat, da su vegani, ne piju alkohol...

Nisam ja uzalud rekao da je Darth opsednut Adventistima. On nas uzdize na vise mesto nego sto mi jesmo, i to je za pohvalu.

Darth je i zaboravio da je on KATOLIK. On propoveda Adventisam , a ne katolicizam.
On je vise ucinio usluga Adventistima, nego ijedan advetista na fodumu.

Negio Darth, da li si ti procitao ovo:

Velika promjena za zemlju koja se smatra konzervativnom i katoličkom
Oba referenduma, i onaj o gay brakovima i ovaj o pobačaju, predstavljaju veliku promjenu za Irsku koja je imala reputaciju konzervativne, tradicionalističke katoličke zemlje.

Darth, zar Irska zbog dozvole abortusa i usvajanja gay brakova vise nije katolicka?????

Posto si izneo jos jednu neistinu o BRAKU kod Adventista, nije na odmet da znas sta o tome uce Advenmtisti.

Brak i porodica
Bog je ustanovio brak u Edemu, a Isus ga je ponovo potvrdio kao doživotnu zajednicu između čoveka i žene u druženju punom ljubavi. Za hrišćanina, bračna obaveza je data Bogu kao i bračnom drugu, i treba da se sklopi između partnera koji su iste vere. Obostrana ljubav, uvažavanje, poštovanje i odgovornosti su tkivo ove veze koja treba da odsjajuje ljubavlju, svetošću, bliskošću i postojanošću odnosa između Hrista i Njegove Crkve. Što se tiče rastave, Isus je učio da osoba koja se razvede od bračnog druga, osim zbog preljube, pa sklopi brak sa drugim bračnim drugom, čini preljubu. Iako neki odnosi u porodici ne odgovaraju idealu, bračni drugovi koji se u Hristu potpuno predaju jedan drugome, mogu da postignu zajednicu ljubavi pomoću vođstva Duha i crkvenog vaspitanja. Bog blagosilja porodicu i želi da njeni članovi pomažu jedan drugome do potpune zrelosti. Roditelji treba da vaspitavaju svoju decu da vole Boga i da su Mu poslušni. Svojim primerom i svojim rečima treba da ih poučavaju da je Hristos vaspitač koji voli, koji je uvek nežan i brižan, koji želi da oni postanu udovi Njegovog tela, Božje porodice. Povećana bliskost u porodici jedan je od znakova poslednje vesti Jevanđelja.

Darth, jos jednom, hvala na usluzi!

Poslednja izmena:
UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Na to poziva biblija, da se izađe iz duhovnog vavilona koji čini SVE crkve koje prave kompromis sa papstvom.
Neka svi na forumu vide koliko voliš Katolike ,i papu

Biblija jasno identifikuje koja je to crkva koja je u istoriji imala vlast nad carevima zemaljskim i sa njima pravila kompromis, progonila svete, i ona koja je okarakterisana kao Antihrišćanska.
Laki u vračanju ,i ponovo u akciji

Ako biblija to otkriva
Kakvu to imaš bibliju ?

Nisam ja uzalud rekao da je Darth opsednut Adventistima. On nas uzdize na vise mesto nego sto mi jesmo, i to je za pohvalu.

Ovo se može isto reći i za Lakija , toliko obožava katolike ,i papu daje to neopisivo

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Antonija, nije u pitanju MOJ stav prema papi i Katolicima, jer ja volim sve ljude jer je to Hristova zapovest, već šta biblija otkriva, koji je put pravi i koja je njegova crkva, a koja lažna.

Ja mogu voleti Katolike i papu i želeti im spasenje, ali ne prihvatati ono što oni uče, kao i njihovu crkvu.

Dakle, okolnosti ne menjaju moju ljubav prema nekome, već ne dozvoljavaju da sam pravim kompromis već pomognem ljudima da izađu iz tog stanja, pa čak i papi.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Pomozi ti najprije svojim Adventistima, da prestanu ubijati nerođenu djecu.

Kako možće čovek koji govori protiv Božjih zapovesti, i na to da ih treba kršiti, da savetuje da se neko ne bubija.

Drugo, savetovati nekoga da ne ubija, a sam ubijati rečima i mržnjom, je najgore licemerje.

Na kraju, to je hvatanje za slamku.

Adventisti imaju istinu
Ono što nemaju ( ne svi već određeni broj ), to je iskustvena primena istine.
Zato je Bog podigao reformni pokret za probuđenje i reformu crkve.

Tradicionalne crkve nemaju ni jedno ni drugo, ni istinu, ni iskustvo.

Natrag