- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
E pa nemoj tako....:lol:Mislim da se toga jos vise bojim, bolje oduzmi :lol:
Ne brini, izmenila bih ga totalno, da te slučajno nešto ne buni u tom izveštaju...:lol:
:hi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
E pa nemoj tako....:lol:Mislim da se toga jos vise bojim, bolje oduzmi :lol:
A lepo sam ga opominjala da spusti loptu al' ne vredi... E, ali i mi smo krive. Em se on sam hvali em ga jos i mi hvalimo.
Jao, Delija, verujem da ces poslati lekarsko ali mislim da necu zeleti da citam sta tu pise, moja "trosna srcka" ne bi to mogla da podnese
Sendi, ako je već do tvoje ''trošne srčke'', najbolje da izveštaj pošalje meni, pa ću ti ga ja ''prepričati''....i dodati ponešto...:lol:
Delija, svaki tvoj dolazak na forum, ja pozdravim ustajanjem sa stolice i dugotrajnim aplauzom.
Delija, poseduješ neku magnetnu privlačnost, pleniš svojim ponašanjem, hvala ti što postojiš.
Nema potrebe Delija ... Znam koliko me poštuješ, to bi bilo previše zaista....:mrgreen: yes3Zdravo Dum, ljubim ruke...
Ja, Delija 10, pri čistoj svesti i zdravom razumu, tvrdim da sam normalna osoba. yes3 :mrgreen:
A, ne, ne...Ne radim ja to zbog Delije...Meni je doktor ''prepisao terapiju''...Kad god vidim da se pojavi Delija, umesto da lupam u ''monitor'' od sreće, da lupam dlan o dlan...Dum, htedoh i ranije da te opomenem al' sam cekala pravi trenutak. Zivota ti, " 'oladi" malo, ruke ce te zaboleti od tolikog aplaudiranja, znam da nije lako ali uzdrzi se
A, ne, ne...Ne radim ja to zbog Delije...Meni je doktor ''prepisao terapiju''...Kad god vidim da se pojavi Delija, umesto da lupam u ''monitor'' od sreće, da lupam dlan o dlan...
U pravu je čovek...Ovako bih mogla ''razbiti monitor''...:lol:
Šta se radi, Masteri? Vidim da opet mom prijatelju Deliji ne date mira, klevećete ga i srozavate ovo malo reputacije što je stekao na forumu. :diablo: Za to će kazna biti duga, ali bolna smrt. :lol:
Pozdrav Tito :hi: Ne daju mira Tito, spremam se da uručim oštar protest Rusu. :mrgreen: Ne znam da li znaš, ali ovih dana Dum često peva:
Idem forumom i žrtve tražim
za opasnu osobu, ja ovde važim. :mrgreen:
Pazi se Tito, i Dum i Sendi su u stanju stalne borbene gotovosti. :mrgreen: