Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
A lepo sam ga opominjala da spusti loptu al' ne vredi... E, ali i mi smo krive. Em se on sam hvali em ga jos i mi hvalimo. :D
Jao, Delija, verujem da ces poslati lekarsko ali mislim da necu zeleti da citam sta tu pise, moja "trosna srcka" ne bi to mogla da podnese :D

Sendi, ako je već do tvoje ''trošne srčke'', najbolje da izveštaj pošalje meni, pa ću ti ga ja ''prepričati''....i dodati ponešto...:lol:

Ja, Delija 10, pri čistoj svesti i zdravom razumu, tvrdim da sam normalna osoba. yes3 :mrgreen:

Ne zameram ništa na vašem pisanju. yes3 Samo mi je malo čudno ovakvo pisanje, posle jučerašnjih poruka koje ste mi poslale:

Delija, svaki tvoj dolazak na forum, ja pozdravim ustajanjem sa stolice i dugotrajnim aplauzom.

Delija, poseduješ neku magnetnu privlačnost, pleniš svojim ponašanjem, hvala ti što postojiš.

Hvala vam dame. thnks :mrgreen:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ja, Delija 10, pri čistoj svesti i zdravom razumu, tvrdim da sam normalna osoba. yes3 :mrgreen:

:lol:

Ovo prevazilazi sve moje bisere zajedno, slatko me nasmeja :D
Kad smo kod magnetizma... Osim onog koji vrsi privlacnu, postoji i onaj koji vrsi odbojnu silu... :roll:
Dum, htedoh i ranije da te opomenem al' sam cekala pravi trenutak. Zivota ti, " 'oladi" malo, ruke ce te zaboleti od tolikog aplaudiranja, znam da nije lako ali uzdrzi se :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dum, htedoh i ranije da te opomenem al' sam cekala pravi trenutak. Zivota ti, " 'oladi" malo, ruke ce te zaboleti od tolikog aplaudiranja, znam da nije lako ali uzdrzi se :D
A, ne, ne...Ne radim ja to zbog Delije...Meni je doktor ''prepisao terapiju''...Kad god vidim da se pojavi Delija, umesto da lupam u ''monitor'' od sreće, da lupam dlan o dlan...
U pravu je čovek...Ovako bih mogla ''razbiti monitor''...:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
A, ne, ne...Ne radim ja to zbog Delije...Meni je doktor ''prepisao terapiju''...Kad god vidim da se pojavi Delija, umesto da lupam u ''monitor'' od sreće, da lupam dlan o dlan...
U pravu je čovek...Ovako bih mogla ''razbiti monitor''...:lol:

Draga, da nisi htela ovo "od srece" da stavis pod navodnike umesto monitora? :lol:
Kako god ali zato ja lupam po tastauri, "ostali samo dugmici", sto mu dodje kao gora varijanta :lol:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Neverovatne ste vas dve, iako znate da sam dobar, pošten i plemenit momak, sve radite da srozate moj rejting na forumu, i sve to, zarad nekog malog publiciteta. :mrgreen: A da samo znate koliko ja patim kada niste vas dve na forumu, moja tuga je neizreciva. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Šta se radi, Masteri? :D Vidim da opet mom prijatelju Deliji ne date mira, klevećete ga i srozavate ovo malo reputacije što je stekao na forumu. :diablo: Za to će kazna biti duga, ali bolna smrt. :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Šta se radi, Masteri? :D Vidim da opet mom prijatelju Deliji ne date mira, klevećete ga i srozavate ovo malo reputacije što je stekao na forumu. :diablo: Za to će kazna biti duga, ali bolna smrt. :lol:

Pozdrav Tito :hi: Ne daju mira Tito, spremam se da uručim oštar protest Rusu. :mrgreen: Ne znam da li znaš, ali ovih dana Dum često peva:
Idem forumom i žrtve tražim
za opasnu osobu, ja ovde važim. :mrgreen:

Pazi se Tito, i Dum i Sendi su u stanju stalne borbene gotovosti. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Pozdrav Tito :hi: Ne daju mira Tito, spremam se da uručim oštar protest Rusu. :mrgreen: Ne znam da li znaš, ali ovih dana Dum često peva:
Idem forumom i žrtve tražim
za opasnu osobu, ja ovde važim. :mrgreen:

Pazi se Tito, i Dum i Sendi su u stanju stalne borbene gotovosti. :mrgreen:

Ne brini druže, Delija, odsad će Dum pevati:

Kuku meni majko, upadoh u sr*nje,
doš'o Tito, Delijino glavno pojačanje.
yes3 :mrgreen:

A Sendi će da doda:

Bataljujem korupciju i mito
poštedi me moj druže Tito.
:mrgreen:

A Rus će na tvoju oštru protesnu notu da odgovori: