Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ok Dum...nego što mi to ne reče sinoć kad sam pisao poslendji post na ovoj temi primetih da ti "sijaš" ili je to opet to forum poludeo :roll:
Ma ja uvek ''sijam'', a nekad i isijavam...kako kad...A to je zbog one majice što sam ti poklonila...:lol:, baš je čarobna... Najvolim te sa natpisima...obožavam...Evo i ovu ti poklanjam...Ova je vrrrrrhhhhh :lol:
Decija-majica-sa-natpisom_slika_L_829704.jpg

Dum, jesam ja bese na tvojoj strani? Sad sam stvarno zbunjena :D
Jesi Sendi, na mojoj si strani...Nemoj da te ona Ivanjuška ''pregovori'', opasna je ona..., samo ''mreže'' plete...Evo primetila sam, da je ove NeMaster-jaslice....potpuno zavela...Nemoj biti toliko naivna, znaš da se služi svim i svačim...:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma ja uvek ''sijam'', a nekad i isijavam...kako kad...A to je zbog one majice što sam ti poklonila...:lol:, baš je čarobna... Najvolim te sa natpisima...obožavam...Evo i ovu ti poklanjam...Ova je vrrrrrhhhhh :lol:

Nisam govorio o samopouzdanju :mrgreen: ali hvala na majici, baš si zlatna thnks

Član
Učlanjen(a)
07.06.2011
Poruka
120
death row evo ti i od mene jedna majica
413_serbian_t_shirt.jpg

vrucine su znas,pa neka se nadje...:)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nisam govorio o samopouzdanju :mrgreen: ali hvala na majici, baš si zlatna thnks
Nema na čemu...Ti znaš koliko sam ja dobraa...Meni je tuđa sreća bitnija nego moja...Sad kad znam da si zadovoljan, puno mi je srce...
A da ti poklonim još neku, ha?:lol:

p.s. vidim da si dobio još jednu...ova dira pravo u dušu...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nema na čemu...Ti znaš koliko sam ja dobraa...Meni je tuđa sreća bitnija nego moja...Sad kad znam da si zadovoljan, puno mi je srce...
A da ti poklonim još neku, ha?:lol:

p.s. vidim da si dobio još jednu...ova dira pravo u dušu...:lol:

Toliko si dobra da prodsto zračiš svojim duhom...i sijaš kad te nema na forumu :mrgreen:

Sve mi je jasno Dum...u zadnje vreme analiziram filmografiju Aleksa Džonsa i vrlo dobro znam šta je teorija zavere :mrgreen:

Ne znam što su svi počeli da me mrze :vorred:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Jesi Sendi, na mojoj si strani...Nemoj da te ona Ivanjuška ''pregovori'', opasna je ona..., samo ''mreže'' plete...Evo primetila sam, da je ove NeMaster-jaslice....potpuno zavela...Nemoj biti toliko naivna, znaš da se služi svim i svačim...:lol:

Dobro je, vec sam pocela da brinem da nisam krenula "stranputicom" :D A, ne brini, dok god svracaju ovde "bezbedni" su kad je njeno "manipulisanje" u pitanju :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne znam što su svi počeli da me mrze :vorred:
Ma ne mrzi te niko...Nego stigla te ''paranoja''...:mrgreen: :lol:

Dobro je, vec sam pocela da brinem da nisam krenula "stranputicom" :D A, ne brini, dok god svracaju ovde "bezbedni" su kad je njeno "manipulisanje" u pitanju :D
Sa Ivanjuškom nikad nisi sigurna...''bane'' kad se najmanje nadaš, i odmah nastupa sa manipulisanjem Nemastera-jaslice (to su oni tek što se pojave) :lol:

Ma to samo Dum te mrzi. Ajde da ti kažem, jer ne mogu da ćutim. Juče mi je poslala poruku u kojoj je napisala da te mrzi, jer si veliki ljubitelj zapada i Briselske birokratije. :mrgreen:
Samo ''zakuvavaš'', vidiš da mu ''podilazim'' sa majičicama...pokušavam da mu promenim mišljenje, pa koristim razne metode...''Žilav'' je Death :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Samo ''zakuvavaš'', vidiš da mu ''podilazim'' sa majičicama...pokušavam da mu promenim mišljenje, pa koristim razne metode...''Žilav'' je Death :lol:

Ne zakuvavam ja ništa. :D Još si mi rekla da ti on stoji na putu da napreduješ na forumu, i da će zbog njega da ti se rasprši san, da postaneš forumska zvezda. :mrgreen:
Ovaj klip si mi poslala i rekla da će on da mi kaže, šta misliš o njemu. :mrgreen:

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne zakuvavam ja ništa. :D Još si mi rekla da ti on stoji na putu da napreduješ na forumu, i da će zbog njega da ti se rasprši san, da postaneš forumska zvezda. :mrgreen:
Ovaj klip si mi poslala i rekla da će on da mi kaže, šta misliš o njemu. :mrgreen:

Delija, ''bedni crvu'' :lol:, šta li si mi poslao, znaš da odavde ne mogu videti klip sve dok ne dođem kući...Nemoj da je mnogo uvrnuto, inače će pasti još jedna ''naslovnica''...:lol:

Poslednja izmena od urednika:
Natrag