Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vala jesi dobro pojačanje. Kad god Dum krene na tebe, uvek se nađe u klopci, večito je u ofsajdu :lol:
Primetio si i ti da je Dum nemoćna kad se ja pojavim. yes3 Ona se "širi" po raznim delovima foruma, ja je pustim da priča šta hoće, al kad dođe ovde, pa mi još napada drugove, ne mogu da joj progledam kroz prste. Samo je čekam na "jes". :evil:
Ja mislim da ona dobro glumi srdačnost i prijateljski osećaj prema forumašima. :mrgreen: Sve je lažno u njenim komentarima. :mrgreen:
Ahaaa...Samo da ti kažem, već jedan drug vam je otišao....Odustao čovek...Kod mene je sve taktika...I za tebe ću da nabavim neki ''dobar sprej'', mnogo sam te napuštila....:lol:Primetio si i ti da je Dum nemoćna kad se ja pojavim. yes3 Ona se "širi" po raznim delovima foruma, ja je pustim da priča šta hoće, al kad dođe ovde, pa mi još napada drugove, ne mogu da joj progledam kroz prste. Samo je čekam na "jes". :evil:
Aha, glumim, glumim...Ali najviše volim da glumim ''tebe''...To mi je najdraža uloga...Mislim, potpuno te shvatam kako ti je..., samo se plašim da mi ta gluma ne postane realnost...Prenosan je taj ''hvalizam i narcizam''...:lol:Ja mislim da ona dobro glumi srdačnost i prijateljski osećaj prema forumašima. :mrgreen: Sve je lažno u njenim komentarima. :mrgreen:
Ahaaa...Samo da ti kažem, već jedan drug vam je otišao....Odustao čovek...Kod mene je sve taktika...I za tebe ću da nabavim neki ''dobar sprej'', mnogo sam te napuštila....:lol:
Aha, glumim, glumim...Ali najviše volim da glumim ''tebe''...To mi je najdraža uloga...Mislim, potpuno te shvatam kako ti je..., samo se plašim da mi ta gluma ne postane realnost...Prenosan je taj ''hvalizam i narcizam''...:lol:
Ahaaa...Samo da ti kažem, već jedan drug vam je otišao....Odustao čovek...Kod mene je sve taktika...I za tebe ću da nabavim neki ''dobar sprej'', mnogo sam te napuštila....:lol:
Stvarno bre Tito odeš na tu tvoju ''turneju'' i umesto kada se vratiš da budeš srećan što me vidiš, ti bi se samo svađao...
Istina je za ono što kažu da je Tito ''najveća forumska svađalica''...:mrgreen: :lol:
I pazi šta pišeš, nemoj bre da upotrebim svoju motku zvanu Tito Pulo, brzo ima da rastera i tebe i tvoju drugaricu Sendi. :lol:
Pozdrav, druže Delija. :hi:
Laku noć i tebi
Kako je ovo slatko . Steta sto ne mozete jos i da se izljubite, onako drugarski kad vec solidarisete, pred spavanje