LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
On je sam protiv svih i svi su protiv njega, ali ne, to nije paranoja, to je sudbina beskompromisnog borca za hapšenje Đomle, Goveđeg gulaša i povratak Tegija i SOS koša. yes3 :lol:

:lol:

Hvala, Tito, sto mi objasni o cemu se radi, ocekivala sam: Sendi, ti to ne razumes :D
Vec sam pocela da brinem da ga je "uhvatila" paranoja ali sad mi je lakse :heat:
Pozdrav i tebi, Delija ;) ( mozda mi nastavimo jos malo ali ne, nije to ogovaranje :roll: )

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
:lol:

Hvala, Tito, sto mi objasni o cemu se radi, ocekivala sam: Sendi, ti to ne razumes :D
Vec sam pocela da brinem da ga je "uhvatila" paranoja ali sad mi je lakse :heat:
Pozdrav i tebi, Delija ;) ( mozda mi nastavimo jos malo ali ne, nije to ogovaranje :roll: )

Pa i ne razumeš, ali eto iz poštovanja rekoh da pokušam da ti objasnim. :mrgreen:

Ne brini, dobrog je on mentalnog zdravlja, ali kako da se ne nervira kad mu Tole i Đomla svakodnevno zagorčavaju život. :dntknw: A još ni Tegija nema, a reko je da će biti tu... I kako posle čovek da se ne zamakne, ja se prosto divim Deliji na staloženosti i neprimanju na provokacije. :mrgreen:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
I da znas da ne razumem :D ali ja bih ipak prepustila nekim strucnim licima da procene njegovo mentalo stanje.
Laku noc i od mene ;)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
I da znas da ne razumem :D ali ja bih ipak prepustila nekim strucnim licima da procene njegovo mentalo stanje.
Laku noc i od mene ;)

Auuuu, za ovo boldirano čeka te osveta koliko sutra, čim Labud baci oko na temu. :lol:

Aj laku noć, Sendi, nemoj da sedneš nego lezi, spavaj. yes3 :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Laku noc i od mene ;)
Vidim ja da sam tebi sumnjiv, al' ne brini, poslaću ti lekarsko uverenje da je sa mnom sve u redu. yes3 :mrgreen:
Platićeš za ovo, već se u meni rodila jedna dobra ideja. :evil: :mrgreen:

Tito, jeste da je Tegi grobar, i da u poslednje vreme više priča on, nego njegovi gosti, ali rado gledam Sos koš, uvek ima zanimljive goste, a i jedna je od retkih emisija gde uživo mogu da se jave ljudi i komentarišu dešavanja u košarci. Mada ima i poluidiota koji to zloupotrebljavaju. Zameram mu što ignoriše mene i Death-a, i nikako da odgovori na mail u vezi cd. :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Mislim, da je ovaj član iznad, definitivno kriv za ''kvar na forumu''...Ni elektronika nije više mogla da podnese njegovo hvalisanje...:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Mislim, da je ovaj član iznad, definitivno kriv za ''kvar na forumu''...Ni elektronika nije više mogla da podnese njegovo hvalisanje...:lol:

A lepo sam ga opominjala da spusti loptu al' ne vredi... E, ali i mi smo krive. Em se on sam hvali em ga jos i mi hvalimo. :D
Jao, Delija, verujem da ces poslati lekarsko ali mislim da necu zeleti da citam sta tu pise, moja "trosna srcka" ne bi to mogla da podnese :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Jao, Delija, verujem da ces poslati lekarsko ali mislim da necu zeleti da citam sta tu pise, moja "trosna srcka" ne bi to mogla da podnese :D
Sendi, ako je već do tvoje ''trošne srčke'', najbolje da izveštaj pošalje meni, pa ću ti ga ja ''prepričati''....i dodati ponešto...:lol:

Natrag