Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Znaci, stvar vere?
pa po bibliji a pogotovu po starom zavetu i nije bas ljubav i milostiv, po starom zavetu taj neki njihov bog, koga ja ne smatram za boga je naredio mnogo ubistava i etnicka ciscenja drugih ljudi (naroda) sto su ziveli na teritoriji danasnjeg izraela, jel to cin milosti i ljubavi?
a pakao kao pakao je tu sasvim ne bitan i ljudi ne treba da se opterecuju time da li postoji ili ne, treba da se okrenu dobroti bez obzira da li ima boga ili nema, niti neko moze da negira postojanje pakla niti datvrdi da pakao postoji
Što se tiče ove rečenice : "duhnuice se u rog i svi cete poustajati iz svojih grobova!", toliko je "realna" da je nije potrebno ni komentarisati.
Naravno da me ne osudjujes posto u civilizovanom delu sveta crkve vise nemaju izvrsnu vlast.
A da me nazivas licemerom , jeretikom i ostalim nazivima, pa valjda se secas sta si pisao.
Ni ne sumnjam da ti je preporuceno da ne ulazis u ovakve diskusije posto argumenti i cinjenice nisu na tvojoj strani i strani onih koji ti to preporucuju. I da faraon je osudio sebe a kaznu su platila deca.
Онда си у великој заблуди. Знаш ли која је иституција најбогатија на свету, има своју личну банку коју нико не контролише, поседује највећи капитал у Америци, а толико је велики да ни све корпорације на свету када се удруже немају толико богатство? И мислиш да таква сила нема утицаја? Погледај ко је створио ЕУ, биће ти довољно. Ко вуче конце из сенке и због кога ти окривљујеш Цркву (обичне вернике и свештенике који само на Господа мисле), а не оне који злоупотребљавају име Божије и баве се геополитичко-економским стварима, што Христова Црква не ради. И међу Јеврејима је било свештеника који су били такви, а било је и верних Богу, све то можеш да нађеш у Библији. Ништа се није променило, само је машинерија обмањивања дошла скоро до перфекције.
Pogledajte prilog 32153
Опет заблуда, изгубиће од Христа лично, а колико видимо светом управљају пипци о којима пишем већ месецима.