Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Delija, druže posle ovakvih pisanja
uopšte me ne čudi, što te briše tvoja robinja. :mrgreen:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
I posle Mars kaze Dum i meni da smo zakuvale pa vi ne mozete da dodjete do izrazaja:roll:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Sendi, Labud ti se unervozio, kažu mu koju slatkorečivu reč, da ako malo dođe sebi. :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Delija, druže posle ovakvih pisanja
uopšte me ne čudi, što te briše tvoja robinja. :mrgreen:

Postao sam rekorder po brisanju postova. :mrgreen: A možda me i ''lividiraju''. :mrgreen: Koliko vidim, za nauk drugima, od nas trojice, ja ću biti žrtveno jagnje. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Postao sam rekorder po brisanju postova. :mrgreen: A možda me i ''lividiraju''. :mrgreen: Koliko vidim, za nauk drugima, od nas trojice, ja ću biti žrtveno jagnje. :mrgreen:

Sam si kriv, mnogo si... eksplicitan... yes3 :mrgreen: Moraš malo sofisticiranije da se izražavaš kod robinje, kod nje nekultura ne prolazi. yes3 :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
I posle Mars kaze Dum i meni da smo zakuvale pa vi ne mozete da dodjete do izrazaja:roll:
De si Sendi, ljubim te u tvoja dva ljupka oka. :mrgreen: :D

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Sam si kriv, mnogo si... eksplicitan... yes3 :mrgreen: Moraš malo sofisticiranije da se izražavaš kod robinje, kod nje nekultura ne prolazi. yes3 :mrgreen:

Ovih dana sam na udaru njene cenzorske agresije. Zloupotrebljava svoju funkciju, i stalno me zlostavlja, preti. :mrgreen:

Ne brini Death, ne kriziram. Takav sam ja, ludak sa stilom. :mrgreen:

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Sendi, Labud ti se unervozio, kažu mu koju slatkorečivu reč, da ako malo dođe sebi. :lol:

Ma te slatkorecive reci ce mu doci glave, neka odmori malo :D

Ma ko sisa postove, bitno je da si rekorder :blum3:
E, i ja negde procitah da se kuje teska i opaka zavera protiv tebe... Bas su resili da te "lividiraju" :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ma ko sisa postove, bitno je da si rekorder :blum3:
E, i ja negde procitah da se kuje teska i opaka zavera protiv tebe... Bas su resili da te "lividiraju" :D

On je sam protiv svih i svi su protiv njega, ali ne, to nije paranoja, to je sudbina beskompromisnog borca za hapšenje Đomle, Goveđeg gulaša i povratak Tegija i SOS koša. yes3 :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
:lol:

Odoh da spavam, laku noć svima. :hi: Izvinite, možda sam malo i preterao u svojim šalama.

Natrag