Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
E, Delija, Delija, mnogo su te opile čari Sendi i Dum, okrećeš se protiv prijatelja, hvata te paranoja, misliš da ti svi rade o glavi... :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Uđoh ovom Titu slučajno u profil...Užas...Nasekirah se...:lol:

Kada čitam ove ''mudre misli'' Tita i Delije, sve više shvatam, kako se čovek lako može ''otuđiti od sebe'', pored njih...Počinju da deluju na nervni sistem...''Denis napast'' je kompliment u odnosu na njih....Oni su ga davno prevazišli...:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Da, da, "slučajno" ušla u profil. :mrgreen: A vidim ja svaki dan se povećava broj poseta, a sve ista imena. Sad mi je jasno ko tu non stop visi. :lol:
Treba da ti bude velika čast, što ti takva jedna forumska zvezda gleda profil. :mrgreen: Veruj mi Tito, ja svaki dan gledam svoj profil, da vidim da li je Dum bila u poseti. :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Treba da ti bude velika čast, što ti takva jedna forumska zvezda gleda profil. :mrgreen: Veruj mi Tito, ja svaki dan gledam svoj profil, da vidim da li je Dum bila u poseti. :mrgreen:
Ma ne gledaš ti svoj profil da bi video da li sam ti ja bila u poseti, nego ''uživaš da posmatraš sebe''...:lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
E sad odoh da vam gledam preko plota!:blum3: Mislim profile! Iz ovih stopa!yes3
Samo da vidim kako dočekujete!:D :lol:

I kod mene ću da svratim!;)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Bilo bi dobro da može da se uradi neka pozadina za svoj profil, kad neko uđe da ga sačeka iznenađenje :mrgreen:

Ovako nešto

Kod:
http://www.mobileapples.com/Assets/Content/Screensavers/Scary.gif

Brzo bih nešto kvalitetno smislio :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Šta ti bi Death!? :lol: Plašiš narod po forumu!:dntknw: Nisi takav bio!:acute:
Di su kolačići, čokoladice...?;)

Natrag