Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Vala jesi dobro pojačanje. Kad god Dum krene na tebe, uvek se nađe u klopci, večito je u ofsajdu :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Vala jesi dobro pojačanje. Kad god Dum krene na tebe, uvek se nađe u klopci, večito je u ofsajdu :lol:

Primetio si i ti da je Dum nemoćna kad se ja pojavim. yes3 Ona se "širi" po raznim delovima foruma, ja je pustim da priča šta hoće, al kad dođe ovde, pa mi još napada drugove, ne mogu da joj progledam kroz prste. Samo je čekam na "jes". :evil:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Primetio si i ti da je Dum nemoćna kad se ja pojavim. yes3 Ona se "širi" po raznim delovima foruma, ja je pustim da priča šta hoće, al kad dođe ovde, pa mi još napada drugove, ne mogu da joj progledam kroz prste. Samo je čekam na "jes". :evil:

Ja mislim da ona dobro glumi srdačnost i prijateljski osećaj prema forumašima. :mrgreen: Sve je lažno u njenim komentarima. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Laku noć i tebi, odoh da utonem u san, nadam se da ću sanjati neke bajkovite snove. :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ahaaa...Samo da ti kažem, već jedan drug vam je otišao....Odustao čovek...Kod mene je sve taktika...I za tebe ću da nabavim neki ''dobar sprej'', mnogo sam te napuštila....:lol:
Stvarno bre Tito odeš na tu tvoju ''turneju'' i umesto kada se vratiš da budeš srećan što me vidiš, ti bi se samo svađao...
Istina je za ono što kažu da je Tito ''najveća forumska svađalica''...:mrgreen: :lol:
Pesmu ću da vidim, tek danas...

Ja mislim da ona dobro glumi srdačnost i prijateljski osećaj prema forumašima. :mrgreen: Sve je lažno u njenim komentarima. :mrgreen:
Aha, glumim, glumim...Ali najviše volim da glumim ''tebe''...To mi je najdraža uloga...Mislim, potpuno te shvatam kako ti je..., samo se plašim da mi ta gluma ne postane realnost...Prenosan je taj ''hvalizam i narcizam''...:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ahaaa...Samo da ti kažem, već jedan drug vam je otišao....Odustao čovek...Kod mene je sve taktika...I za tebe ću da nabavim neki ''dobar sprej'', mnogo sam te napuštila....:lol:

Aha, glumim, glumim...Ali najviše volim da glumim ''tebe''...To mi je najdraža uloga...Mislim, potpuno te shvatam kako ti je..., samo se plašim da mi ta gluma ne postane realnost...Prenosan je taj ''hvalizam i narcizam''...:lol:

Vratiće se Death, javio mi se i rekao sledeće: Nisam mog'o više da čitam samohvalisanje drugarice Dum, neverovatno je koliko uživa u svom narcisoidnom samoobožavanju. :mrgreen:

Znači najviše voliš da glumiš mene, znao sam da sam ti ja forumski idol. :mrgreen: I pazi šta pišeš, nemoj bre da upotrebim svoju motku zvanu Tito Pulo, brzo ima da rastera i tebe i tvoju drugaricu Sendi. :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908

Ne znam ja da li je otišao, nemoj da te nekad iznenadi kad se najmanje budeš nadala. :mrgreen:

Stvarno bre Tito odeš na tu tvoju ''turneju'' i umesto kada se vratiš da budeš srećan što me vidiš, ti bi se samo svađao...
Istina je za ono što kažu da je Tito ''najveća forumska svađalica''...:mrgreen: :lol:

Ne smem da dozvolim da se previše opustiš... A i da mi diraš druga Deliju, dovoljno je što sanja goveđe gulaše i Đomle. :lol:

I pazi šta pišeš, nemoj bre da upotrebim svoju motku zvanu Tito Pulo, brzo ima da rastera i tebe i tvoju drugaricu Sendi. :lol:

Aaa ne, ti si najbolji "lek" za Sendi, ne sme ona na svog Labuda tek tako. :mrgreen:

Natrag