Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Videh ja, "upada u oci", al' i dalje ne mogu da se nacudim, toliki izlivi emocija... :vorred:
Verovatno se i preko pp-a "oprostite" :D

Izliv emocija: "Pozdrav, druže - Laku noć" :???::roll: Sendi, nije lepo od tebe da opet ulaziš u zbunjenu fazu, a da nam unapred ne javiš. :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Izliv emocija: "Pozdrav, druže - Laku noć" :???::roll: Sendi, nije lepo od tebe da opet ulaziš u zbunjenu fazu, a da nam unapred ne javiš. :lol:

Ma i iz tih par reci "izbijaju" emocije, pa jos kad se procitaju prethodni postovi... :D
Zbunjujes me. Kad sam ja izasla iz zbunjene faze? :lol:
Nego, odlazimo u off na ovako ozbiljnoj temi :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ma i iz tih par reci "izbijaju" emocije, pa jos kad se procitaju prethodni postovi... :D
Zbunjujes me. Kad sam ja izasla iz zbunjene faze? :lol:
Nego, odlazimo u off na ovako ozbiljnoj temi :D

E, ovo boldovano ti je skroz na mestu.yes3 :mrgreen: Jbg, nema Delije da se junački oprostimo, zato Sendi, ako ga vidiš, prenesi mu moje pozdrave za laku noć. :mrgreen: Pozz, Sendi, i ne brini, nećeš doveka biti zbunjena, proći će i ta višedecenijska faza jednom. yes3 :mrgreen:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
E, ovo boldovano ti je skroz na mestu.yes3 :mrgreen: Jbg, nema Delije da se junački oprostimo, zato Sendi, ako ga vidiš, prenesi mu moje pozdrave za laku noć. :mrgreen: Pozz, Sendi, i ne brini, nećeš doveka biti zbunjena, proći će i ta višedecenijska faza jednom. yes3 :mrgreen:

A, ne, Tito :acute:. Ne razumem ja ta vasa junacka oprastanja, ali ne brini, nece ti zameriti jedno vece sto mu nisi pozeleo laku noc :D ( pobrkah redosled reci al' ne mari wacko2 )
Ipak ti cekaj neki S.S. :D
Pozdrav i tebi ;)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Sendi, ajd' reci mi nešto slatkorečivo, da me želja mine. :mrgreen: Nešto me mući nesanica, pa ću noćas da vilenim. :mrgreen: Šteta što nisi tu Sendi, rekoh da ti ispričam neku bajku za pred spavanje. :mrgreen:

Tito, pazi se zbunjujućeg virusa, ovaj koji Sendi širi po forumu je neki čudan, teško može da se izoluje. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ma jok, Sendi je medicinski fenomen, taj virus je izgleda nastao i širi se samo po njoj, ostali su imuni. :mrgreen:

Ma jok, Sendi je najveći ukras foruma. :mrgreen: Moram malo da je hvalim, po njenom ponašanju poslednjih dana, čini mi se da bi mi rado dala šut kartu sa foruma. :mrgreen:

Natrag