Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Uuuuu, jaka ti dobitna kombinacija....Na takvu ''dobitnu kombinaciju'', možeš samo da navučeš boginje....Menjaj nešto iz ''temelja''...Promeni boju...uradi nešto...:lol:

Kako ti nije, toliko mi je donela sreće na forumu, kao da sam preživeo dva života :lol:

Ne menjam ništa, nisam ja namazan da menjam boje ko semafor :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Kako ti nije, toliko mi je donela sreće na forumu, kao da sam preživeo dva života :lol:

Ne menjam ništa, nisam ja namazan da menjam boje ko semafor :lol:
Jao baš ti je ''cool'',magic majica...Mogao bi je poslati poštom, pa da je i ja malo ''pronosam'', možda se i meni posreći....:lol:
Uvek sam se pitala, u čemu je tajna tvog uspeha...''Magic majica''....:lol:
Jao što si mi dao idejuuuuuu :evil: :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Jao baš ti je ''cool'',magic majica...Mogao bi je poslati poštom, pa da je i ja malo ''pronosam'', možda se i meni posreći....:lol:
Uvek sam se pitala, u čemu je tajna tvog uspeha...''Magic majica''....:lol:
Jao što si mi dao idejuuuuuu :evil: :lol:

Ovakvu sreću...sa majicom ne bih poželeo ni najgorem neprijatelju :lol:
Ali možda se sutra baš nešto sve promeni...da ti kažem u poverenju :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ovakvu sreću...sa majicom ne bih poželeo ni najgorem neprijatelju :lol:
Ali možda se sutra baš nešto sve promeni...da ti kažem u poverenju :lol:
Uf, što mi te nešto žao...Evo da ti poklonim moju...:lol:
Decija-majica-sa-natpisom_slika_O_829693.jpg

Član
Učlanjen(a)
07.06.2011
Poruka
120
Otvaram temu u kojoj pozivam članove sa statusom master da pišu o svojim master iskustvima, master planovima, master problemima, ali i lepim master stvarima koje idu uz ovaj status, o master majndovima... ma o svemu što je master (i što nije)... :mrgreen:

Ostali članovi strpite se do 2000-og posta. :blum3:

A,kako se postaje master?

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
A,kako se postaje master?
Trnovit je put do mastera druže, to Dum najbolje zna. :mrgreen: Ako imaš želju da brzo postaneš master, onda kreni sa jednim maratonskim pisanjem. :mrgreen: A ako ne želiš, bez obzira što nisi master, ovde možeš da svratiš kad god poželiš. yes3

Član
Učlanjen(a)
07.06.2011
Poruka
120
e nisam zapazio ovo korisnik 0% inace bi skontao. Valjda cu i ja postati master. Nemam bas mnogo vremena na raspolaganju zbog svakodnevni obaveza,ali cu se truditi... :)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
e nisam zapazio ovo korisnik 0% inace bi skontao. Valjda cu i ja postati master. Nemam bas mnogo vremena na raspolaganju zbog svakodnevni obaveza,ali cu se truditi... :)

Samo polako ;)
Ima mnogo tema gde možeš da pišeš, na kraju nije ni bitan broj postova. Kad se budeš raspisao titula Mastera će doći sama od sebe yes3

Natrag