Član
- Učlanjen(a)
- 02.07.2009
- Poruka
- 2.908
:lol:
Odoh da spavam, laku noć svima. :hi: Izvinite, možda sam malo i preterao u svojim šalama.
Ma nisi druže, zasmejavao si raju
sad lepo spavaj, s robinjom u zagrljaju. :mrgreen:
Pozdrav... :hi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Odoh da spavam, laku noć svima. :hi: Izvinite, možda sam malo i preterao u svojim šalama.
On je sam protiv svih i svi su protiv njega, ali ne, to nije paranoja, to je sudbina beskompromisnog borca za hapšenje Đomle, Goveđeg gulaša i povratak Tegija i SOS koša. yes3 :lol:
Hvala, Tito, sto mi objasni o cemu se radi, ocekivala sam: Sendi, ti to ne razumes
Vec sam pocela da brinem da ga je "uhvatila" paranoja ali sad mi je lakse :heat:
Pozdrav i tebi, Delija ( mozda mi nastavimo jos malo ali ne, nije to ogovaranje )
I da znas da ne razumem ali ja bih ipak prepustila nekim strucnim licima da procene njegovo mentalo stanje.
Laku noc i od mene
Vidim ja da sam tebi sumnjiv, al' ne brini, poslaću ti lekarsko uverenje da je sa mnom sve u redu. yes3 :mrgreen:I da znas da ne razumem ali ja bih ipak prepustila nekim strucnim licima da procene njegovo mentalo stanje.
Laku noc i od mene
Mislim, da je ovaj član iznad, definitivno kriv za ''kvar na forumu''...Ni elektronika nije više mogla da podnese njegovo hvalisanje...:lol:
Sendi, ako je već do tvoje ''trošne srčke'', najbolje da izveštaj pošalje meni, pa ću ti ga ja ''prepričati''....i dodati ponešto...:lol:Jao, Delija, verujem da ces poslati lekarsko ali mislim da necu zeleti da citam sta tu pise, moja "trosna srcka" ne bi to mogla da podnese
pa ću ti ga ja ''prepričati''....i dodati ponešto...:lol: