Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Delija, ''bedni crvu'' :lol:, šta li si mi poslao, znaš da odavde ne mogu videti klip sve dok ne dođem kući...Nemoj da je mnogo uvrnuto, inače će pasti još jedna ''naslovnica''...:lol:

Ne brini, nije ništa uvrnuto, pa valjda me dobro poznaješ. :lol: Jedva čekam tu naslovnicu, najbolje da pokažeš onu koju si juče meni pokazala. Sviđa mi se naslov: Delija je naše sunce, koje je obasjalo ovaj forum. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Hvala Delija thnks :mrgreen: :lol:

Nema na čemu Dum, znaš dobro šta mislim o tebi. yes3 Dobra si, još samo za izbegavanje. yes3 :lol:

Edit: Zaboravio sam poklon koji sam ti spremio. Ovo je za tebe. yes3 :mrgreen:

Jagoda.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Hvala Dum, ali vidim da mi je Vuk uzeo jagode. :aggressive::mrgreen: Nešto si mi sumnjiva poslednjih dana. Pokloni, pohvale, to mi ne liči na tebe. :mrgreen:

Evo za tebe i Death-a trešnje, samo požurite da ih uzmete, dok ne naiđe Vuk. :mrgreen:

tresnje.jpg

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Hvala Dum, ali vidim da mi je Vuk uzeo jagode. :aggressive::mrgreen: Nešto si mi sumnjiva poslednjih dana. Pokloni, pohvale, to mi ne liči na tebe. :mrgreen:

Evo za tebe i Death-a trešnje, samo požurite da ih uzmete, dok ne naiđe Vuk. :mrgreen:

tresnje.jpg

Ma,ja napravio sok... Ako 'ocete od visanja cu pekmez,pa da pravimo palacinke! :D

CherryPancakes-4.jpg

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Što se lepo osećam....''Blažena među voćarima''...:lol:

Pa da spakujemo to sve u tegle...
priprema-domaceg-dzema-i-soka-od-jagoda-je-jednostavna-504x335-20110521-20110525163732-10c8f6b747cf072df37e2c18e7089777.jpg

Delijinu jagodu sam stavila u zamrzivač...Bila mi je viška...Ostavila sam je ''za na zub''...Pošto ne znam šta bih sa jednom jagodom...:lol:, a i prskana je, sve će to zamrzivač da iscrpi...:lol:

Evo i nešto za sve nas...:)

zeljkova_rakija_1.jpg

P.S. pijete na vlastiti rizik....:lol:

Natrag