- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
E pa nemoj tako....:lol:Mislim da se toga jos vise bojim, bolje oduzmi :lol:
Ne brini, izmenila bih ga totalno, da te slučajno nešto ne buni u tom izveštaju...:lol:
:hi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
E pa nemoj tako....:lol:Mislim da se toga jos vise bojim, bolje oduzmi :lol:
A lepo sam ga opominjala da spusti loptu al' ne vredi... E, ali i mi smo krive. Em se on sam hvali em ga jos i mi hvalimo.
Jao, Delija, verujem da ces poslati lekarsko ali mislim da necu zeleti da citam sta tu pise, moja "trosna srcka" ne bi to mogla da podnese![]()
Sendi, ako je već do tvoje ''trošne srčke'', najbolje da izveštaj pošalje meni, pa ću ti ga ja ''prepričati''....i dodati ponešto...:lol:
Delija, svaki tvoj dolazak na forum, ja pozdravim ustajanjem sa stolice i dugotrajnim aplauzom.
Delija, poseduješ neku magnetnu privlačnost, pleniš svojim ponašanjem, hvala ti što postojiš.
Nema potrebe Delija ... Znam koliko me poštuješ, to bi bilo previše zaista....:mrgreen: yes3Zdravo Dum, ljubim ruke...
Ja, Delija 10, pri čistoj svesti i zdravom razumu, tvrdim da sam normalna osoba. yes3 :mrgreen:
A, ne, ne...Ne radim ja to zbog Delije...Meni je doktor ''prepisao terapiju''...Kad god vidim da se pojavi Delija, umesto da lupam u ''monitor'' od sreće, da lupam dlan o dlan...Dum, htedoh i ranije da te opomenem al' sam cekala pravi trenutak. Zivota ti, " 'oladi" malo, ruke ce te zaboleti od tolikog aplaudiranja, znam da nije lako ali uzdrzi se![]()
A, ne, ne...Ne radim ja to zbog Delije...Meni je doktor ''prepisao terapiju''...Kad god vidim da se pojavi Delija, umesto da lupam u ''monitor'' od sreće, da lupam dlan o dlan...
U pravu je čovek...Ovako bih mogla ''razbiti monitor''...:lol:
Šta se radi, Masteri?Vidim da opet mom prijatelju Deliji ne date mira, klevećete ga i srozavate ovo malo reputacije što je stekao na forumu. :diablo: Za to će kazna biti duga, ali bolna smrt. :lol:
Pozdrav Tito :hi: Ne daju mira Tito, spremam se da uručim oštar protest Rusu. :mrgreen: Ne znam da li znaš, ali ovih dana Dum često peva:
Idem forumom i žrtve tražim
za opasnu osobu, ja ovde važim. :mrgreen:
Pazi se Tito, i Dum i Sendi su u stanju stalne borbene gotovosti. :mrgreen: