Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
E, Delija, Delija, mnogo su te opile čari Sendi i Dum, okrećeš se protiv prijatelja, hvata te paranoja, misliš da ti svi rade o glavi... :mrgreen:
On je sam protiv svih i svi su protiv njega, ali ne, to nije paranoja, to je sudbina beskompromisnog borca
Brzo menjaš mišljenje. :mrgreen:
Uđoh ovom Titu slučajno u profil...Užas...Nasekirah se...:lol:
Treba da ti bude velika čast, što ti takva jedna forumska zvezda gleda profil. :mrgreen: Veruj mi Tito, ja svaki dan gledam svoj profil, da vidim da li je Dum bila u poseti. :mrgreen:Da, da, "slučajno" ušla u profil. :mrgreen: A vidim ja svaki dan se povećava broj poseta, a sve ista imena. Sad mi je jasno ko tu non stop visi. :lol:
Ma ne gledaš ti svoj profil da bi video da li sam ti ja bila u poseti, nego ''uživaš da posmatraš sebe''...:lol:Treba da ti bude velika čast, što ti takva jedna forumska zvezda gleda profil. :mrgreen: Veruj mi Tito, ja svaki dan gledam svoj profil, da vidim da li je Dum bila u poseti. :mrgreen:
Izgleda da mi ne veruješ. :dntknw: Slobodno svrati, imam carski da te dočekam. :mrgreen:Ma ne gledaš ti svoj profil da bi video da li sam ti ja bila u poseti, nego ''uživaš da posmatraš sebe''...:lol: