Potreba za isticanjem

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Da, ali to je slucaj sa skoro svim (ako ne i svim) forumima. Tako da opet ne vidim u cemu je problem "kopi/pejst" sistema. Samo se bez razloga poteze ka raspravi

Problem je što je autor teme to doveo u vezu sa samopouzdanjem onoga ko to radi a nije objasnio kako je do toga došao.
Zbog toga jeste besmileno dalje o tome, ali je Nuala potegla priču oko unapređenja podforuma Seks-Ljubav-Romantika ,Ceca nastavila žaleći se da je neopravdano etiketirana, ako sam dobro razumeo...tako da se pojavio prostor da se bilo ko nadoveže sa svojim problemom ili nekom drugom zamerkom ako misli da je njegova sloboda izražavanja na forumu ugrožena.

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Problem je što je autor teme to doveo u vezu sa samopouzdanjem onoga ko to radi a nije objasnio kako je do toga došao.
Zbog toga jeste besmileno dalje o tome, ali je Nuala potegla priču oko unapređenja podforuma Seks-Ljubav-Romantika ,Ceca nastavila žaleći se da je neopravdano etiketirana, ako sam dobro razumeo...tako da se pojavio prostor da se bilo ko nadoveže sa svojim problemom ili nekom drugom zamerkom ako misli da je njegova sloboda izražavanja na forumu ugrožena.

Ma, u redu sve to. Stavi na stranu.

U cemu je smisao teme? Sta da diskutujem na temu? Ima li ko da mi objasni?

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma, u redu sve to. Stavi na stranu.

U cemu je smisao teme? Sta da diskutujem na temu? Ima li ko da mi objasni?

Kažem ti, ja sam rekao šta mislim da je smisao a ako nisam u pravu jedino autor može da me demantuje....da se ne ponavljam.
A šta ti misiliš, jel ima veze postavljanje članaka sa drugih sajtova i foruma s samopozdanjem osobe koja to radi?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ceca nastavila žaleći se da je neopravdano etiketirana, ako sam dobro razumeo...

Nisi dobro razumeo yes3
Pa gde si Death prijatelju stari šta imaa :)
Čudi me da ne gladaš vaterpolo tekmu a naši plivaju i bore se baš dobro :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nisi dobro razumeo yes3
Pa gde si Death prijatelju stari šta imaa :)
Čudi me da ne gladaš vaterpolo tekmu a naši plivaju i bore se baš dobro :dntknw:

Nemoj da spamuješ spam temu :acute:

Jesam, jesam razumeo ali nema veze ,ako bih dalje nastavio narušio bih privatnost pp komunikacije a to nije lepo yes3

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
A šta ti misiliš, jel ima veze postavljanje članaka sa drugih sajtova i foruma s samopozdanjem osobe koja to radi?

Pravo da ti kazem, nikada na to nisam gledao na taj nacin niti sam se ikada pitao da li iko o tome na taj nacin razmislja.

Ne znam sta da kazem. Ako je to sustina teme, najverovatnije cu samo ostati bez teksta.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pravo da ti kazem, nikada na to nisam gledao na taj nacin niti sam se ikada pitao da li iko o tome na taj nacin razmislja.
Ne znam sta da kazem. Ako je to sustina teme, najverovatnije cu samo ostati bez teksta.

Da, zato je tema pokrenuta.
A šta misliš zašto se ne piše u podforumu Seks-Ljubav-Romatika i jel iam veze, po tebi, da li je u tom podforumu neka tema pokrenuta člankom sa nekog sajta ili pričom neko člana?

sorryspam spam spam ...mora neko održi nivo ovde :) baš je smor bez spamovanja :blum3:wacko2:D:D:D

Ajde uozbilji se i pričaj malo šta misliš o podforumu Ljubav-Seks-Romantika yes3

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
A šta misliš zašto se ne piše u podforumu Seks-Ljubav-Romatika i jel iam veze, po tebi, da li je u tom podforumu neka tema pokrenuta člankom sa nekog sajta ili pričom neko člana?

Sve sto sam ja primetio u tom forumu je da je pretrpan. Previse tema za premali vremenski period. Velika vecina nikada se i ne procita.

Natrag