Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Prvi problem ateista jeste taj sto sve to is hvacaju na ovakav nacin, u pravu si covek ako nema tela on ne mzoe da oseti fizicki bol.Pakao nije materijalan vec duhovan i u njemu ne gori nikakva vatra niti se ljudi kuvaju.Pakao je vecni ocaj i tuga kakvu ne mzoemo ni zamisliti u ovom svetu jer su u ovom svetu tuga i ocaj relativni, a ne apsolutni, kad umremo oni postaju apsolutni.postoje tacno odredjeni delovi mozga koji su odgovorni za ljudsko osecanje bola, ako se ti delovi ostete ili ako se rodimo bez njih osobe ne mogu da osete fizicki bol, kada mozak istruli nakon smrti i taj deo istruli zajedno sa njim, tako da nakon smrti i da zavrsimo u paklu ne bi osecali nikakav bol. Dovoljan naucn dokaz da niko ne moze da gori u vecnom ognju i da mu to smeta
I sam Hristos je rekao da kad On dodje nece vise biti zla, a samim tim ta tama nije nesto sto ce postojati kao mesto tj. ta tama ce biti u ljudima, a ne ljudi u njoj, i ta tama jeste zapravo tuga i ocaj, i kao sto i sam Hristos kaze ti ljudi ce tugovati(plac i skrgut zuba).Ljudi će nakon Hristovog dolaska i suda biti stavljeni na mesto koje biblija opisuje kao "tama najkrajnja gde je plač i škrgut zuba"
E ovo je netacno.Bog nece nikoga odbaciti On ce svima dati ljubav samo sto ce obozeni biti sretni jer su se sjedinili sa Njim, a nepravednici ce biti tuzni jer se nisu sjedinili sa Njim, nema tu obracanja vise, sto je ucinjeno dok smo zivi to je ucinjeno posle Carstva Nebeskog mi se ne mozemo vise oboziti jer onda znamo da Bog postoji, a vera je uslovni faktor, bez vere nema spasenja odnosno sjedinjenja sa Njim(obozenja).Da, tuga i očaj i tama zbog svesnosti da su odbačeni, ali će biti stavljeni na određeno mesto, i Bog će im dati priliku da gledajući sreću spasenih sa tog mesta donose odluke da se obrate njemu.
Cinejnica je ta da nas Bog ne spasava vec nam On pomaze da se spasimo.Ovo je nova svetlost koju je Bog dao..pa prepustimo vremenu da dokaže..
Cinejnica je ta da nas Bog ne spasava vec nam On pomaze da se spasimo.
Da samo sto je Bog za sad uradio sve sto je smeo(mogao), a ostalo je na nama.Mi svojom voljom dopuštamo da on deluje u nama i da nas vodi u posvećenju.
Jednom rečju - Bog čini svoje - a čovek svoje.