Pitanje za kreacioniste

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
1. Ne sisari su nastali od sinapsida.
2. Hominidi su nastali od nizih vrsta sisara, i oni su ziveli relativno skoro ( ako uporedimo sa celom istorijom zivota )
3.Evolucija je adaptacija, nema predvidjenog cilja, hominidi su serijom adaptacija i tokom nekoliko miliona godina nastali u modernog homo sapiensa. Nije cilj majmuna da postanu ljudi.

Ni jedan dokaz nemas da je bog rekao: stvorio sam ljude da bi bili zahvalni.

To pise u jednoj od ko zna koliko svetih knjiga.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ne postoje fosili ljudskih predaka te vrste.
Postoje fosili razlicitih covekolikih vrsta majmuna koji se cesto i namerno pogresno prikazuju kao da su fosili pracoveka, od kojih su neki i falsifikovani, i to pravovremeno otkriveno sto je predstavljeno kao prevara koja na evoluciju stavlja crnu tacku.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
Jel si gledao klip uopste ? :D To su fosili nasih predaka, ni u jednom periodu od ovih fosila ne vidimo nas, vidi se tacna step by step promena, sve je jasno pokazano sve do homo sapiensa koji se pojavljuju pre 200 000 godina, pre toga nas nema.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Jel si gledao klip uopste ? :D To su fosili nasih predaka, ni u jednom periodu od ovih fosila ne vidimo nas, vidi se tacna step by step promena, sve je jasno pokazano sve do homo sapiensa koji se pojavljuju pre 200 000 godina, pre toga nas nema.

U reziji evolucionista da, ali u realnom zivotu i cinjenicama to nikako nije moguce, jer mi nismo nastali od majmuna, vec nas je stvorio inteligentni razum, odnosno Gog.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
za to nemas ni jedan jedini dokaz, za evoluciju postoje hiljade, ne znam kako mozete tako da odbijate realnost, pre ces da pomislis da svi naucnici lazu i da su podmetnuli ove fosile i genetske dokaze i posmatranu evoluciju nego da prihvatis istinu.

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
U reziji evolucionista da, ali u realnom zivotu i cinjenicama to nikako nije moguce, jer mi nismo nastali od majmuna, vec nas je stvorio inteligentni razum, odnosno Gog.

Laodikeja druze, o cemu ti pricas? O kakvoj realnosti i cinjenicima? Po tebi Isus stize u naredne dve nedelje.

Natrag