Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Delija, druže posle ovakvih pisanja
uopšte me ne čudi, što te briše tvoja robinja. :mrgreen:
Postao sam rekorder po brisanju postova. :mrgreen: A možda me i ''lividiraju''. :mrgreen: Koliko vidim, za nauk drugima, od nas trojice, ja ću biti žrtveno jagnje. :mrgreen:
Postao sam rekorder po brisanju postova. :mrgreen: A možda me i ''lividiraju''. :mrgreen: Koliko vidim, za nauk drugima, od nas trojice, ja ću biti žrtveno jagnje. :mrgreen:
De si Sendi, ljubim te u tvoja dva ljupka oka. :mrgreen:I posle Mars kaze Dum i meni da smo zakuvale pa vi ne mozete da dodjete do izrazaja![]()
Sam si kriv, mnogo si... eksplicitan... yes3 :mrgreen: Moraš malo sofisticiranije da se izražavaš kod robinje, kod nje nekultura ne prolazi. yes3 :mrgreen:
Sendi, Labud ti se unervozio, kažu mu koju slatkorečivu reč, da ako malo dođe sebi. :lol:
Ma ko sisa postove, bitno je da si rekorder :blum3:
E, i ja negde procitah da se kuje teska i opaka zavera protiv tebe... Bas su resili da te "lividiraju"![]()