LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.12.2009
- Poruka
- 29.042
Veni, vidi, vickasta Sendi. :mrgreen:
Videh ja, "upada u oci", al' i dalje ne mogu da se nacudim, toliki izlivi emocija... :vorred:
Verovatno se i preko pp-a "oprostite"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Veni, vidi, vickasta Sendi. :mrgreen:
Videh ja, "upada u oci", al' i dalje ne mogu da se nacudim, toliki izlivi emocija... :vorred:
Verovatno se i preko pp-a "oprostite"
Izliv emocija: "Pozdrav, druže - Laku noć" :???: Sendi, nije lepo od tebe da opet ulaziš u zbunjenu fazu, a da nam unapred ne javiš. :lol:
Ma i iz tih par reci "izbijaju" emocije, pa jos kad se procitaju prethodni postovi...
Zbunjujes me. Kad sam ja izasla iz zbunjene faze? :lol:
Nego, odlazimo u off na ovako ozbiljnoj temi
E, ovo boldovano ti je skroz na mestu.yes3 :mrgreen: Jbg, nema Delije da se junački oprostimo, zato Sendi, ako ga vidiš, prenesi mu moje pozdrave za laku noć. :mrgreen: Pozz, Sendi, i ne brini, nećeš doveka biti zbunjena, proći će i ta višedecenijska faza jednom. yes3 :mrgreen:
Tito, pazi se zbunjujučeg virusa, ovaj koji Sendi širi po forumu je neki čudan, teško može da se izoluje. :mrgreen:
Ma jok, Sendi je medicinski fenomen, taj virus je izgleda nastao i širi se samo po njoj, ostali su imuni. :mrgreen:
Ćao društvo, samo da vas pozdravim :hi: