Potreba za isticanjem

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Nemoj više Death... greota je, siroma nije doživio ovakav blam nikada. Vidiš da ponavlja ista opšta mjesta i naučene fraze u nedogled. Naletio je na minu... kontuzija.

Tema je zrela za prebacivanju u Forum za spamere.

577BOMBAS_PYC_VELIKI.gif

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Nisi me razumeo, izgleda da se još nisi probudio a kasno je već. Zatupljivanje si pominjao prvo ti u kontekstu da drugi zatupljuju, odnosno svi koji na ovoj temi ne misle kao ti. Za tebe to nije uvreda a kad zatuplivanjem svesno spamuješ temu i vređaš druge članove svojim proizvoljnim kvalifikacijama , to je onda u redu, za tebe. To što nikoga direktno nisi spomeuo u uvodnom postu a i kasnije ne menja stvari. Ni ni šta nisi odgvorio da bi ozbrazložio svoj stav, o čemu onda govoriš.
A sada druge članove pokušavaš učiti pravilima ponašanja na forumu, pošto si ga prvo definisao odnosno proizvoljno kritikovao a usput izvređao uglavnom članove stafa.
Aforizam ostavi za svoje ukućane sa uzvičnikom ili bez...ako se uklapa.
Riješi ti negdje na drugom mjestu, ili sa nekim drugim, svoje probleme, frustruacije, šta li je? Ako te toliko pogodilo moje mišljenje o kopy/paste temama i njihovim "autorima", onda je očigledno da za to postoji veliki razlog. Sada i ja moram pomenuti riječ glupost. (Eto, vidiš da sam bio u pravu kada sam rekao da zamlaćivanje može biti zarazno) Dakle, otužuješ mene da spamujem temu, a ti to isto radiš cijelo vrijeme. Spočitavaš meni da imam drugačiju predstavu o forumu od tvoje, kao da tvoja ima veću težinu. Poistovjećuješ moju kritiku kopy/paste tema, sa kritikom cijelog foruma. Postavljaš se u ulogu advokata članova staffa, a ja nisam imenovao nikoga od članova staffa...I onda se polomi polemišući sam sa sobom. Hajd' nastavi, ali bez mene. Ali, budi kulturan i uljudan.

Nemoj više Death... greota je, siroma nije doživio ovakav blam nikada. Vidiš da ponavlja ista opšta mjesta i naučene fraze u nedogled. Naletio je na minu... kontuzija.

Tema je zrela za prebacivanju u Forum za spamere.

577BOMBAS_PYC_VELIKI.gif

Opet ti sa svojim uličnim dosjetkama! A izgleda da si i sam u kontuziji, jer si zaboravio na APLAUZ!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
14.04.2011
Poruka
128
Jurivaka evo ti broj da te cujem :) 0955373696 anotherone

Riješi ti negdje na drugom mjestu, ili sa nekim drugim, svoje probleme, frustruacije, šta li je? Ako te toliko pogodilo moje mišljenje o kopy/paste temama i njihovim "autorima", onda je očigledno da za to postoji veliki razlog. Sada i ja moram pomenuti riječ glupost. (Eto, vidiš da sam bio u pravu kada sam rekao da zamlaćivanje može biti zarazno) Dakle, otužuješ mene da spamujem temu, a ti to isto radiš cijelo vrijeme. Spočitavaš meni da imam drugačiju predstavu o forumu od tvoje, kao da tvoja ima veću težinu. Poistovjećuješ moju kritiku kopy/paste tema, sa kritikom cijelog foruma. Postavljaš se u ulogu advokata članova staffa, a ja nisam imenovao nikoga od članova staffa...I onda se polomi polemišući sam sa sobom. Hajd' nastavi, ali bez mene. Ali, budi kulturan i uljudan.

Deset znakova li tako nesto

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315

Izgleda da više ne možeš da se kontrolišeš...mada od početka teme lutaš, samo da se ne bi govorilo o suštini onoga što si rekao u prvom postu. Zbog čega ti je bitno da li i u čije ime pričam, ti valjda imaš svoj stav koji možeš da obrazložiš ili ipak ne možeš i ne znaš. Smeta ti kritika, pa očajnički tražiš pažnju prozivanjem i omalovažavanjem drugih. Ne smeš otvoreno da kažeš šta misliš a započeo si neku temu. Izvrćeš moje reči i sporadično izvlačiš iz konteksta ono što misliš da tebi odgovara sa prizemnim provokacijama i doskočicama van svakog kulturnog konteksta...
Koji put se već opraštaš od ove teme...S tobom zaista i nema polemike jer i to što mi se obraćaš činiš čim se izlogujem. A obzirom da je tema promenila lokaciju sada te više ne očekujem jer pažnja koja ti treba sada zahteva prisustvo delu foruma za koji verovatno smatraš da nije dostajan tvog pisanja. Mada bilo bi zanimljivo da još malo pomeriš granicu svog očajanja i sujete.

