Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2009
- Poruka
- 7.315
Šta ti bi Death!? :lol: Plašiš narod po forumu!:dntknw: Nisi takav bio!:acute:
Di su kolačići, čokoladice...?
Samo pokazujem pravo lice :mrgreen:
A za...poklončiće su zaduženi Dum i Delija :lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Šta ti bi Death!? :lol: Plašiš narod po forumu!:dntknw: Nisi takav bio!:acute:
Ma ne gledaš ti svoj profil da bi video da li sam ti ja bila u poseti, nego ''uživaš da posmatraš sebe''...:lol:
Mars, uvek je bio takava..Znaš, Death se pretvara...On je u suštini ''mračan tip''...''narogušen i ljut sav''....:lol:Šta ti bi Death!? :lol: Plašiš narod po forumu!:dntknw: Nisi takav bio!:acute:
Jesmo, jesmo...Evo malog poklončića za tebe....sada možeš da ''bljuješ vatru'' :lol:Samo pokazujem pravo lice :mrgreen:
A za...poklončiće su zaduženi Dum i Delija :lol:
Ma kakvi..zbog takvih kao što je on ''ogledalo'' su i izmislili...On je možda i najzaslužniji, što ogledala postoje...Niko drugi nije mogao otkriti pravu smisao ogledala...A on je smisao našao u zaljubljivanju samog u sebe...:mrgreen: :lol::lol:
Mislim da se "pojede ziv" sto ne moze da postavi ogledalo tamo, tad ga ne bi ni videli po forumu :blum3:
:lol:
Mislim da se "pojede ziv" sto ne moze da postavi ogledalo tamo, tad ga ne bi ni videli po forumu
Ma kakvi..zbog takvih kao što je on ''ogledalo'' su i izmislili...On je možda i najzaslužniji, što ogledala postoje...Niko drugi nije mogao otkriti pravu smisao ogledala...A on je smisao našao u zaljubljivanju samog u sebe...:mrgreen: :lol:
Jesmo, jesmo...Evo malog poklončića za tebe....sada možeš da ''bljuješ vatru'' :lol:
Znam, znam...oduvek ti je to bila želja....:lol:
Šta je ''crvu'', mislio si možeš da ''lupaš'' svašta, nije ona tu...E pa tu sam....:lol:Ne Dum, ne ide to tako, kako da bljujem vatru kad se ti predstavljaš kao vatrena ženska, to ne ide jedno s drugim :lol:
Šta je ''crvu'', mislio si možeš da ''lupaš'' svašta, nije ona tu...E pa tu sam....:lol:
Ja uopšte nisam ''vatreno'' žensko, ja sam ti sa ''brda''...Uopšte ne znam o čemu govoriš...Molim te obrazloženje za to ''vatrena'', čisto bih želela da mi otvoriš oči pod ove ''starije'' dane...:lol:
Pa i nije me baš bilo ovih dana...Nemoj da umušljaš i da zamišljaš da sam stalno tu Kad' nisam..Znam ja da si i uvek tu negde :acute:
Pričam o tome da mladi sve manje slušaju Grand i da se vraćaju starim narodnjacima pa je opet Devojka iz grada hit :lol: a ti to znaš pa namerno potenciraš prirodu :lol:
Tvoje ponašanje nedvosmisleno na to ukazuje...ima te svuda, malo ozbiljno-malo šaljivo pa na kraju opet neki "nivo" kroz redove...živa soda :lol:
Pa i nije me baš bilo ovih dana...Nemoj da umušljaš i da zamišljaš da sam stalno tu Kad' nisam..
Nego, šta bi sa ''majičicom'', jesi li je oprao, osušio...Nije te bilo neko vreme, pa reko' sigurno ima problem sa garderobom...Nema šta da obuče, spao na ''jedan dres''...:lol:
Uuuuu, jaka ti dobitna kombinacija....Na takvu ''dobitnu kombinaciju'', možeš samo da navučeš boginje....Menjaj nešto iz ''temelja''...Promeni boju...uradi nešto...:lol:Ne umišljam samo nedvosmileno pretpostavljam
Pa videla si da je nije bilo, sada je opet tu, svaka dan čista i mirišljava...tako da nema potrebe za menjanjem...dobitne kombinacije