LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ma ne gledaš ti svoj profil da bi video da li sam ti ja bila u poseti, nego ''uživaš da posmatraš sebe''...:lol:

:lol:

Mislim da se "pojede ziv" sto ne moze da postavi ogledalo tamo, tad ga ne bi ni videli po forumu :D
Pozdrav Mars i nemoj dugo da viris kroz plot :blum3:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Šta ti bi Death!? :lol: Plašiš narod po forumu!:dntknw: Nisi takav bio!:acute:
Di su kolačići, čokoladice...?;)
Mars, uvek je bio takava..Znaš, Death se pretvara...On je u suštini ''mračan tip''...''narogušen i ljut sav''....:lol:

Samo pokazujem pravo lice :mrgreen:

A za...poklončiće su zaduženi Dum i Delija :lol:
Jesmo, jesmo...Evo malog poklončića za tebe....sada možeš da ''bljuješ vatru'' :lol:
Znam, znam...oduvek ti je to bila želja....:lol:

feferoni2.jpg

:lol:

Mislim da se "pojede ziv" sto ne moze da postavi ogledalo tamo, tad ga ne bi ni videli po forumu :D :blum3:
Ma kakvi..zbog takvih kao što je on ''ogledalo'' su i izmislili...On je možda i najzaslužniji, što ogledala postoje...Niko drugi nije mogao otkriti pravu smisao ogledala...A on je smisao našao u zaljubljivanju samog u sebe...:mrgreen: :lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne Dum, ne ide to tako, kako da bljujem vatru kad se ti predstavljaš kao vatrena ženska, to ne ide jedno s drugim :lol:
Šta je ''crvu'', mislio si možeš da ''lupaš'' svašta, nije ona tu...E pa tu sam....:lol:
Ja uopšte nisam ''vatreno'' žensko, ja sam ti sa ''brda''...Uopšte ne znam o čemu govoriš...Molim te obrazloženje za to ''vatrena'', čisto bih želela da mi otvoriš oči pod ove ''starije'' dane...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Šta je ''crvu'', mislio si možeš da ''lupaš'' svašta, nije ona tu...E pa tu sam....:lol:
Ja uopšte nisam ''vatreno'' žensko, ja sam ti sa ''brda''...Uopšte ne znam o čemu govoriš...Molim te obrazloženje za to ''vatrena'', čisto bih želela da mi otvoriš oči pod ove ''starije'' dane...:lol:

Znam ja da si i uvek tu negde :acute:
Pričam o tome da mladi sve manje slušaju Grand i da se vraćaju starim narodnjacima pa je opet Devojka iz grada hit :lol: a ti to znaš pa namerno potenciraš prirodu :lol:
Tvoje ponašanje nedvosmisleno na to ukazuje...ima te svuda, malo ozbiljno-malo šaljivo pa na kraju opet neki "nivo" :roll: kroz redove...živa soda :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Znam ja da si i uvek tu negde :acute:
Pričam o tome da mladi sve manje slušaju Grand i da se vraćaju starim narodnjacima pa je opet Devojka iz grada hit :lol: a ti to znaš pa namerno potenciraš prirodu :lol:
Tvoje ponašanje nedvosmisleno na to ukazuje...ima te svuda, malo ozbiljno-malo šaljivo pa na kraju opet neki "nivo" :roll: kroz redove...živa soda :lol:
Pa i nije me baš bilo ovih dana...Nemoj da umušljaš i da zamišljaš da sam stalno tu :roll: Kad' nisam..
Nego, šta bi sa ''majičicom'', jesi li je oprao, osušio...Nije te bilo neko vreme, pa reko' sigurno ima problem sa garderobom...Nema šta da obuče, spao na ''jedan dres''...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pa i nije me baš bilo ovih dana...Nemoj da umušljaš i da zamišljaš da sam stalno tu :roll: Kad' nisam..
Nego, šta bi sa ''majičicom'', jesi li je oprao, osušio...Nije te bilo neko vreme, pa reko' sigurno ima problem sa garderobom...Nema šta da obuče, spao na ''jedan dres''...:lol:

Ne umišljam samo nedvosmileno pretpostavljam :roll:

Pa videla si da je nije bilo, sada je opet tu, svaka dan čista i mirišljava...tako da nema potrebe za menjanjem...dobitne kombinacije :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne umišljam samo nedvosmileno pretpostavljam :roll:

Pa videla si da je nije bilo, sada je opet tu, svaka dan čista i mirišljava...tako da nema potrebe za menjanjem...dobitne kombinacije :D
Uuuuu, jaka ti dobitna kombinacija....Na takvu ''dobitnu kombinaciju'', možeš samo da navučeš boginje....Menjaj nešto iz ''temelja''...Promeni boju...uradi nešto...:lol:

Natrag