- Učlanjen(a)
- 04.10.2009
- Poruka
- 5.207
A šta si ti, poluautomatskiKad nabijes 2000 posta postaces automatski yes3
Mada, veruj mi, vise ce ti prijati da si ostao Ne-Master. Ovi drugi su suvise uovrazeni :blum3:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A šta si ti, poluautomatskiKad nabijes 2000 posta postaces automatski yes3
Mada, veruj mi, vise ce ti prijati da si ostao Ne-Master. Ovi drugi su suvise uovrazeni :blum3:
Kad nabijes 2000 posta postaces automatski yes3
A šta si ti, poluautomatski
Aha, vrag im okupirao i dušu i telo... :blum3:
Cekaj malo jel 200 ili 2000 postova? Razlika je 1800 a to je mnogo!
2000 i to ako budes imao srece da neka tema "ne zaleti" u spam ... Evo Dum je vise puta postajala master, isplakala se za sve pare od srece . Dobrodosao ti nama
uh pa ja nikad necu postati master. hvala na lepom prijemu urednice.
Zbog takvih kao ti, ja ne mogu da spavam....:lol: Pominjete me, a to mi remeti san...telepatija deluje...:lol:Ma nisu svi u maleru kao nasa Dum . Dum, izvini :blum3:
Ma jok..., nego mi jedino ta majica bila čista...:lol:Izvini Dum morao sam nešto da završim...
Nego sve više me iznenađuješ...jel ova majica nešto na foru one emisije sa ružičaste televizije Gledaj majku biraj ćerku :lol:
Zbog takvih kao ti, ja ne mogu da spavam....:lol: Pominjete me, a to mi remeti san...telepatija deluje...:lol:
A što lepo ne objasniš čoveku kako sam ja:
dobra
pametna
lepa,
dobra
pametna
lepa.................:lol: