Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma nisu svi u maleru kao nasa Dum :D . Dum, izvini :blum3:
Zbog takvih kao ti, ja ne mogu da spavam....:lol: Pominjete me, a to mi remeti san...telepatija deluje...:lol:
A što lepo ne objasniš čoveku kako sam ja:
dobra
pametna
lepa,
dobra
pametna
lepa.................:lol:
p.s. nije bitno ko je Master ili Nemaster, bitno je da se lepo zabavimo...E sad, da li je lakše u toj zabavi biti Master ili NeMaster...ne znam...Ali ja se kao Master savršeno osećam i baš me briga, šta ovi zli NeMasteri kažu...:lol:

Izvini Dum morao sam nešto da završim...

Nego sve više me iznenađuješ...jel ova majica nešto na foru one emisije sa ružičaste televizije Gledaj majku biraj ćerku :lol:
Ma jok..., nego mi jedino ta majica bila čista...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ok Dum...nego što mi to ne reče sinoć kad sam pisao poslendji post na ovoj temi primetih da ti "sijaš" ili je to opet to forum poludeo :roll:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Zbog takvih kao ti, ja ne mogu da spavam....:lol: Pominjete me, a to mi remeti san...telepatija deluje...:lol:
A što lepo ne objasniš čoveku kako sam ja:
dobra
pametna
lepa,
dobra
pametna
lepa.................:lol:

Jao, kao telepatija :acute:. Lepo je Tito rekao da ti odjavljena pratis sta se desava al' bas u sred noci to da radis... :D
Ma sta da mu objasnjavam, nek' procita koji post i samo ce mu se reci. Ako i dalje ne shvati tu je Delija da pojasni, on najbolje opisuje ( nadam se da nece da te pomesa sa Mladjom :vorred: ) :D
Dum, jesam ja bese na tvojoj strani? Sad sam stvarno zbunjena :D

Natrag