Samo neka nastave da se "dogovaraju" kada su nesigurni, meni je dovoljan zdrav razum da bih postavila sve stvari na svoje mesto.
A tvoj zdrav razum je biblija
Psihičke bolesti mogu da se pojave kod bilo koje jedinke i to je tačno. Već sam napisala da homoseksualnost kao psihičko obolenje ima kompleksniju kliničku sliku od većine drugih psihičkih obolenja. Istina je i to da u poređenju sa nekim drugim psihičkim obolenjima homoseksualnost ima nešto manju učestalost agresije bilo da se radi o agresiji usmerenoj prema sebi ili prema okolini, ali je patološka agresivnost itekako prisutna. Poređenje stepena agresije homoseksualaca sa stepenom agresije kod "heteroseksualaca" je glupo u istoj meri kao kada bi poredili stepen agresije šizofreničara ili nekog drugog obolenja sa "heteroseksualcima".
Daj radove istraživanja koja pokazuju da je stepen agresivnosti kod homoseksualaca veći nego kod heteroseksualaca. Postavi radove gde se sve vidi ; metod, uzorak , ako ima kontrolnu grupu, rezultate, verifikaciju, koja je institucija radila istraživanja, gde su publikovani ?
Svako može da piše šta hoće , evo ja mogu da kažem da su Romi neuporedivo agresivniji od Srba, običnom čoveku to može da izgleda i prihvatljivo ali ako nemam nikakve radove to moje kazivanje je obično trabunjanje.
Šta uopšte znači pojam "heteroseksualac"? Pojavio se tek buđenjem homoseksualnosti kao "prava na različitost" i želje LGBT zajednice da sebi obezbedi legitimitet deleći kategoriju seksualnost na homo i hetero. To je izmišljotina te zajednice jer sam pojam sex znači pol, a kada je nešto pol (jedan) onda mora postojati automatski i drugi (istovrstan po svojoj suštini postojanja u celini koju čine dva pola, ali dijametralno suprotan od onog drugog po svim svojim karakteristikama). Posebno imenovanje stanja prirodnosti i normalnosti je jednostavno suvišno i nepotrebno. U istoj meri nepotrebno kao kada bi neka hipotetička zajednica osoba koje imaju jedan bubreg (bilo da su rođeni takvi ili su jedan bubreg izgubili tokom života), ljude koji imaju dva bubrega prozvala "dvobubrežnjacima". "Dvobubrežnost" ljudskog roda je uobičajena, normalna i prirodna i nije je potrebno posebno imenovati samo zbog toga što postoji patološko stanje osoba koje imaju jedan bubreg. Istovetan slučaj je i sa pojmom seksualnosti.
Kao prvo termin heteroseksualnost se pojavio 1868. godine kada i termin homoseksualnost, a u literaturi se pominje 1880. Oba termina je skovao mađarski psiholog Kertbenji i nema nikakve veze sa LGBT udruženjima .
Kao drugo, zaboravljaš da si ti ta koja je proglasila homoseksualnost kao neprirodnu i nenormalnu a zatim sa tog stanovišta polaziš kao da je to nesumljivo . Heteroseksualnost jeste većinski, no to ne znači da za većinske pojave ne postoje nazivi npr. levoruk - desnoruk .
Seksualnost kao kategorija je sačinjena samo i jedino od dva pola, muškog i ženskog koji su samoprivlačeći, nadopunjujući (komplementarni) i svojim postojanjem čine samu suštinu kategorije. Takvo stanje je uobičajeno, normalno i prirodno, jednostavno univerzalno i vanvremensko, vaseljensko. Nikakav pojam "heteroseksualnosti" nije potreban najvećem broju jedinki ljudskog roda da bi definisali stanje prirodnosti u kojem se nalaze. Ali je zato potreban onoj malobrojnoj grupi devijanata koja boluje od homoseksualnosti da bi sebe prikazala kao jedan od dva moguća izbora. Izmišljeni pojam "heteroseksualnost" jednostavno nije u istoj kategorijalnoj ravni sa pojmom homoseksualac, to nisu dva pojma seksualnosti (za koju sam objasnila šta je čini), mada nam se tako od strane LGBT zajednice želi prikazati. Jabuke i kruške, babe i žabe.
Seksualnost je mnogo šira kategorija od heteroseksualnosti pa čak i od genitalne seksualnosti, da li si ikada čula da su deca "polimorfno perverzna" ?
O tome šta je prirodno i normalno ovde je raspravljano. Homoseksualnost je prirodna jer postoji u prirodi (ima je kod životinja) . Norme određuje čovek sa različitog stanovišta , nekada ličnog , nekada ideološkog. Ali ako bi se posmatralo sa nekog opšteljudskog stanovišta ne postoji ni jedan funkcionalno medicinski , socijalni i antropološki razlog da se homoseksualnost proglasi poremećajem .
Na kraju samo da prokomentarišem tvrdanje da je afirmacija problema prava homoseksualaca nekakva urota protiv srBstva i pravoslavlja. Ovakva tvrdnja još bi imala smisla da se takva afirmacija dešava smo kod nas i da se to nije desilo na zapadu , da na zapadu odavno ne postoje parade , udruženja , zakonita venčavanja itd. Evo u Slovenij ta parada postoji čini mi se od 1987. godine, to je nekih 25 godina ; da li je tamo povećan broj homoseksualaca , da li je tamo ta parada sve veća i veća , da li je tamošnja crkva ugrožena ?
Poslednja izmena: