Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ovo je sad iskreno...Žao mi je Dum ali sumnjam da će iko pošten da poveruje u tu slučajnost o kojoj pričaš :lol:
Ja sam bio toliko iznenađen da to čak nisam ni komentarisao :dntknw:
Ali ova nova kombinacija je stvarno dobra. Joker sam samo jednom pio u životu, a osobe koje su to veče bile sa mnom u društvu su više puta potvrdile da je to jedan od događaja i doživljaja koje će pamtiti ceo život. Mnogo ludo piće ,totalna pozitiva
Aaaaa Meno otkrila si se...Voliš ''čašicu'', a ovamo kao ja sam samo na voću i voćnim sokićima...Znala sam ja da ste vi Nemasteri takvi...:lol:i jos se ja pitam sto me boli glava danas...uzela krisom od dum pice kad ono bum..heeeeeeeeee...e dum dum,bezobraznice jednaa..ima da bezim odavde kad got vidim tvoje darove..buhahahah:???:hee
Ovo je sad iskreno...
Bila sam šokirana...radila sam nešto, a želela sam da ''virkam'' i na forum i tap...Katastrofa...A onda mi je sinoć ''zablokirao'' forum i uopšte nisam videla tok dešavanja...Srećom da su svi fini i kulturni (baš imam sreće), tako da sam dobro prošla....
A sad da se vratimo na temu...
Ineresantno je da se ljudi najviše ''slože'' oko čašice...Sve nesuglasiece ''čašica'' rešava, do ujutru kad se probudiš mamuran...
Obzirom da se može i preterati nije zgoreg da dodam i ovo..nek se tu nađe...:lol:
Zdravo,SerbianForum drugari...... ovde sam da postavim neki komentar jer sam master
Ako je nekom dosadno moze slobodno da poseti sajt NON-STOP NYAN CAT!