Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Riješi ti negdje na drugom mjestu, ili sa nekim drugim, svoje probleme, frustruacije, šta li je? Ako te toliko pogodilo moje mišljenje o kopy/paste temama i njihovim "autorima", onda je očigledno da za to postoji veliki razlog. Sada i ja moram pomenuti riječ glupost. (Eto, vidiš da sam bio u pravu kada sam rekao da zamlaćivanje može biti zarazno) Dakle, otužuješ mene da spamujem temu, a ti to isto radiš cijelo vrijeme. Spočitavaš meni da imam drugačiju predstavu o forumu od tvoje, kao da tvoja ima veću težinu. Poistovjećuješ moju kritiku kopy/paste tema, sa kritikom cijelog foruma. Postavljaš se u ulogu advokata članova staffa, a ja nisam imenovao nikoga od članova staffa...I onda se polomi polemišući sam sa sobom. Hajd' nastavi, ali bez mene. Ali, budi kulturan i uljudan.Nisi me razumeo, izgleda da se još nisi probudio a kasno je već. Zatupljivanje si pominjao prvo ti u kontekstu da drugi zatupljuju, odnosno svi koji na ovoj temi ne misle kao ti. Za tebe to nije uvreda a kad zatuplivanjem svesno spamuješ temu i vređaš druge članove svojim proizvoljnim kvalifikacijama , to je onda u redu, za tebe. To što nikoga direktno nisi spomeuo u uvodnom postu a i kasnije ne menja stvari. Ni ni šta nisi odgvorio da bi ozbrazložio svoj stav, o čemu onda govoriš.
A sada druge članove pokušavaš učiti pravilima ponašanja na forumu, pošto si ga prvo definisao odnosno proizvoljno kritikovao a usput izvređao uglavnom članove stafa.
Aforizam ostavi za svoje ukućane sa uzvičnikom ili bez...ako se uklapa.
Nemoj više Death... greota je, siroma nije doživio ovakav blam nikada. Vidiš da ponavlja ista opšta mjesta i naučene fraze u nedogled. Naletio je na minu... kontuzija.
Tema je zrela za prebacivanju u Forum za spamere.
Riješi ti negdje na drugom mjestu, ili sa nekim drugim, svoje probleme, frustruacije, šta li je? Ako te toliko pogodilo moje mišljenje o kopy/paste temama i njihovim "autorima", onda je očigledno da za to postoji veliki razlog. Sada i ja moram pomenuti riječ glupost. (Eto, vidiš da sam bio u pravu kada sam rekao da zamlaćivanje može biti zarazno) Dakle, otužuješ mene da spamujem temu, a ti to isto radiš cijelo vrijeme. Spočitavaš meni da imam drugačiju predstavu o forumu od tvoje, kao da tvoja ima veću težinu. Poistovjećuješ moju kritiku kopy/paste tema, sa kritikom cijelog foruma. Postavljaš se u ulogu advokata članova staffa, a ja nisam imenovao nikoga od članova staffa...I onda se polomi polemišući sam sa sobom. Hajd' nastavi, ali bez mene. Ali, budi kulturan i uljudan.
Riješi ti negdje na drugom mjestu, ili sa nekim drugim, svoje probleme, frustruacije, šta li je? Ako te toliko pogodilo moje mišljenje o kopy/paste temama i njihovim "autorima", onda je očigledno da za to postoji veliki razlog. Sada i ja moram pomenuti riječ glupost. (Eto, vidiš da sam bio u pravu kada sam rekao da zamlaćivanje može biti zarazno) Dakle, otužuješ mene da spamujem temu, a ti to isto radiš cijelo vrijeme. Spočitavaš meni da imam drugačiju predstavu o forumu od tvoje, kao da tvoja ima veću težinu. Poistovjećuješ moju kritiku kopy/paste tema, sa kritikom cijelog foruma. Postavljaš se u ulogu advokata članova staffa, a ja nisam imenovao nikoga od članova staffa...I onda se polomi polemišući sam sa sobom. Hajd' nastavi, ali bez mene. Ali, budi kulturan i uljudan.
Mislim da se nije sasvim shvatilo ono što se htjelo reći. Konkretno, ono što sam ja htjela reći. Copy/paste sam za sebe nije problem. Osim što je odraz nekreativnosti. Ali i to je ok- niti smo svi kreativni, niti možemo uvijek biti kreativni. Pitanje je suštine foruma, a to je najvećim dijelom socijalna interakcija. Problem je kad taj dio postane sve manji i svede se na "čitam i ne pišem". Za takve stvari postoje sajtovi čije članke ljudi kopiraju ovdje.
Mene su u svoje vreme zbog ovakvih izjava kamenovaliOvo je forum. Na forumu ljudi obično razgovaraju, raspravljaju, iznose mišljenja i iskustva. To je bit. Naravno, posljedično se informiraju, saznaju nove stvari, mijenjaju stavove itd.
Dat ću primjer sekcije koja meni gubi svaki smisao:ljubav-seks- romantika. Ne znam tko su urednici niti poznam njihove ličnosti da bih mogla bilo što reći na temu isticanja, manjka samopouzdanja i sl. Ali mogu reći da je gomilanje tema sa tri, četiri izvora potpuno glupo. Mogli su jednostavno staviti linkove za spomenute stranice i: ljudi, informirajte se. Na tim temama nema postova, rasprava, nema ničega. Je li to bit foruma?
Uzela sam to kao primjer, no ima takvih sekcija još. Da, ne moramo filozofirati na svaku temu, ali zar ne bi bilo bolje otvoriti temu s pitanjem iz članka, a bez članka? A ne imati hrpetinu tema tipa: 10 načina kako ga zavesti, 15 koraka do zdrave veze, 35 načina da prebolite prekid... wacko2 Dajte ljudima da pričaju iz svog iskustva. Bit će puno zanimljivije.
Mene su u svoje vreme zbog ovakvih izjava kamenovali
Proglašena ozloglašenom, skoro pa ne krunisanom kraljicom spama na skoro svaki koment yes3
Slažem se u svakom slovcetu sa tobom
Ovde kao da je reč o tome da je nekome nešto zabranjeno, iz nekih nerazumnih razloga..
Bas nesto razmisljam, na osnovu ovoga sto si ovde rekao pa se pitam: Cemu je uopste otvorena ova tema? Razlog (makar nekakav) mora da postoji ... :dntknw:
Jer, izuzev medjusobnog svadjanja, nista se drugo nije izdesavalo ...
šta ga tišti u vezi foruma