Rekao sam šta mislim o kopy/paste "radnicima" i o kopy/paste temama, ne genaralno i ne apriori, kao što stoji i u uvodu teme. Vi koji ste se našli time pogođeni, i koji ste reagovali kako ste reagovali imate razlog za to. On je jasan. Ne bih ja da bilo kome namećem svoje mišljenje, ali jedna preporuka, koju ne morate prihvati, otvorila bi mnogima oči. Preporuka zahtijeva malo truda, a koga interesuje potrudiće se.
Dakle, pregledajte na Forumu "Društvo i nauka", ili, ako vam je to puno, na pojedinim PF toga foruma, religiji, psihologiji..., koliko je kopy/paste tema. Nije cilj da im utvrdite broj, nego obratite pažnju koliko ja na takvim temama bilo odgovra? Na najvećem broju takvih tema nema niti jednog jedinog odgovra. Na velikom broju ima po jedan ili dva odgovra. Treba li sad ovdje da naglabam da je ovo forum a ne zidne novine, i šta je cilj postavljanja tema na forumu? Možda bih i trebao, ali, ne da mi se. Oni koji znaju, znaju, a onima koji ne znaju i onako se ne može ništa dokazati.
A, nekolicini kritičara poručujem, niste mi vi nikakva obaveza, da bi se i dalje zatupljivao sa vama.