Mislim da se nije sasvim shvatilo ono što se htjelo reći. Konkretno, ono što sam ja htjela reći. Copy/paste sam za sebe nije problem. Osim što je odraz nekreativnosti. Ali i to je ok- niti smo svi kreativni, niti možemo uvijek biti kreativni. Pitanje je suštine foruma, a to je najvećim dijelom socijalna interakcija. Problem je kad taj dio postane sve manji i svede se na "čitam i ne pišem". Za takve stvari postoje sajtovi čije članke ljudi kopiraju ovdje.

Zaista ne znam čemu dalja objašnjenja kad sam ti objasnio svu mudrost nepisanja na datom podforumu. Pošto mi ne veruješ vrati se godinu dana unazad kada nisi bila član i pogledaj kako su teme pokretane i i na koji način su bile aktivne. Dakle nema potrebe nikome spočitati nekreativnost i nedostatak ličnog pečata, materija je takve prirode, malo osetljiva, pa urednica može na glavi da dubi ali ako neko neće da piše, onda jednostavno neće.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Koliko sam ja shvatio, Jurivaka je jasno dao do znanja da ima mnogo protiv "kopi/pejst aktivista" i da nema nista protiv "majstora sa busenjem" (cime je inace i otvorio temu).

Hmmm, zanimljivo.

Znaci na ovom Forumu, po njemu, ozloglaseni su svi oni koji kopiraju i lepe a dobrodosli su svi koji buse i koji vole da budu buseni.

Kada nesto ovbakvo dodje od strane urednika, zaista nagoni na tesko razmisljanje. :thinking:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ovo je forum. Na forumu ljudi obično razgovaraju, raspravljaju, iznose mišljenja i iskustva. To je bit. Naravno, posljedično se informiraju, saznaju nove stvari, mijenjaju stavove itd.
Dat ću primjer sekcije koja meni gubi svaki smisao:ljubav-seks- romantika. Ne znam tko su urednici niti poznam njihove ličnosti da bih mogla bilo što reći na temu isticanja, manjka samopouzdanja i sl. Ali mogu reći da je gomilanje tema sa tri, četiri izvora potpuno glupo. Mogli su jednostavno staviti linkove za spomenute stranice i: ljudi, informirajte se. Na tim temama nema postova, rasprava, nema ničega. Je li to bit foruma?
Uzela sam to kao primjer, no ima takvih sekcija još. Da, ne moramo filozofirati na svaku temu, ali zar ne bi bilo bolje otvoriti temu s pitanjem iz članka, a bez članka? A ne imati hrpetinu tema tipa: 10 načina kako ga zavesti, 15 koraka do zdrave veze, 35 načina da prebolite prekid... wacko2 Dajte ljudima da pričaju iz svog iskustva. Bit će puno zanimljivije.
Mene su u svoje vreme zbog ovakvih izjava kamenovali :(
Proglašena ozloglašenom, skoro pa ne krunisanom kraljicom spama na skoro svaki koment yes3
Slažem se u svakom slovcetu sa tobom :)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Mene su u svoje vreme zbog ovakvih izjava kamenovali :(
Proglašena ozloglašenom, skoro pa ne krunisanom kraljicom spama na skoro svaki koment yes3
Slažem se u svakom slovcetu sa tobom :)

Zaboravila si da dodaš ono što često ponavljaš, da je svaka zabava sasečena u korenu....valjda zbog strogosti urednika i (ili) moderatora.
Ovde kao da je reč o tome da je nekome nešto zabranjeno, iz nekih nerazumnih razloga...
Prostakluk koji je jedno vreme počeo da se širi datim poforumom je mogao biti prekinut samo brisanjem tema i postova ili prebacivanjem u Spam. Sve manje se diskutovalo o temama i iskustvima a sve više su podforum krasile doskočice primerene forumima nekog drugog karaktera. Onda ako se nekome obriše neki post odmah su svi protiv njega, ljutnja i bes naravno prisutni. Kad je kome bilo šta zabranjeno da piše :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Ovde kao da je reč o tome da je nekome nešto zabranjeno, iz nekih nerazumnih razloga..

Bas nesto razmisljam, na osnovu ovoga sto si ovde rekao pa se pitam: Cemu je uopste otvorena ova tema? Razlog (makar nekakav) mora da postoji ... :dntknw:

Jer, izuzev medjusobnog svadjanja, nista se drugo nije izdesavalo ...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Bas nesto razmisljam, na osnovu ovoga sto si ovde rekao pa se pitam: Cemu je uopste otvorena ova tema? Razlog (makar nekakav) mora da postoji ... :dntknw:

Jer, izuzev medjusobnog svadjanja, nista se drugo nije izdesavalo ...

Ako mene pitaš, ja sam već napisao šta mislim o tome, a onaj ko je otvorio nije pokazao želju da objasni.
Nije baš da se ništa nije izdešavalo. Pošto je tema zasluženo završila u Spamu, svako opuštenije može da kaže šta ga tišti u vezi foruma jer tema u tom pravcu ide. Nema razloga za svađu ;)

Natrag