Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Znači, sama sebi ne verujem...Ja nisam ni čitala šta piše na flašama...Samo sam onako na brzinu prilepila, nisam imala kad da čitam šta piše na flašama...
Užas...Nije namerno......:???::???::???::vorred::vorred::vorred:wacko2wacko2wacko2:what::what:
Evo da se malo ispravim...
picewolfinterexport_080806.gif

Alkohol za dobro raspoloženje,
poboljšava krvnu sliku, bistri um,
posluženje je za ljude dobre volje,
od srca vas je poslužila Dum....:)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Žao mi je Dum ali sumnjam da će iko pošten da poveruje u tu slučajnost o kojoj pričaš :lol:

Ja sam bio toliko iznenađen da to čak nisam ni komentarisao :dntknw:

Ali ova nova kombinacija je stvarno dobra. Joker sam samo jednom pio u životu, a osobe koje su to veče bile sa mnom u društvu su više puta potvrdile da je to jedan od događaja i doživljaja koje će pamtiti ceo život. Mnogo ludo piće ,totalna pozitiva :D

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
i jos se ja pitam sto me boli glava danas...uzela krisom od dum pice kad ono bum..heeeeeeeeee...e dum dum,bezobraznice jednaa..ima da bezim odavde kad got vidim tvoje darove..buhahahah:):roll::???:hee

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Žao mi je Dum ali sumnjam da će iko pošten da poveruje u tu slučajnost o kojoj pričaš :lol:

Ja sam bio toliko iznenađen da to čak nisam ni komentarisao :dntknw:

Ali ova nova kombinacija je stvarno dobra. Joker sam samo jednom pio u životu, a osobe koje su to veče bile sa mnom u društvu su više puta potvrdile da je to jedan od događaja i doživljaja koje će pamtiti ceo život. Mnogo ludo piće ,totalna pozitiva :D
Ovo je sad iskreno...
Bila sam šokirana...radila sam nešto, a želela sam da ''virkam'' i na forum i tap...Katastrofa...A onda mi je sinoć ''zablokirao'' forum i uopšte nisam videla tok dešavanja...Srećom da su svi fini i kulturni (baš imam sreće), tako da sam dobro prošla....
A sad da se vratimo na temu...

Ineresantno je da se ljudi najviše ''slože'' oko čašice...Sve nesuglasiece ''čašica'' rešava, do ujutru kad se probudiš mamuran...

Obzirom da se može i preterati nije zgoreg da dodam i ovo..nek se tu nađe...:lol:

caj.jpg

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

i jos se ja pitam sto me boli glava danas...uzela krisom od dum pice kad ono bum..heeeeeeeeee...e dum dum,bezobraznice jednaa..ima da bezim odavde kad got vidim tvoje darove..buhahahah:):roll::???:hee
Aaaaa Meno otkrila si se...Voliš ''čašicu'', a ovamo kao ja sam samo na voću i voćnim sokićima...Znala sam ja da ste vi Nemasteri takvi...:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
a nee dum bum..heeeeee...ja cesto spomenem tuborg i vince;)..nego ti si zauzeta u banci,pa ti promakne..heheeeeee..nemoj me sad samo tuuucii...heeeeeeeeeeeeee

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ovo je sad iskreno...
Bila sam šokirana...radila sam nešto, a želela sam da ''virkam'' i na forum i tap...Katastrofa...A onda mi je sinoć ''zablokirao'' forum i uopšte nisam videla tok dešavanja...Srećom da su svi fini i kulturni (baš imam sreće), tako da sam dobro prošla....
A sad da se vratimo na temu...

Ineresantno je da se ljudi najviše ''slože'' oko čašice...Sve nesuglasiece ''čašica'' rešava, do ujutru kad se probudiš mamuran...

Obzirom da se može i preterati nije zgoreg da dodam i ovo..nek se tu nađe...:lol:

caj.jpg

Piće ko piće, nema veze kako se zove ;)

Pa sad nesuglasice čaša rešava ili pogoršava yes3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pozdrav za Menu. :hi: Drago mi je da si svratila. :D
Dum, ništa ne brini, shvatio sam ja odmah da si pogrešila. yes3 Zbunjena si, imaš i preveliku želju da postaneš najveća zvezda na forumu, a nemaš neki kapacitet. :blum3: :mrgreen:

Sky

Član
Učlanjen(a)
05.10.2009
Poruka
1.647
Zdravo,SerbianForum drugari...... ovde sam da postavim neki komentar jer sam master :)

Ako je nekom dosadno moze slobodno da poseti sajt NON-STOP NYAN CAT! :D

Natrag